Kirjoitukset avainsanalla #hippipaita

H E I  JA  I H A N A A  T O R S T A I T A !

Kohta on taas viikko vierähtänyt ja ollaan lähempänä lämpimämpiä säitä. Torstaista on jotenkin vakiintunut mulle postauksien julkaisupäivä.  Aamu-uinnit on taas kerran suoritettu äidin kanssa.  Nyt mulla on aikaa viimeistellä tämä "Fun facts" -postaus ennen työpäivän alkua. En tiedä onko tämän tyyppinen kirjoitteleminen se mun juttu, mutta yrittänyttä ei laiteta! Tarkoituksena siis kertoa faktoja minusta, jotta tulisin tutummaksi teille lukijoille.

N I M E N I ...

Heini, osa kutsuu Heinäksi

I K Ä N Ä N I ...

24 vuotta, kohta 25

M I E L E N K I I N N O N  K O H T E E N I ...

Valokuvaus, ihmiset ja visualisointi sekä kaikkien asioiden unelmointi ja suunnittelu. Myös hauskojen tarinoiden kertominen ja kuuleminen on parasta!

P A H E E N I ...

Niin noloa kuin se onkin, niin naiseksi puhun aika paljon pieruista sekä omasta vatsan toiminnasta... Lisäksi "paheisiini" kuuluu  pikku puhteiden keksiminen. Olen ehkä vähän liiankin inspiroituvaa sorttia. Mulla on pahana tapana olla monta asiaa menossa saman aikaisesti maalaaminen, kutominen, tyynyjen ompelu, kirjojen lukeminen ja haaveilu. Hyvä, jos yksi asia tulee valmiiksi kerralla. Myös hajamielisyys on yksi asia, josta saan aina vähän vaivaa päiviini. Milloin mikäkin hukassa ja joku unohtunut. Perheelleni tämä aiheuttaa välillä harmaita hiuksia, mutta onneksi kuitenkin enemmänkin hauskoja hetkiä. 

K U L M A K I V E N I ...

Huono unisuus. Oon aina ollut huono nukkuja tai oikeastaan oon "sekauninen", joskus saatan väsähtää yhdeksältä illalla, mutta harmittavan usein jään kuitenkin sänkyyn pyörimään ja murehtimaan asioita. 

L Ä H E L L Ä  S Y D Ä N T Ä N I ...

Luonto. Toivoisin todella, että kesällä saisin itsestäni enemmän irti ulkoilun ja pikku retkeilyn suhteen. Haaveena olisi joskus päästä Lappiin vaeltamaan. Edelleenkin harmittaa, että en lähtenyt lukio aikoina koulun kanssa vaellukselle, kun kerran siihen oli mahdollisuus. Tietenkin myös ystävät ja perheeni sekä Peppi-koirani <3

T Ä L LÄ  H E T K E L L Ä ...

Muuttoa, muuttoa ja muuttoa. Ollaan muuttamassa Jeren kanssa Etelä-Haagasta pari kilometria pohjoisempaan Helsinkiä. Tavarat ovat tällä hetkellä aika sekaisin ennen muuttoa. Olohuoneessa on vanhoja ja uusia huonekaluja. Onneksi pian päästään myymään vanhoja tavaroita ja pakkaamaan. Enää 14 päivää muuttoon!

L E M P I V A A T T E E N I ...

Kuvissa näkyvä "hippi" -paita on ehdottomasti luotto vaatteeni. Paitaa ihastelin kauan ennen kuin sen ostin. Onnekseni löysin sen vielä alennuksesta! Paita on ehkä ensimmäinen vähän erikoisempi paita minkä olen ikinä ostanut. Isona kakkosena tulee isot T-paidat hammastahna tahroilla. 

L E M P I  R U O K A N I ...

Tällä hetkellä menee itse tehty pizza. Meillä on tullut tavaksi viettää Jeren kanssa pizza-perjantaita. Työviikon alussa sitä aina odottaa perjantaita ja hetkeä kun saa ensimmäisen palan haukattua.  

L E M P I  P A I K K A N I

Sänky + aamupala. Toisen (puolison, miksei myös ystävän) synttärit ovat siitä kivoja, että aamupalan nauttiminen  sängyssä on "sallittua". Joskus jos herään yksin viikonloppu aamuna niin vietän arjen luksusta tällä tavalla. 

K E T Ä  I H A I L E N ...

Henkilöitä, jotka elävät täysillä omaa juttuaan!

M I N N E  H A L U A I S I N  M A T K U S T A A ...

Haluaisin ehdottamasti matkustaa vielä kerran Ahvenanmaalle. Myös tuleva Kroatian matka on ollut kauan tällä listalla. 

M I T Ä  T A V O I T T E L E N ...

Ekologisempaa minää, uutta objektia kameraan, yksinkertaista elämää. Monia asioita pyörittelen päässäni. Tärkein kuitenkin tavoitteista on kuitenkin nauttia juuri siinä hetkessä missä elää, eikä haikaile mennyttä tai toivo tulevaa. Siinä piilee ehkä minun kohdallani onnellisuuden avaimet.  Tietenkin on hyvä, jos elämässä asioita mitä kohti mennä ja mistä unelmoida. 

Siinä ne hassun hauskat faktat sitten oli, Ihanaa tulevaa viikonloppua! 

<3: Heini 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com