Oletko aina halunnut tietää, mitä ohjeita mies antaisi parisuhteeseen? Parisuhde, joka on kahden kauppa, mutta todellakin myös henkilökohtaisen kasvun paikka. Parisuhteessa, jossa on hyvä pohtia epäitsekkyyden ja itsekkyyden tasapainoa. Parisuhde, joka vie eteenpäin, kantaa puolin ja toisin osapuoliaan.

Vuoden 2018 ensimmäisenä päivänä on hyvä aika toivoa tulevaa. Mitä toivon? Toivon vuoden tuovan mukanaan ihania hetkiä ystävien, perheen ja, ikuisena parisuhde ihmisenä, tietenkin ihania ja onnellisia hetkiä sen toisen (paremman) puolen kanssa. Niin kuin elämässä yleensä, on ylä- ja alamäkiä, niin myös parisuhteessa on näitä aallonpohjia ja -harjoja. Tavoitteena kestävä parisuhde. Parisuhde, josta inspiroituneena  haluan jakaa saatuja ohjeita. Ja mikä parasta, ohjeet ovat noin 70 prosenttisesti sen maskuliinisemman osapuolen käsialaa. Ohjeet on tehty yhteistyössä vieraskirjamme kanssa ja kiitos kaikille siihen kirjoittaneille.

( Alla mainitut asiat, suosittelen lukemaan huumorilla ja pilke silmä kulmassa.)

1. Av(i)ovaimoa tulee aina totella.

2. Olkaa kilttejä toisillenne.

3. Suukko per päivä.

4. Yksi halaus päivässä. Halaus väittää hyvän välittää hyvänolon hormoneja naisessa, JOLLOIN nainen antaa helpommin.

5. Sopikaa yhteinen ruokabudjetti.

6. Pidä anoppia hyvänä.

7. Aina vähintään esitä kiinnostunutta.

8. Hanki paripeitto.

9. Kokatkaa yhdessä.

10. Kosketa toista hellästi.

11. Muista merkkipäivät.

12. Kärsikää yhdessä.

13. Naurakaa yhdessä.

14. Kyläilkää.

15. Pitäkää yhteistä kalenteria.

16. Tiukan paikan tullen ei saa pakata kamoja ja häipyä paikalta. Vaan selvittää jutut tässä ja nyt.

17. Muista poikien/tyttöjen illat.

18. Kun nainen on tyytyväinen, niin mies on tyytyväinen. 

18 elämän viisautta parisuhteeseen. Toivon, että vuosi 2018 tuo yhden viisauden lisää.

Ja kauniit ja rohkeat tyypit, joiden rinnalla ei vielä ole yhdessä kulkijaa, nauttikaa hetkistä, omasta tilasta, itsenäisestä päätöksenteosta, leveästi nukkumisesta, omista tavaroista ja yksityisistä wc-hetkistä.  

Ihanaa vuotta 2018 kaikille <3

- Heini

Kommentit (3)

Käyttäjä13595
Liittynyt1.1.2018

Löysin juuri äskettäin sun blogisi ja voin sanoa, että todella viihdyttävää sisältöä! Piti luoda sanomatili ihan tätä varten niin pääsen sun blogia seuraamaan. Jatka samaan malliin ja hyvää uuttavuotta!

Heini
Liittynyt1.10.2017

Hei sinä käyttäjä13595! :)

Kiitos palautteestasi ihana kuulla, että pidät kirjoituksistani! Toivottavasti jatkossakin saan luotua sellaista tekstiä, jota on kiva ja viihdyttävä lukea. Ihanaa vuoden alkua sinulle :)

Vierailija

Onko miehet noin huonoja ja epävarmoja itsestään että tekevät ja teeskentelevät pitääkseen naisen tyytyväisenä? Heillä ei ilmeisesti ole luontaista vetovoimaa tai luottoa siihen että se kantaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista