H E I, 

Haluaisin puhua vähän kauneudesta. Tämä kirjoitus on tarkoitettu teille, jotka luette ehkä kirjoituksiani, mutta ensisijaisesti minulle itselleni muistutukseksi mitä kauneus todella on. Ajoittain sitä nimittäin unohtaa pitää itseään kauniina tai puhua itselleen kauniisti.

 

 

Huonoja päiviä tulee ja menee, mutta niin myös hyviäkin. Vielä olen elämässäni siinä vaiheessa, että huonot päivät kuuluvat ja näkyvät. Hyvät päivät vietän hiljaisuudessa ja tasapainossa itseni kanssa. Huonojen päivien varalle haluaisin jokin näköiset taikasanat. Sanat jolla huono päivä muuttuisi kauniiksi.

 

 

Huonoina päivinä kauneus katoaa ajatuksistani.  Unohdan elämän kauneuden ja ne pienet asiat joka tekee juuri siinä hetkessä onnelliseksi. Vaikka mielestäni melankolisuus on kaunista, niin elämän kauneuden näen onnellisina hetkinä kaikista kirkkaimmin. Kauneus on hyviä tekoja, kauniita sanoja ja ajatuksia. Kaunista on uskoa hyvään, mutta erityisestä uskoa hyvään itsessäsi. Nimittäin olet kaunis juuri niillä ominaisuuksilla, joita sinulla on, oli ne sitten ulkoisia tai sisäisiä piirteitä. Ajatuksesi ja mielipiteesi, ilmeesi ja eleesi tekevät sinusta kauniin juuri sellaisena kuin olet. 

 

Muistathan, että olet kaunis!

- Heini

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla