Tai oikeastaan päiväää...

Tässä vähän  aamun ajatuksia.

Istathan bussiin, kello 07.05. Aamun ensimmäinen hetki. Hetki jolloin pysähdyn ja yritän keskittää ajatukseni hetkeen. Syksy on tehnyt tehtävänsä, puut ovat saaneet värinsä, ilma on viileä. Käsiäni lämmittää vasta keitetty kahvi. Olo on levottoman ja rauhaisan välimaastossa. Vuorotellen mielessäni pomppivat ajatukset, Minne olen menossa? Miltä tulevaisuuteni näyttää? Voi, ei unohdin lounaan kotiin! Pitäisi nähdä enemmän vanhempia, pitäisi olla parempi. Ähh... Tänään on hyvä päivä, tykkäsin villapaidastani, jonka puin tänä aamuna päälle. Se mummoni on peruja, itse hän on sen tehnyt ja nyt se on päälläni. Ihana syksy, ihana maanantai. 

 

Pian bussi täyttyy muista kanssa matkustajista. Yleensä tykkään havainnoida ihmisiä, miten he pukeutuvat, mitä he kantavat mukaan arjen aherruksissa. Aamuisin en niin tee. Katselen visusti ulos ja seuraan kuinka miljöö vaihtuu lähiöstä Mannerheimintieksi. Olen omassa maailmassani. Ajatuksissa. Bussissa kasaan itseni päivään, joskus tokaisen itselleni olevani hyvä ja vahva tyyppi. Ne ovat taikasanani itselleni, joka muuttaa päivän alun paremmaksi. Tietenkin, toisen hyvät sanat myös tuntuvat, mutta alitajuntaan painuu vahvemmin oma ajatus itsestään. Siksi tarvitsen omia taikasanojani.

 

On päiviä jolloin arkeen on helppo hypätä, mutta on päiviä jolloin motivaatiota täytyy hakea. Elämä ei ole suoraa viiva yläkäyrillä. Ei ainakaan minulla. Muista en voi sanoa. Vahvasti uskon, että jokaisella on omat kivenlohkareet repussaan, jotka kulkevat välillä mukana. Siksi on hyvä kantaa mukanaan taikasanoja ja joskus on hyvä myös sanoa niitä toisille.  

Taianomaista maanantaita <3
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Onnellisuus voi löytyä pienistä asioista, ajatuksista ja hetkistä. Heini Kaarina –blogia kirjoittaa 25-vuotias ikuinen luonnonlapsi ja kuukautisoireista ajoittain ”hulluksi” tuleva ihmisyksilö.  Ammatiltaan Heini on lähihoitaja  ja tekee töitä ihmisten parissa. 

Blogissa pohditaan elämää askarruttavia asioita kuukautisten ja kauppalistan välillä, mutta ennen kaikkea hyvän elämän eväitä. Blogissa tulee näkymään luontoon ja ruuanlaittoon liittyviä postauksia. Intohimo kohteena ovat pääsääntöisesti gluteenittomat kasvis- ja vegaani herkut. Elämää ilahduttaa Peppi-koira, jonka hännänpää ajoittain vilahtelee blogissa, unohtamatta perhettä ja ystäviä.

Tervetuloa seuraamaan!

miettinenheini@gmail.com

 

 

 

Hae blogista