Jos suunnittelet maailmanlaajuista vallankumousta, tässäpä muutamia vinkkejä sen toteuttamiseen:

1. Osta uusi takki, tai kaksi. Marsalkka-tyylinen, hohtavalla kaksirivinapituksella antaa järeän vaikutelman.

2. Irrota nappirivistöstä yksi nappi. Ota näin oppia populisteilta, jotka ovat tällä hetkellä niin snäp kräkl ja pop. Vaikutelma ei saa olla liian sliipattu, vaan täytyy olla helpommin lähestyttävä.

3. Vedä huoletta viineriä. Kuvauta vielä itsesi syömässä pullaa, sillä se kertoo sinusta sen, että kokoustat ja huolehdit muiden asioista etkä ole sellainen oman kropan toljottaja.

4. Ota käyttöön joku hyvä lausahdus. Minä esimerkiksi keksin pitkän pohtimisen tuloksena tällaisen: Tehdään siskoista mahtavia jälleen!

Haastattelija: No mutta eikös...

Hiljaa!

5. Käy kampaajalla. Nuttura-look on hyvä, ei kuitenkaan liian tiukka.

That´s it!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat