Tämä on nyt sitä. Viidenkympin villitystä. Olin jo valmis keinustuoliin istuskelemaan ja virkatessa muistelemaan menneitä aikoja. Vaan nyt olen yllättänyt itseni ahdistelemasta kaupan kassoja. Kai tämä menee ohi.

Haastattelija: Eikö viriiliys ole hyvä asia?

Takitar: On se. Tämä on jännittävää. Mutta sananlaskukassa ei kysynyt minulta eilen mitään tomaateista. Enkä minäkään ole vitsaillut mitään. En uskalla.

H: Kyllä sinun pitää jotain sanoa hänelle. Eihän täällä muuten mitään tapahdu.

T. Se on totta. Voisin kommentoida säätä.

H: Mahtavaa! Voimia ja rohkeutta! Ja kerro sitten mitä tapahtui.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat