Yritinpä käydä kommentoimassa kauniita ja mielenkiintoísia Kiinan kuvia eräässä blogissa. Mutta käskivät sieltä sitten ensin valitsemaan kuvasarjasta kuvat, joissa näkyy myymälän etusivu. Etten vain kone olisi. No minä valitsin. Yksi oli sitten kai varastorakennus, kun ei kommenttia hyväksytty. Väärin meni.

No sitten piti valita kuvat, joissa näkyy vuoria. Yksi kuva oli otettu jyrkältä rinteeltä, niin oliko se sitten vuori? No väärin meni.

Seuraavaksi valittavana oli kuvat, joissa näkyy liikennemerkki. Kovin oli pieniä kuvia enkä minä mitään nähnyt, eli väärin meni.

No nyt minua luullaan koneeksi. Ja mikä juttu se on, ettei koneet saa kommentoida? Syrjintää. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat