Kokemuksesta voin kertoa, että on vain yksi tehokas dieetti, mikäli haluaa tässä iässä pysyä hoikkana. Tai tietysti se on kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, ainahan ne ovat. Kerron sen teille, rakkaat siskot.

Aamiaisella syödään nolla kaloria. Eli käytännössä se tarkoittaa, ettei syödä mitään.

Illalla, kuten muissakin dieeteissä, on hyvä pidättäytyä syömästä. Tästä kertyy nolla kaloria.

Päivällä puolestaan on mahdollista juoda vähän vettä. Syödä ei päivälläkään kannata.

Nämä kerryttävät päivän aikana, hetkinen, täytyy hieman laskeskella, nolla plus nolla plus nolla, on siis nolla kaloria.

Liikuntaa tulee harrastaa niin paljon, että leposyke saavuttaa tavoitearvon, eli nollan.

Haastattelija: Eivätkös jotkut sairastuneet todellakin ajattele noin?

Takitar: Hui, niin tosiaankin taitavat ajatella. Voih, olen täysi nolla.

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat