Ystäväni, myös kuninkaan joukoissa taistelevasta eronnut, sanoi, että on se Luojan lykky ettei itse alkanut siinä mukana tissuttelemaan. Sillä niin se on monta siskoa vienyt mennessään, hukuttanut hitaasti mutta tuskallisesti siihen kammottavaan pöhnäiseen riippuvuuteen.

Oi siskot, lähettäkäämme lämmin ajatus näitä hukassa olevia ystäviämme kohtaan, jotta he ymmärtäisivät hakea apua ja pääsisivät irti tuosta niin voimallisesta, pahasta liemestä.

Takit ovat nyt unohtuneet kokonaan näistä kirjoituksista. Hyvä niin. Riippuvuus se on sekin.

Kirsi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat