Senkö se sodan käynyt isäsi sinulle opetti, kuinka kiilataan leipomojonossa naisten edelle? Väräjävällä äänellä sait sanottua "minä olin ensin", etkä ottanut kuuleviin korviisi, kun sanoimme tulleemme paljon ennen sinua. Kaikki muutkin asiakkaat pyörittelivät silmiään, kauhistelivat koppavaa käytöstäsi. Mutta etuile, onhan sinulla kiire. Ime kuule nyt nisusi nautinnolla, sillä kohta makaat sote-sängyssä sappivaivoinesi, ja mätänet yhtä varmasti kuin hampaasi jo mätänevät.

Ja sinä suloinen myyjätär, ei sinun tarvitse pyydellä anteeksi kaiken maailman kansitakkisten touhuja. Mutta seuraavan kerran, puolusta siskojasi silloin kun sen aika on.

Kirsi

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat