No ei se jäteläjän velikään sitten mikään pulmunen ollut. Jäteläjä oli siis juopposuorallani nro 3, yökerhoilija, miljardööri.

Haastattelija: Aika rikas.

Takitar: Oli se rikas. Saako jatkaa? No se veli sitten vaikutti sellaiselta kunnolliselta. Jutteli mukavia, oli yhden naisen kanssa ihan nuoresta asti, oli kiinnostunut monista asioista, oli olemukseltaan sellainen miellyttävä. Mutta arvaatteko mitä? Se jäi hiljattain ryssän päältä kiinni.

Haastattelija: Sekin, Brutuksesi.

Takitar: Joo. Kaikki ne on samanlaisia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat