No silloin kerran kävin. Kun alkoi jo paniikki iskeä. Se lähetti mulle kuvan itsestään hiekkarannalla roikottamassa jotain miekkakalan raatoa. Se näytti lihaksikkaalta ja se kertoi omistavansa avoauton ja olevansa korkeasti koulutettu. Mä ajattelin, että mikä ettei, mennään nettitreffeille. Odotukset olivat korkealla, kun mies sanoi minun tunnistavan hänet punaisesta huivista ja siitä, että hänen on sanottu näyttävän Teemu Selänteeltä. Näette tekin varmaan nyt sen. Ihana, tumma mies saapuu ravintolaan pitkä, punainen huivi rennosti heilautettuna olan yli.

Sitten se saapui ravintolaan, ihana tumma mies. Lyhyt, paksu huivi kiedottuna tiukasti kaulan ympärille. Kiristi sitä vielä ja sanoi näiden syysiltojen olevan todella kylmiä. Ei saa paleltua. Syömisen jälkeen lupasi viedä minut kotiin. Viileällä ei tietenkään voinut ajella avoautolla, vaan lähdimme vanhalla saabilla. Kysyin, että eikös tässä saa ajaa kuuttakymppiä. Joo, se vastasi, mutta on hyvä olla varovainen kun on juuri se koululainenkin loukkaantunut liikenteessä ja ajoi neljääviittä. Tien nimi oli väylä. Kello oli kaksitoista perjantai iltana. Ei ollut jalankulkijoita.

Mietin, miten sen nyt tyylikkäästi toista loukkaamatta ilmaisisi. Kunnon mieshän se oli varmastikin. Vaan täysin vailla särmää. Päätin olla vastaamatta sen puheluihin ja viesteihin ja toivoa sen ymmärtävän lopettaa. No pakko se oli sitten viimein vastata ja mitä se sanoikaan! Eikös sen voisi sitten sanoa reilusti jos ei kiinnosta? Eikös se olisi aikuismaista käytöstä? Jookos, eikös, oiskos? Iljettävää! Hyi! Täysi kos kös -sika! Onneksi oli vain yhdet treffit!

  

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat