No hei! Pitkästä aikaa. Mitä kuuluu? Sinulla näyttää taas painoa kertyneen. Edes kallis takkisi ei sitä peitä. Niin, ainahan olet jojoillut. Taas on siis ryyppykuukaudet meneillään. Illalla sitten baariin vähän mallimimmeille lirkuttelemaan. Ja baarin jälkeen pizzalle. Ja sitten seuraavana päivänä kiinalaista ja hesee, mikään ei siis muutu. Ai näytät kuvaa lapsestasi. Suloinen, aivan ihastuttava. Näinkin kasteilmoituksen lehdessä.

Olet siis edelleen Lauran kanssa? No kauan hän on toilailujasi jaksanutkin katsella. Vieläkö olen hänelle pakkomielle? Niinhän sinä silloin kerran kerroit. Olit kai liian usein humalahuuruissa muistellut meitä ja syvää yhteyttämme. Näinhän minä hänet kerran. Hän katsoi minua kuin haluaisi tappaa. Voi kyllähän minäkin häntä monesti ajattelen. Ajattelen häntä pikkusiskona, mietin kuinka hän jaksaa. Kuinka hän kestää mustasukkaisuutesi, aggressiivisuutesi, pääsi pitkät käännökset kun vähänkin viehkeä nainen kävelee ohi. Toivon hänelle voimia. Toivon, että hän kuuntelee itseään, eikä anna rahan ratkaista.

No mutta olipa kyllä mukava tavata! Tästähän saa oikein voimia, kun muistaa taas miten hyvin asiat on, kun ei tarvitse imelää olemustasi enää katsella. Ja terveisiä perheellesi ja lapsellesi. Kuulin muuten senkin, ettei lapsi ole avovaimosi Lauran kanssa saatettu maailmaan, mutta mitä siitä, sivuseikka. Syksyn jatkoja vain ja pala siellä missä tuollaiset palaa, jäteläjä.

Kirsi

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat