Haastattelija: Täällä on kovin hiljaista. Vaalitko mietityttää? Menikö voitto juuri sinne mitä vastaan täällä olet kiihkoisasti saarnannut?

Takitar: Näin taisi käydä.

H: Miten nyt eteenpäin? Maailman joka kolkassa on johtajana joku kärtyinen mellan fem och sju -addikti, esittivät sitten kuinka hurskasta tahansa.

T: Ei kai auta muu kuin kietoa takki kireämmälle. Tai... ehkä alkoholi onkin ratkaisu. Jos siskot ympäri maailman opettelisivat sekoittamaan kunnon Cuba Libren, saisimme vallan käsiimme ja maailmasta rauhaisan ja rakastavan paikan. Missio.

Kirsi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat