Haastattelija: Jäin miettimään aikaisempaa päivitystäsi suorastasi. Tuli vain mieleeni, että miksi, tai siis ehkä, tai olisiko...olisiko tässä jotain tekemistä sillä, että ehkä jotenkin olet itse valinnut saman tyylisiä miehiä, siis jollain tapaa, ehkä, kai?

Takitar: Mitä sinä tuolla oikein tarkoitat???

H: Esimerkiksi sitä, että tapailit muutaman kerran sitä menestyvää IT-firman omistajaa. Hänhän oli miellyttävä, komea, aika lailla ihastunut sinuun eikä kyllä olisi juopotellut.

T: Niin, mutta kun hänen seurassaan pääsi haukotus.

H: Vai että oikein haukotus.

T: Pääsi pääsi.

H: Oletkos itse muuten sitten sylkenyt lasiin?

T: On sitäkin tullut tehtyä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat