Oi suloiset siskot! Pääsin karkaamaan vihdoin luoksenne. Olen ollut niin niin jumissa. Miesystäväni ei enää juo, vaan pelkästään rakastaa. Kun yritän koneelle, hän ehdottaa, että tule kanssani kylpyyn. Kun selaisin Facebookia, hän kysyy istuisitko kanssani keskipenkille. Tuon sulle taivaalta kuusi kuuta, R-A-K-A-S. Jos tulevana suvena...

Silmäni ovat aivan ympyriäisinä pyöryliäisinä ja suuni on supussa ja ajatukset lukossa. Voi Pekka Saurit ja Uma Aaltoset, mitä teen? Eivätkö miehet olekaan vain höntsääviä nollia?

T. Takki-Kirsi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat