Siihen oli pakettiautonsa parkkeerannut, hiekkarannalle! Äitienpäivänä! Ihan sopimatonta. Vylgääriä. Eihän sitä nyt noin saa, mietin pyöräillessäni. Sitten näin kuljettajan vieressä hauraan, sairaannäköisen naisen ihailemassa tyyntä vettä. Siltä pyöräretkeltä opin sen, että katson aina peiliin ennen lenkkiä enkä jälkeen, koska minulla tietty aurinkolasi-kypäräyhdistelmä saattaa näyttää hullunkuriselta.

Kommentit (2)

Ei-leen

Pitttt-kästä aikaa! Sinun blogitaukosi oli sitten vielä paljon pidempi kuin minun... Mutta mahtavaa että olet taas takaisin. Luin saman tien kaikki putkeen viimeisimmät postauksesi. Mutten jaksanut kommentoida kun alkoi väsyttää. Syy ei ollut sinun - se on tämän aikaeron. Palaillaan!

Käyttäjä5024
Liittynyt26.10.2016

Kiva kuulla sinusta! Olen käynyt blogiasi lukemassa ja samalla kommentoinutkin, jos on onnistunut. Turnauskestävyyttä sinulle kiireeseesi ja palaillaan näin luovien taukojen jälkeen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Takeista ei ole tarpeeksi kirjoituksia nykypäivän muuttuvassa maailmassa. Kuitenkin lähes jokainen käyttää takkia jossain elämänsä vaiheessa. Takki suojaa ihmispoloista elämän kolhuissa ja myrskyissä. Takilla voi ilmaista tunteitaan ja olotilaansa, esimerkiksi kulkemalla takki auki. Takkia voi kääntää, takin voi heittää olalle, takki voi olla tyhjä. Voiko mitenkään kauniimmin osoittaa myötätuntoa kärsivälle lähimmäiselle, kuin laittamalla takkinsa hänen suojaksi? Takkia ovat käyttäneet aikamme saatossa monet merkkihenkilöt, kuten Napoleon, Mannerheim, Sirkka-Liisa Anttila. Tai jos olet gansteri, voisitko kuvitellakaan kulkevasi kujilla ilman korkeiden takinkaulusten tuomaa suojaa. Takki kuvastaa meidän sisintämme, joten laittakaamme takit nyt niiden ansaitsemaan asemaan. Presidentistä vaariin, kaikki takkeilemaan!

Kategoriat