Avaamalla uusia ovia, voimme löytää uusia näköaloja ja koko elämämme saa väriä. Flamingotapetti...Jestas mikä namu!

 

Ex- yrittäjänä silmäilen aina liikehuoneistoja ja yrityksiä. Haistelen niiden energioita ja fiiliksiä, liimaan nenäni ikkunaan ja katson asetelmia. En arvostellen - Vaan ideoita poimien. Tunnen kaihoa sydämessäni, etten voinut jatkaa yrittäjyyttä aikoinaan. Oman ammatin ja rakkaan asian menetys on kova paikka, mutta joskus asiat menevät pakon sanelemina, -OIKEIN.

Yrittäjyys on korkeakoulu jossa oppii hurjasti ja opeista jää jälkiä ajatusmaailmaan. Toivoisin, että sen oppeja arvostettaisiin enemmän työelämässä. Ei ole väliä onko pienyrittäjä vai suuren suuri. Yrittäjyys on vaativa laji. Kaikki kunnia siis yrittäjille<3.

Kävelin Annankatua pitkin kotia kohti, mutta pysähdyin katsomaan kadun toiselle puolelle. Siellä kimalsi jokin.

Kimono siellä lepatti hennossa tuulessa turbaanipäisen mallinuken yllä.  - Waumoment otti valtaan... Henkäsin ja jäin ihailemaan, mutta sitten jatkoin matkaa. 

Seuraavana päivänä havahduin taas... Nyt mallinukke edusti  toisenlaista tyyliä. Se oli puettu kukkakuvioiseen takkiin, menossa rockfestivaaleille, ajattelin. Lausuin- Wau kaksi kertaa, henkäisin muotia kiduksiini ja jatkoin matkaa.

Kuljin liikkeen ohi 21 kertaa, sillä se on työmatkan varrella ja hoin Wau, wau, wauta ja bongailin tyylejä joissa oli taikaa. Mietin, että kuka niitä oikein stailaa? Täytyy olla ahkera ihminen, sillä joka päivä tyyli on erilainen.

Tässä ihailemani jakku aidon ihmisen yllä, katsokaa myös minihametta, joka on paljetein koristeltu... Huikeaa... Jakussa on hippihenkeä. Se on kertakaikkiaan magea! 
 

Pelottaako sinua mennä uuteen liikkeeseen?

 

Olenko ainut hassu jota jännittää mennä uusiin liikkeisiin? Isoissa ketjuissa kukaan ei välitä, hukun massaan ja saan heilutella henkareita ylhäisessä yksinäisyydessä, olen siellä näkymätön, vain kamerojen kuvaama ja kassan noteeraama. Pienissä butiikeissa tulet nähdyksi ja kuulluksi ja palvelluksi ja sinut otetaan vastaan lihana ja verenä, joskus se pelottaa, kun on tottunut kylmään, melkein robottien maailmaan.

Ihminen miettii monenlaista, alla muutama ajatus.

 •  Riittääkö budjetti?
 •  Sovinko myymälän asuihin?
 •  Kehtaanko olla ostamatta?
 •  Uskaltaako sanoa Ei ehdotuksille, jotka eivät tunnu omilta?
 •  Saanko vain katsella, vai tullaanko tyrkyttämään?

 Peloille pitää sanoa Huit Hait, sillä butiikeissa on ihana tunnelma. Siellä saa palvelua ja kivoja ehdotuksia, juuri niitä joita ei itse keksisi ja joista tulee suurimmat kiksit. Butiikissa ollaan aidosti innoissaan sinusta ja tunnet itsesi hyväksytyksi sellaisena kuin olet.

22: päivää ohimarssia ja sitten astuin Zeepraan sisään.

Lapussa lukee Second Hand & Vintage. Jos olisin millin lyhyempi, enkä paukuttelisi karmeihin vähäisiä aivosolujani, kulkisin näillä kesät talvet. En lupaa, että näitä on Zeeprassa enää, mutta on ollut, joten kuva olkoon esikuva Zeepran herkuista.
 

Zeeprasta säteilee rakkaus - Muotiin, tyyleihin ja hyvinvointiin, mutta myös ihmisiin

Vaikutan varmaankin helppoheikiltä käyttäessäni sanontaa - Eikä tässä vielä kaikki...

Siellä oli omistajan maalaamia  tauluja... Ne ovat myös ostettavissa! Uniikin taiteen ystävälle Zeepra voi olla ratkaisu. Tauluja ei ole monta esillä, mutta jos niihin ihastuu, ne voi ostaa.

 

Zeepra ei ole pelkkää muotia se on myös kauneutta

Zeeprasta löytyy...

 • tauluja

 • kenkiä

 • laukkuja
 • aurinkolaseja
 • huiveja
 • koruja
 • bikereitä, jakkuja
 • hattuja
 • vöitä
 • asuja, asuja, asuja
 • kauneudenhoitoa
 • microblading kulmakarvoja, pigmentointeja
 • ripsiä, kulmia
 • vartalohoitoja
 • energiahoitoja

Yllätyin hintojen edullisuudesta. Ajattelin, että noin trendikkäät vaatteet täytyy maksaa maltaita, mutta ei...Hinnat ovat kohtuullisia ja materiaalit ja laadut kohdillaan.

Kokeilin ylleni tätä silkkistä tunikaa. Se on niin kevyt, että kevennyin kiloja itsekin. Se on poncomainen ja sopii kaikille.
Tiestitkö, että nämä mekot voi solmia hauskasti? Minulla on sama mekko yllä leopardisena ja toisessa kuvassa se on solmittu.
 
Olen hullaantunut tässä mekossa kahteen asiaan. Kuvitukseen ja kaula-aukkoon. Aivan ihastuttava maximekko, käy talvella saappaiden ja bikerin kanssa. Materiaali ihanaa puuvillaa.
Flamingot...pitkäjalat, niiden ilmestyminen sisustamiseen ja muotiin on jännittävä ilmiö. Kestää hetken hullaantua niihin, mutta sitten kun kuume  nousee, ollaan kovissa lukemissa. Tässä kuitenkin esillä iltalaukku, joka huomataan.
Joskus vaatteen juju on selässä, kuten tässä leopardimekossa. Mekko on ihanan väljä, sopii siis monelle vartalolle
 Mekko on unelman ohut, mutta vaatii alleen jonkin alusmekon. Tästä mekosta saa kestävän kesäystävän. Sopii kaikille vartalomalleille.
Minä pidän tämän tyyppisestä taiteesta. Piian maalaamat taulut ovat uniikkeja, niitä ei varmasti löydä muualta.
Toinen olkapää vapaana. Tässä mekossa on ihanaa helma, sen epäsymmetrisyys ja yksolkaisuus ja yhteen aikaan niin inhotut vyölaukut ovat taas POP.
Käärmekannoissa ei voi olla huono päivä. Kokeile vaikka. Omaa voimaa voi lisätä monin tavoin. Käärmekannoissa on asennetta, mutta tyylikkään elegantisti. 
Vaaleanpunainen Biker. Se menee missä vain ja kenelle vain. Sekä talvella, että kesällä. Niin sisällä kuin ulkona.
Tämä kaunotar on Zeepran omistaja ja synnyttäjä. Hän etsii vaatteet ja keksii tyylit. Hän hoitaa takahuoneessa asiakkaita ja tekee heistä kauniita, puhumattakaan maalauksista, jotka lähtevät hänen siveltimestään. Lahjakas yrittäjä. Peukut hänelle! Esittelyssä Piia.
 

Mistä tunnistaa hyvän palvelun?

Hyvä palvelu on aitoa olemista. Se on kuuntelemista, näkemistä ja uuden ehdottamista. Annan Zeepralle viisi tähteä! Minulle tuli paikasta niin hyvä olo, että kirjoitin blogin vapaasta tahdostani, ilman kaupallisia härpäkkeitä.

Yrittäjälle mainonta on tärkeää. En tiedä olisinko pysähtynyt noin monta kertaa Zeepraa ihailemaan, jos mallinukke olisi ollut sisäpuolella. Se oli lähettiläs! Kuin viidakkorumpu, joka soi tuulessa,

Ulkona sille tuli pari  myynnin edistäjää

 1. Tuuli... Tuuli antoi vaatteelle liikettä
 2. Aurinko... Auringossa vaatteiden värit puhkesivat kukkaan

Kirjoittelen asioista, jotka ilahduttavat arkeani ja heinäkuun ilahduttaja oli Zeepra. 

Zeepralla on nettikauppa, jossa voi käydä fiilistelemässä mitä maksaa ja missä toimitaan. 

Kannattaa asioida kivijaloissa, jotta ne pysyvät ilonamme. Kuvat ovat kaapattu Piian luvalla hänen nettisivuiltaan ja lisänä pari omaa.

Ens viikolla pääsen silmälääkäriin... Jännittää, sillä silmissä on nokirihmoja ja näkö on heikentynyt melkoisesti. Näön huononeminen huolettaa ja Herra Google sanoi, että ikäiseni ihmisten tulisi käydä silmälääkärillä 3 vuoden välein, joten sinne siis. Edellisestä käynnistä on jo 20 vuotta. Optikolla olen kyllä käynyt, mutta se ei kerro kaikkea ja haluan tietää ruutujeni takaisesta elämästä.

 

<3 bytheheart

iirispiiris

Linkki Piian Nettikauppaan. Siellä on muutkin tiedot.

https://www.zeepra.fi/epages/zeepra.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/toiminim...

 

 

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Olipa taas kiva ja positiivinen juttu, ihana lukea tuli itekkin hyvälle päälle.424

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018