Asiat järjestyvät aina

Lähtöni tänne edellytti, ettei minulla ole vuokrakuluja painostamassa mieltä. Irtisanoin siis asunnon. Tyttäreni asuu opiskelija-asunnossaan, joten pakkasin tavarani  ja kiikutin ne kahteen osoitteeseen odottamaan paluutani.

Kodittomuus herätti karmivia tunteita

Koti on turvasatama johon veneemme ankkuroituu. Paikka jossa mieli lepää ja keho uusiutuu. Olin tervetullut paikkoihin joissa majailin 3 viikkoa ennen matkaa, koin silti tilanteen koskettavana. Kauhistutti, että olin antanut lämmöllä sisustamani kodin pois. Muuttamiset ovat kuluttavia projekteja, jos ne tekee itse. Olen muuttanut avioeron jälkeen kolme kertaa ja erosta on 6 vuotta.

Avioeron jälkeen olen punninnut jokaisen ostokseni ja tekoni tarkkaan, jotta pärjään. Siksi asunnon antaminen pois oli ainut mahdollisuus, jotta pystyin pakkaamaan laukun ja liitämään maapallon toiselle puolelle. Ymmärsin, että olen onnekas ettei minua sido mikään, ei edes asunto.

 

Kotiinpaluun lähestyessä aloin etsiskellä asuntoa

 Kuulin tyttäreltäni Lumon Vuokraa Vartissa palvelusta.

Menin Lumon sivuille ja yllätyin. Voiko näin edistyksellinen palvelu olla olemassa?

Laitoin hakuvahdin heidän sivuilleen ja asuntoja tuli tarjolle. Voi miten suloista oli istua teekupposen kera niitä plarailemaan. Oli ihanaa katsella kuvia ja miettiä mikä sopii minulle. Sijaintia mietin pitkään. Missä haluaisin tällä kertaa asua ja mistä olisi lyhyt joka puolelle. Lopulta löysin asunnon, joka on tutulla alueella ja jonka lenkkimaastoja olen kaivannut

.Asunnon etsiminen ei voi olla helpompaa Jos asunto ei miellytä, vuokrasopimus on tehty  puoleksi vuodeksi, mutta jos se miellyttää voin jäädä sinne vuosikymmeniksi.

Edistyksellistä palvelussa on myös avainkuriiri. Miettikää mikä keksintö! Ihmisten on vaikeaa päästä toimistoaikoihin hakemaan avaimia ja jos joku tuo ne sinulle, eikä sinun tarvitse jonotella ja kaasutella itseäsi henkihieveriin, siitä palvelusta voi mielellään pikkusumman maksaa.

En tee Lumon kanssa kaupallista yhteistyötä, vaan kerron oman kokemukseni. Asunnon etsiminen oli stressinaihe ja tämän palvelun ansiosta stressi on hoidettu pois päiviltä. Just like That. Voin siis fiilistellä tulevaa kämppääni täällä maapallon toisella puolella ja sinä iltana kun lennän suomeen saan mennä asuntooni ja lyödä lennon aikana turvonneet jalat seinää vasten.

 

 

Lumon Vuokraa Asunto Vartissa palvelu antaa minulle tunteen

  1. että minua arvostetaan ihmisenä

  2. elämäntilanteeni otetaan joustavasti huomioon

  3. minua ei juoksuteta lainkaan

  4. kaikki hoitui vartissa ja minulla on KOTI johon palata

Kodistani tulee taas ihana

Kodin kauniiksi laittaminen on tärkeää. KonMarituksen myötä kodissani ei ole yhtään esinettä josta en pidä.  Nämä värikkäät kuvat otin Australialaisesta Indiskan tyyppisestä liikkeestä. Turkoosi nojatuoli on kyllä makea. Oma tyylini sisustaa on hillitympi, mutta jokin piristävä väriläiskä on aina paikallaan. Klassinen lepakkotuoli löytyi uudenlaisella verhoilulla. Lepakkotuoli on yksi suosikeistani, mutta ruskeana nahkaisena sikariversiona.

Kävin suuressa ostoskeskuksessa, jossa on tarjolla petejä joissa voi vetää päikkärit .Tämä mahdollisuus on upea varsinkin väsyneille lapsille tai aviomiehille. Nokkaunien jälkeen heistä tulee siedettävämpiä shoppailukavereita. Muutenkin leposohvia ja tuoleja on riittämiin.


  

Ostoskeskuksessa oli yhtä aikaa esillä kaksi isoa teemaa: Joulu ja Halloween. Tuntui hassulta katsella bikinejä ja rantahattuja joulukuusen rinnalla.

 

On ihanaa palata kotiin

Ajatellessani suomea on moneen kertaan tullut mieleen talvi ja lumihanget ja sen maiseman ainutlaatuinen kauneus.

Olen iloinen, että saan vielä tepsutella täällä 4,5 viikkoa, nuuhkia merta ja katsella sen huikeita aaltoja ja turkoosia väriä. Olen ihastunut myös tämän perheen lapsiin. He ovat suurenmoisia, mutta tapaan heitä sitten myöhemmin suomessa. Olen hurmioitunut myös Avalon Beachin puista ja linnuista ja niiden kiihkeistä lauluista. Mutta kuten astrologi Markku  Manninen sanoi, olen kulkuri Lapista ja kun tehtävä on täytetty, laitan repun selkään ja menen uutta haastetta päin. Sellainen taidan tosiaan olla.

 

Lumon Vuokraa Vartissa palvelu osoittaa, että hyvät asiat tapahtuvat helposti ja hetkessä. Tässä palvelussa asiakas on ykkönen. Suosittelen lämmöllä.

 

HOME SWEET HOME  IM COMING SOON!

ByTheHeart

iirispiiris

 

 

Kommentit (4)

Kaavoihin kangistunut
1/4 | 

Melkoinen seikkailija olet. Olisipa edes ripaus tuota rohkeuttasi irtaantua tutusta ja turvallisesta. Sininen nojatuoli ja vieressä oleva sinikirjava rahi, niin ihania, ilo silmille molemmat.

Vierailija
2/4 | 

Hei, 

ihana kun sinulla koti odottamassa kun palaat....oma kotipesä, niin tärkeä <3 kiitos sinun kirjoituksistasi...olen lukenut ne useampaan kertaa läpi. On sinulla kirjoittamisen lahja. Ja aika hauska kun löydän kirjoituksistasi

kohtia ,jotka tuntuvat tutuilta omasta elämästäni :)

Mukavia ja nautittavia hetkiä sinne aurinkoon , ennen kuin laskeudut kotimaan kamaralle.

Terv. Arja_hannele59

iiris
Liittynyt27.9.2015

Kiitos sinulle, pääsin vastaamaan vasta nyt. Uskon, että me olemme kaikki melkein samat polut läpikäyneitä, hieman erilaisin maustein:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram