kuva pixabay

Tässä blogissa pohdin suhdettani universumiin ja vetovoiman lakiin

Universumia pidetään suurena tavaratalona, josta voi tilata itselleen ihan mitä vain. Netti pursuaa toinen toistaan inspiroivampia kursseja henkilöiltä jotka ovat keksineet miten asiat saadaan universumilta mielen nappuloita kääntämällä. Hitsi... kuulostaa niin helpolta ja kiehtovalta, että... 

Meidän pitää virittää mieli oikealle taajuudelle ja saada yhteys unversumiin. Sitten tilailemme kaikkea mikä on puuttunut elämästämme. Helppoa kuin heinän teko... Ensin pitää löytää runsausnappulan asento päästään ja tuhansista päivittäisistä ajatuksista...Se on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta... 

Ennenkuin pääsee tilauspuuhiin pitäisi ymmärtää vetovoiman perusteet  

Onnistunut tilaus universumilta kattaa 3 vaihetta...

1. Kristallisoi toiveesi... Mitä yksityiskohtaisempi se on, sitä parempi... 

2. Tunne ja näe asia itselläsi ... Saat sen mitä näet ja koet...

3. Tee tilaus ja luota, että se tulee... Jos epäröit, mokasit jo ja tilaus peruuntui tai ainakin pitkittyi.

    

Millä taajuudella olenkaan...

Avain itsetuntemukseen ja universumin lainalaisuuksiin piilee siinä, että ymmärtää millä taajuudella värähtelee. Taajuus voi vaihdella päivän mittaan useita kertoja. On vain kaksi taajuutta. Positiivinen  ja negatiivinen taajuus ja niillä seilaamme vuorotellen. 

Joskus saatamme juuttua negatiiviselle taajuudelle ja katsella sieltä kadehtien "Hannu Hanhia" joilla onnistuu kaikki. Ajattelemme, että he ovat syntyneet hopeat suussaan ja onni suosii heitä enemmän kuin meitä.

Hannu Hanhet ovat omaksuneet tavan ratkoa ongelmat ja vastoinkäymiset "keveyden" kautta. He surffaavat positiivisella taajuudella koko ajan, tippumatta lainkaan negatiiviselle puolelle. Suurimman osan ajastaan he miettivät mitä kaikkea haluavat elämältä, eivätkä mieti mitä eivät halua. He liiottelevat hyviä juttuja mielessään aivan kuten negatiivisella taajuudella olevat liiottelevat huonoja asioita elämässään. 

Positiivinen saattaa olla negatiivinen 

Positiiviseksi itsensä kokeva ihminen saattaakin olla  80% päivästä negatiivisella taajuudella, koska ei tiedosta milloin " valahdus " ja värähtelytason aleneminen tapahtuu.

Hän saattaa hokea positiivisia affirmaatioita oikeaoppisesti, mutta on sisältään epäuskoinen, huolestunut ja vihainen. Universumi  lukee sisäiset signaalit, eikä kiinnitä huomiota positiivisiin affirmaatioihin, koska ne ovat vain sanoja, eivätkä värähtele yhtä voimakkaasti kuin tunteet.

Meistä lähtevä "savu" on universaali kieli

Maapallolla asuu niin Savvoo sönköttävää kuin mandariini kiinaa ujeltavaa affirmoijaa. Universumi fiksuudessaan ymmärtää ainoastaan yhden lahjomattoman kielen eli värähtelymme.

Universumi ei kurki koteihimme ja mieti olemmeko tarpeeksi kouluttautuneita, henkisiä tai kyllin hyviä ... Se ei luokittele meitä hyviin tai huonoihin, mutta se vastaa lahjomattomasti värähtelyymme. 

Miksi universumi antaa parkkipaikan, mutta ei rakkautta tai rahaa?

Rakkaus ja raha ovat vaikeampia manifestoinnin kohteita, sillä niihin liittyy jo koettuja tunteita, historiaa ja kiveen hakattuja uskomuksia.

Lukuisat sanonnat joilla meitä on kasvatettu, sisältävät omat värähtelynsä, useimmiten negatiiviset sellaiset...

--- raha ei kasva puussa

--- love hurts

--- miehet pettävät

--- raha ei tuo onnea

Näitä totuuksia ei paraskaan affirmaatio pysty hetkessä murtamaan. Mielen nappulan kääntäminen kohti runsautta on työlästä, jos on oppinut uskomaan miesten pettävän tai jos uskoo, että raha ei tuo onnea. Niin kauan kuin uskoo noin jää ilman rikkauksia ja rakkauksia.

Saan kaiken mitä tilaan

Stop tykkänään, nyt en halua, että kukaan ajattelee minulla olevan erityinen suhde universumiin ja universumin kuulevan minua herkemmin. Harjoittelen koko ajan. Havahdun monia kertoja päivässä siihen, että ajatukseni luiskahtavat negatiiviselle. Joudun pinnistelemään, etten lankeasi kielteiseen kierteeseen, sillä se viemäri vetää taatusti alas pirteimmänkin Pirkon. 

Universumi toimittaa tasan sen mitä tilaan. Huonosta tuloksesta voin syyttää epätarkkaa tilaustani ja sitä etten uskonut olevani onnen arvoinen... 

Olen oman elämäni MasterChef ja syön omat soppani!

Uskalla unelmoida ! Uskalla ottaa koppi. Unelmoi tarkasti kuin piirtäisit henkevää pitsiä hääpukuusi ,mieti jokainen yksityiskohta huolella, jolloin tilauksesi toimitetaan nopeammin. Kehitä keinoja kääntää taajuus positiiviselle, heti kun se valahtaa negaatioon.

Oi, tää aihe on niin iso ja jännittävä, että ... Olisi ihan hassua olla kokeilematta yhteyden löytämistä universumiin, suurimpaan tavarataloon ikinä!

ByTheHeart

iirispiiris<3

 

Ai niin Netflixissä on leffa The Secret jossa vetovoiman lakia käsitellään. Rhonda Byrne on myös kirjoittanut kirjoja asiasta...  Yksi suosikkini on Michael Losierin Vetovoiman Salaisuus... Se on ehkä selkein kaikista. Marisa Peerillä on hyvää asiaa ja samoin Bob Proctor on yksi suosikkejani. Tony Robbins ei niinkään, vaikka samoja juttuja hänkin esittelee... Marisaa ja Bobia katselen yleensä Youtubesta.

Kuvat olivat kansikuvaa lukuunottamatta Australiasta Palm Beachilta... Siellä on sydämeni joka päivä, käyskentelen pehmeällä hiekalla ja katselen taivasta ja merta... Huokailen onnesta ja ihmettelen miten kaikki oikein tapahtui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

JonnaO
1/2 | 

Hei, kannatta lukea myös Kati Reijosen kirja "Lyhyt matka perille", se sivuaa aiheutta ja myös hänen bloginsa löydät hänen nimellä. Aiheesta on tulossa myös jossain vaiheessa suomalainen kirja! Itse en jaksa lukea/kuunnella amerikkalaista tapaa käsitellä hyvinvoinnin aiheita, se on ihan liian päälleliimattua positiivisuutta ja tyyliin, kun alat uskoa itseesi sinustakin tulee miljönääri, mutta Kati osaa suodattaa aiheet ihanan suomalaiselle taajuudelle. Kaikki ei tietty tykkää, mutta minulla resonoi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018