Tiedätkö tunteen?

 

 

 Ajatuksissa siintää asu, jota lähdet etsimään. Kurvaat ostoskeskukseen. Avaat toppatakkisi, laitat pipon ja hanskat laukkuusi, olet latautunut shoppailuun. 

Kauppakeskuksen kuulutukset vaativat ostamaan kahvia, pihviä ja ties mitä. Keskittymiskykysi harhailee. 

Selaat rekkejä vimmatusti. Löydät jotain, joka voisi toimia.

Sulloudut pukuhuoneeseen. Pääset sinne jonottamatta, kerrankin. Verhot eivät mene kiinni. Riisut ja pyllysi vilahtelee liikkeen puolelle. Noo, ei kai kukaan huomannut.

Loisteputkivalaistus  on kuin syyttävä sormi... Salille siitä! Selluliittia, yäK! Et sitte laita shortseja ever never...

Vaate jota kiskot päällesi on pieni ja seuraava koko on kaupan puolella. Kurkkaat liikkeeseen, jospa joku tulisi auttamaan. Ketään ei näy. Myyjät ovat hinnoittelupuuhissa kassan takana ja jonoakin heille on. Grrr... Ärsyttävää. 

Puet yllesi, otat tavarasi mukaan... Lähdet etsimään oikeaa kokoa. Palatessa joku on vallannut pukuhuoneen ja joudut jonottamaan. Mieliala laskee. Hiki virtaa ja mikään ei innosta enää.   

Palautat vaatteet rekkiin. Jätät sovitukset ja menet ostamaan kahvia. VIsio päässäsi on muuttunut, et enää tiedä mikä sopii ja mitä haluaisit.

 

 

Instyleout:in liikeidea syntyi nukkuessa

 

 Anni Roine mietti miten toteuttaisi unelmansa vaatekauppiaana. Eräänä yönä hän heräsi ja idea oli valmis. Hän tekisi asiat hieman toisin kuin maailman vallanneet ketjumyymälät. Hän palvelisi asiakkaita jo ennenkuin he saapuvat liikkeeseen. Asiakkaat säästäisivät aikaa ja pääsisivät kokeilemaan jotain uutta. Näin syntyi InStyleOut Lauttasaaren kattohuoneistoon.

 

Hyvä kauppias järjestää istumatilaa. Sohvalla on mukavaa fiilistellä muiden asuja ja lepäillä. Raikasta vettä on saatavilla. Tässä kaupassa viihtyy ja naisenergia pulppuaa iloa.

Teet treffit vaatteiden kanssa,  ne odottavat sinua siistissä nipussa, tavoitteena Perfect Match

 

Täytin kaavakkeen, jossa ilmoitin pituuteni, painoni, muut mittani ja kerroin vaatetyylini, toiveeni ja inhokkini. Lähetin myös kuvan vartalostani. Tuon kaavakkeen perusteeella minulle oli valittu asuja, jotka odottivat vain minua.

Sain sovittaa vaatteita rauhassa, olohuonemaisessa liikkeessä, ilman räikeitä valoja, ilman sisäänastuvia asiakkaita. Suurista peileistä näin kokonaisuuden silmänräpäyksessä, eikä minun tarvinnut astua ventovieraiden tuijotettavaksi.

Annin liikkeessä oli huomioitu vaatteiden kierrätys ja ekologisuus. Saattoi siis shoppailla niin uutta kuin vanhaakin.

Tätä olen kaivannut, ajattelin. Tälläistä shoppailun pitäisi olla. Tyyntä ja rauhallista, keskittyvää ja oivaltavaa.

 

Idearikkaita yrittäjiä maamme kaipaa. Yrittäjyys vaatii niin rohkeutta kuin mielikuvitustakin. Omassa putiikissa toimiminen on antoisaa, sanoo Anni.

Tässä liikkeessä ei tuputeta, mutta annetaan ideoita

 

 

Tuputus ei ole kenenkään mieleen, mutta ideoita me kaipaamme. Juhla-asujakin löytyi. Ihastuin vihreään kaftaaniin ja sähkön siniseen takkiin. Sähkönsininen puserokin miellytti.

Pidän vaatteista, joissa on rento olla ja ne eivät purista mistään. En halua nykiä helmoja alemmaksi tai peitellä kaula-aukkoja, vaatteen pitää sopia persoonaani, eikä olo saa olla epämukava. 

 

Samasta liikkeestä löydät vaatteita ja asusteita niin uusina kuin käytettyinä. Hintataso on kukkarolle sopiva. Valikoimaa on runsaasti. 3 tuntia hurahti nopeasti.

Ystävätapaaminen Instyleoutissa on antoisa kokemus

 

Instyleouttiin voit mennä kaveriporukalla tai yksin. Liike löytyy Lauttasaaresta läheltä metroasemaa. Se on kerrostalon kattohuoneistossa ja sekin lisää kokemuksen ainutlaatuisuutta.

Ikääntyessämme meille ei sovi samat värit, eikä samat mallit. Siksi on mielenkiintoista kuulla toiselta mikä sopisi minulle  NYT.

 

Joskus korussa on se jokin, joka tekee asusta täydellisen. InStyleOutissa oli runsaasti koruja ja asusteita.

Kuin olisin palannut 90- luvun boutiqueen, ihanaa

 

Yrittäjyydessä on ihaninta vapaus tehdä työtä omalla tyylillä. Olen ilahtunut siitä, että Anni ei tyytynyt valtavirran esimerkkiin, vaan loi jotain uutta vaatealalle. Tämän kaltaisia palveluita tarvitsemme.

Tuntui kuin olisin palannut takaisin 90- luvulle, boutiqueihin jossa mieliala kohosi ja jossa tein makeita löytöjä. Sen ajan yrittäjät tunsivat asiakaskuntansa ja ostivat sisään vaatteita juuri heitä miettien. 

  • shoppailu on parhaimmillaan terapiaa
  • olohuonemainen kauppa antaa tilaa ajatuksille
  • sinun ei tarvitse jonottaa mihinkään, kaupassa on tilaa vaihdella vaatteita, ilman stressiä
  • vaateostoksilla kannattaa käyttää asiantuntijaa, joka on vain sinua varten, stylisti näkee paremmin
  • Fiksu vaatekauppias suosii pehmeää valaistusta ja suuria peilejä. Kokonaisuus pitää nähdä ja valo ei saa syödä elävältä

Käykää fiilistelemässä InStyleOutin sivuja netissä, voitte myös tilata sieltä tavaraa, mutta suosittelen lämmöllä erilaista shoppailukokemusta Annin opastuksella. Sain monia ideoita ja käyn takuulla toistekin. En tee kaupallista yhteistyötä hänen kanssaan, piipahdin vain vierailulla ja halusin kirjoittaa uudesta palvelusta. Alla linkki Annin sivuille. 

https://www.instyleout.fi/instyleout

bytheheart <3

iirispiiris

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram