Hyaluronihappo ja botox ovat eri aineita

 

Minua harmittaa, että näin upea hoitomuoto on saanut käyntikortikseen luonnottomia tuloksia esitteleviä henkilöitä, esim Kauniiden ja Rohkeiden Taylor on menettänyt upeutensa kasvojen muokkausten myötä.

Hyaluronihappo sekoitetaan botoxiin. Ne ovat eri aineita ja toimivat eri tavoin. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota meidän kaikkien elimistössä on. Se sitoo itseensä vettä ja säätelee kosteustasapainoa. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme vähenee ja se aiheuttaa veltostumista, juonteita ja kuivumista.

Jos lisää huuliin hyaluronihappoa, ei muutu AkuAnkaksi, ei IhmisKeniksi eikä edes Barbieksi. Toiset ihmiset addiktoituvat ja haluavat enemmän ja näin kävi ehkä Taylorille.

Ilmapatjamaiset huulet eivät synny yhdellä käynnillä, vaan vaativat useita ja tiheitä käyntikertoja.

Ei ole syytä pelätä, että pistäjä päättäisi asioita puolestasi ja täyttäisi huulesi pulleiksi kiusallaan. Sinä kerrot toiveesi ja hän toteuttaa sen. 

 

Täyteainehoidot ovat tätä päivää

 

Olin innoissani, kun pääsin kirjoittamaan aiheesta, sillä pistokset ovat antaneet minun langanohuisiin huuliini pehmeyttä ja sopivaa nostetta. On mukavaa kirjoittaa aiheesta myös siksi, että olen törmännyt bliseeryppyjen kanssa painiviin huulipunan ostajiin ja ajatellut mielessäni, että kunpa kehtaisin kertoa, että täyteainehoito saattaisi auttaa. 

Piipahdin täyteainehoidossa Sairaanhoitaja Heidi Salosen käsittelyssä Coddler&Toddler hoitolassa Helsingin Jätkäsaaressa. Tietenkin minua jännitti, vaikka olen kokenut konkari kaikentyyppisten hoitojen testaajana. Minua ei kuitenkaan pelottanut vaan tunsin tulleeni hyvän pistäjän hoiviin.

 

 
Täyteainehoidolla voidaan hoitaa Nasolabiaalijuonteet (nenä- ja suupieli), Sibeliusrypyt (kulmakarvojen väliset pystyjuonteet), Marionettijuonteet (suupielen ja leuanväliset juonteet), Suun Ympärysjuonteet ja huulet. 
 
 
Täyteaine laitetaan ohuella neulalla ihoon. Tällä kertaa en tuntenut yhtikäs mitään, koska Heidi käytti ainetta, jossa oli puudute valmiina. Hoidon tulokset ovat heti nähtävillä, mutta lopullinen tulos on näkyvillä kahden viikon kuluttua, jolloin aine on asettunut paikoilleen ja turvotukset laskeneet.
 
Toinen puoli on täytetty. Pientä painon tunnetta on havaittavissa. Täyteainehoidon vaikutus kestää puolesta vuodesta, vuoteen, riippuen henkilön iästä, aineenvaihdunnasta, hoidetusta alueesta ja käytetyn täyteaineen viskositeetistä. Annoin Heidin valita vahvuudet, sillä hän on asiantuntija tuotteilleen.
 
Hoidetulla alueella saattaa ilmetä ohimeneviä sivuvaikutuksia, turvotusta, punoitusta, mustelmia ja aristusta. Nämä tunteet ovat normaaleja täyteainehoidon yhteydessä, eikä niitä pidä säikähtää. 
 
 Tässä huulet on jo täytetty ja siirrytty suupielten hoitoon. Täyteainehoidon jälkeen on hyvä välttää käsitellyn alueen koskettelua, saunaa, alkoholia ja raskasta liikuntaa. Nämä kaikki nopeuttavat aineenvaihduntaa ja siten jouduttavat aineen poistumista ihosta. Heidi antoi mukaan kotihoito-ohjeet ja Arnikaa sisältävää hoitovoidetta, mustelmien varalle. 
 
Hoitoa kutsutaan ruokatuntihoidoksi. Suosittelen silti vapaapäivän pitämistä ainakin kyseisenä päivänä. Itse teetin toimenpiteen lauantaina ja maanantaina olin työkunnossa. Huulet turpoavat hoidon jälkeen ja turvotus kestää päivän tai pari. Niissä on myös painon tunnetta, mutta siihen tottuu pian. Muutama muhkurakin tuntuu, kun aine etsii paikkaansa.
 

 

Rauhallinen, itsevarma pistäjä ja hyvä aine

 

  • Annan pistäjänä Heidille täyden kympin, minua ei sattunut lainkaan
  • Tämä aine myi itsensä minulle, sillä siinä oli puudute mukana. 
  • Sairaanhoitajilla on pistoskokemusta oman ammattinsa puolesta, joten olet turvallisissa käsissä

 

Muista hengittää, nyt pistetään

 

Oli kivaa, kun Heidi muistutti hengittämisestä ennen pistämistä. Käsissäni oli stressipallot, mutta en puristellut niitä. Olisin voinut nukahtaa käsittelyyn. Näin kivutonta pistämistä en osannut odottaa. Aineissa on eroja, vaikka pääraaka-aine onkin sama. Tästä aineesta jäi miellyttävä tunne.

Täyteaineita ei oteta pelkästään turhamaisista syistä. Katsomme itseämme peilistä päivittäin ja joku epäkohta saattaa masentaa, joten ei ole väärin etsiä siihen apuja. Täyteainehoito ei ole kallista, jos mietitään sen kestävyyttä ja tulosten näkyvyyttä.  Olo on huomattavasti rennompi, kun häiritsevä alue on hoidettu. 

Täyteainehoidot ovat hyvin yleisiä, mutta koska hyvät tulokset eivät pomppaa silmille, täyteaineiden käyttäjät huomataan vain Taylorien ja IhmisKenien kaltaisten ylilyöntien kautta.

 Täyteaineet eivät ole luxusta ja vain harvojen saatavilla. Ne ovat tämänpäivän ihonhoitoa, pikkuvirheiden korjailua. 

  

Blogin lukijat saavat Heidiltä alennusta, mainitsemalla nimen

Iris/GrannyNanny

 

Alennus on -15% ja on voimassa kesäkuun loppuun.

 

Voit varata ajan myös Coddler&Toddler nettivarauksen kautta. Timma.fi

Parin viikon päästä kerron miten huuleni jaksavat ja miten kotihoito sujui. Näette myös lopullisen tuloksen.

Kunpa huulet jäisivät näin pulleiksi... Luulen, että ne vielä laskevat. Toimenpide tehtiin lauantaina ja tässä huulet maanantaiaamuna, Idunin huulikiillon alla (sävy Felicia). Sivuhiuksista näette, että CurlyGirlMethod alkaa toimia, siitä myöhemmissä blogeissa.
Ja kuten huomaatte, yksi hame on jo hankittu.
 
On mukavaa käyttää huulipunia ja kiiltoja, kun ne eivät lähde kiitämään pikkujuonteita pitkin. Tiukka suu tekee kiukkuisen ilmeen.
 
 
 
Tänään on se päivä, jolloin voi tehdä unelmistaan totta!
 
 

Laura Voutilaisen biisistä:  No Hitto miks ei, saa oudosti voimaa, vaikkapa huulten muotoiluun... 

 

Small things matters, in lips too

 

ByTheHeart<3

iirispiiris

 

pS. Täyteaineet on saatu

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018