Kuvat ajoilta Australia ja hieman ennen sitä. Onni paistaa kuvistani ja luovuus, jonka äärelle vihdoin pääsin. Kiitos suuren muutoksen.

 

Rakastan uimista. Minulle uiminen on ylellisyyttä. Uimapuvun laukkuun pakkaaminen väsyttää. Tukan kuivaaminen uinnin jälkeen askarruttaa. Mutta jos ylitän nuo haasteet ja vaikeudet ja saan itseni pulahtamaan altaaseen, täytyn onnesta.

Rakastan musiikkia. Näytän typerältä heiluttaessa harteita ja vispatessa jalkaa, mutta musiikki menee ihoni alle ja laittaa luuni sheikkaamaan. Hyvät biisit toimivat sisäisenä hierojana, musiikki on lähetetty maailmaan pelastamaan murtuneet mielet.

Rakastan luontoa. On ihanaa nähdä sen vaiheet. Tiedän olevani osa puita, ilmaa, vettä ja maata. Luonnossa tunnen sydämeni sykkeen ja voin pysäyttää sisäisen kaaoksen. Saatan lähteä lenkille murheisin mielin mutta palaan sieltä ratkaisun kera.

Rakastan leffoja. Espanjalaisia etenkin. Netflix päivä on kuin karkkipäivä. Television armoilla kokisin tyytymättömyyttä. Sieltä tulee vain uusintoja. Rakastan leffoja jotka puhuttelevat sydäntäni ja pistävät ajattelemaan. Niitä jotka naurattavat läpi kyynelten.

Rakastan Haute Coiture- muotia. Minun ei tarvitse saada sitä kaappiini, mutta hengitän kalliita luomuksia silmilläni. Kun hengitän muotisalonkien hässäkää, neulanpistoja ja tohinaa, tunnen olevani pala taidetta.Muoti on kuin musiikki ja maalaukset, yksi taiteenmuoto jonka tarkoitus on ilahduttaa ihmistä. 

Rakastan kirjoja. Jotkut luen moneen kertaan. Hyvä kirja on kuin etelän matka. Lennän kirjan tarinassa pois omasta maailmastani ja ennen kuin lopetan kirjan, koen jo ikävää, että yhteinen reissumme on ohi. Kirjat, kynttilä, lasi viiniä ja levy suklaata ovat suurinta ylellisyyttä.

Rakastan ja tarvitsen yksinäisyyttä. En ole oikeastaan koskaan yksin. Olen silloin lähinnä parasta ystävääni eli itseäni. Juttelen, kyselen ja torun itseäni. Mutta aina me sovitaan riitamme, minä ja minun Jungilaiset arkkityypit ja egoni. Ellen saisi keskustella menneitä ja nykyhetkeä itseni kanssa joutuisin haaksirikkoon. 

Rakastan elämääni nyt syvemmin kuin koskaan vaikka se on muuttunut täysin. Huomaan myös muuttuneeni ihmisenä. Saatan pysähtyä katsomaan asiaa jonka ohi olen kävellyt satoja kertoja huomaamatta sitä. Nyt näenkin siinä ihmeen.

Tiedän, että elämä järjestää minulle oikean ihmisen oikeaan aikaan. Ei minun tarvitse sitä huolehtia. Odotan jännityksellä sitä kuka hän on. 

Rakastan reissuja. Lentokenttien tunnelmaa ei voi purkittaa. Niiden lattiat ovat täynnä jalanjälkiä ja ilma on tiiviinä monikansallista energiaa. Voisin lentää joka kuukausi kauas pois, mielellään yksin ja lämpimään.

Rakastan ihmisiä, mutta heihin liittyvä rakkaus pitää mukanaan myös huolta ja surua. Ihmissuhteet sisältävät monivärisen rakkauden. Jos muistan, että olen oppimassa ihmissuhteista, vältyn katkeruudelta. Aina se ei onnistu. Jos en pura pahaa mieltäni heti se saostuu ja klimppiintyy ja jossain vaiheessa poksahtaa satuttavina sanoina tai kriisinä. Ystävien tapaaminen on ylellisyyttä. Varsinkin jos siihen liittyy rehellinen vuorovaikutus ja rauha keskustella ja pari aihetta nauruun. 

Rakastan valokuvia. Kun tutustun ihmiseen haluaisin nähdä hänen valokuva-albuminsa. Rakastan kuvien ottamista. Olenkin melkoisen kova neuvomaan miten leuka pitää olla ja mikä kulma on paras... Onnistunut kuvaussessio on aina puhdistava ja siitä tulee iloa.

Rakastan esineitä joita asunnossani on. Kiitos KonMarin. KonMaritus on yksi elämää muuttava voima, sillä jos ympäröit itsesi vain rakkailla asioilla, värähtelytaso kasvaa huikeasti.  KonMaritus on vaarallisen voimakas työväline oman pääsi sisään ja sydämeesi, enkä suosittele sitä ellet ole valmis suureen muutokseen.

Listaa sinäkin mitä elämässä rakastat. Se nostaa värähtelyä ja jos värähtely on korkealla, elämässä tapahtuu jänniä. Toki elämässä on asioita joita en rakasta, mutta onko minun järkeä pohtia niitä liikaa, sillä kaikki mihin keskityn lisääntyy.

Usein puhisemme asioita joista emme pidä... Ne laskevat värähtelyä... Ja helppo keino nostaa mieli ylös on keskittyä siihen mitä rakastaa... Rakkaus on hyvin moniulotteinen, eikä rajoitu ihmissuhteisiin. Ellei sinulla ole juuri nyt " HÄNTÄ" jota rakastaa, sinun odotetaan rakastavan ensin itseäsi ja ympäristöäsi ja tekemisiäsi ja sitten HÄNKIN saapuu, ratsullaan...

Ihanaa viikonloppua

ByTheHeart

<3 iirispiiris

Alla rakastamani Netflixelokuvat ja sarjat...

  • Sydänyöllä- herkkä tarina inhimillisyydestä, jossa tärkeintä on olla ihminen ihmiselle
  • Komisky- Metodi -pidän Michael Douglashin esittämästä kusipäästä, heitä vedän yleensä puoleeni
  • Keskustytöt- Tarina vahvoista naisista ja heidän kasvamisestaan ulos kuorestaan
  • Uskottomien miesten kerho- nauroin niin, että kiljuin
  • Glow- Vahvojen naisten selviämis taistelu- sain voimaa
  • Sokkona seinänaapureiksi - rakkaustarina voi alkaa myös näin
  • Uskomaton tarina- nauroin niin, että vedet roiskui silmistä

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018