Olen introvertti ja viihdyn luolassa pohtimassa elämää

 

Olen rutiineihin ihastunut introvertti.

En kaipaa benqihyppyjä, enkä extremelajeja. Inhoan draamoja ja selkkauksia. En halua nähdä nälkää, enkä piiskaa itseäni äärisuorituksiin. Olen hellä ja löllö itselleni. Jos haluan maata sohvalla karkkipussi vieressäni, teen sen. 

Rakastan rauhaa, eikä minulla ole tylsää yksinkään. Keksin aina jotain kivaa tekemistä. 

Viime vuosi oli hurjaakin hurjempi. Lähdin Australiaan, jättäen työni ja asuntoni. Australiakokemus oli tärkeä kasvuprosessi, jossa pääsin lähelle sisäistä ääntäni. Tottapuhuen, sisäinen karjunta laantui, se oli jo kauan kiljunut toiveitaan, joiden toteuttamista siirsin ja siirsin.

Tässä blogissa osallistun MeNaiset lehden Moninainen kirjoituksiin, eli kerron asioita joita kaikki eivät minusta tiedä.

  

Olen syvällinen, pinnallinen ja pikkaisen shamaani

 

Olen perheeni mystikko ja minulta kysytään unien merkityksiä ja muitakin henkisiä juttuja. Osaan lukea tarotteja. Ekaa kertaa pidin kortteja kädessä jo 45 vuotta sitten. En kurki tulevaisuuteen, koska uskon, että luomme tulevaisuuden tässä hetkessä. Tarotit ovat apuväline löytää käyttämättömiä voimavaroja. Henkisyys ja mystiset asiat ovat minulle osa elämää. Olisi hullua rajata elämästä pois kerroksia, joiden olemassa olo on selvää. Esimerkiksi sähkövirtaa emme näe, mutta se on olemassa... Kykenemme puhumaan toiselle puolelle maapalloa, mutta emme näe yhteyttä, emmekä edes ymmärrä sen toimintatapoja.  

 

Vain muutama vuosi sitten tukkani oli paksu ja pitkä. Sitten tuli voimakas stressi ja hiukset hupenivat, surettaa.
 

 

Intuitio on paras opastajani

En ikinä tekisi pahaa kenellekkään. Viikonloppuna pelastin hiiren kissan suupielestä... Australiassa en tappanut torakoita, enkä hämähäkkejä, vaikka ne tepastelivat edessäni. Olen herkkä energiavärähtelyille ja luen ne nopeasti ympäristöstä ja ihmisistä.

Väsyn, jos joudun energiakaaokseen. Väsyneenä kömmin luolaani ja rauhoitan mieleni.

 

Tiedän mitä haluan

En lähde mukaan mihinkään toimintaan, jota en tunne omakseni. Viime vuosina olen kieltäytynyt monesta. Suojelen itseäni stressiltä.  En suostu kenenkään marionettinukeksi, haluan päättää itse asioistani. Astrologi Markku Manninen määritteli minut  kulkuriksi Lapista. Menen uusiin juttuihin mukaan innolla. Kun olen oppinut haluamani asiat, laitan repun selkääni ja lähden etsimään uutta. Näin on käynyt monen monta kertaa, varsinkin työrintamalla. Ihmissuhteissa minulla on pitkämielinen linja. ( 23 v. ex puolison kanssa) En polta siltoja takanani, vaikka en koskaan palaa menneeseen.  

 

 

 

Suorapuheisuuteni ärsyttää

 

Suorapuheisuuteni suututtaa joskus. Mielestäni suorapuheisuus on aina oikein. Toivoisin, että kulttuurissamme olisi enemmän tilaa mielipiteille, eikä ihmiset ottaisi niistä itseensä.  En lauo epäkohteliaisuuksia, mutta päätän asioista nopeasti, enkä anna kenenkään manipuloida itseäni. Olen hyvin mustavalkoinen.

Jos ystäväni on itsetuhoisalla tiellä, otan asian esiin. Oikea ystävyys sisältää rehellisyyttä, vaikka se ei olisi aina mieluisaa. Toivon samaa ystäviltäni, vaikka sulatteluun menisi aikaa.

 

Tärkein tavoitteeni on kasvaa henkisesti ja oivaltaa elämä

 

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa...

Minusta tuntuu koko ajan, että olen lähempänä ja lähempänä. Melkein perillä.  Minulla on huikea tunne koko ajan, että wow mikä elämä. Uskon, että kaikkea jännää voi tapahtua, iästä huolimatta.

Kaikki vaikeudet joita olen kohdannut ovat muuttuneet siunauksiksi.  Ilman vaikeuksia en olisi tämä ja juuri tässä.

Minulla on huonojakin päiviä ja vibat alhaalla, mutta olen oppinut tekniikan jolla nostan mielen nopeasti ylös. Joskus rämmin syvällä suossa ja veettää olan takaa, mutta sitten päätän, että nyt mennään kohti aurinkoa ja haalin kivoja asioita ympärilleni.

 

Paljastettakoon... minulla on tatuointeja, niin vyötäröllä, selässä ja sormessa

 

 

 

Mietin kovasti kehtaisinko laittaa kuvan vartalotatskoistani, mutta ujous voitti, vaikka kuva on itseasiassa hieno. Sormitatuoinnin olette jo nähneet monessa kuvassa. Tykkään tatuoinneistani, ne ovat symboli siitä, että omistan kehoni ja minulla on siihen määräysvalta.

Viikonloppuna esiinnyn muotinäytöksessä

 

Muotinäytöksessä esiintyy meitä tavallisia naisia, kaikissa ikäluokissa. Shown nimi on WOMAN IN LOVE... Minulla on mm valkoinen uikkari... Hei älkää nyt pelästykö, en aio paljastella ihoani, olen uikkarissa kaavun alla. Huomenna menen suihkurusketukseen. Toivotaan, että se onnistuu. Kerran olin sen jäljitä seepra, raitoineen...

Olen luonteeltani tarkkailija, mutta  laitan itseni aika-ajoin mukavuusalueen ulkopuolelle, kuten nyt muotinäytöksessä.

Pitää ravistella itseä, ettei pääse happamoitumaan. 

Muutan taas! Kotirauha on minulle tärkeä asia!

 

Niin on pakko muuttaa jälleen kerran. Jo 5 muutto avioeron jälkeen. Kotona pitää saada olla rauhassa ja tuntea olonsa turvalliseksi. Nyt minulla ei ollut onnea tuntea niin, joten muutan pois. 

Ihanat lukijani, hyvää kevättä. En päässyt kirjoittamaan pitkään aikaan, kun nettiyhteys meni pirstaleiksi... arvaatte varmaan, että käämit sauhusi luolassa

bytheheart

iirispiiris

 

Shamaanilla pitää olla rumpu. Tein sellaisen itse. Kävin toki kurssit. Unelmani on soittaa rumpua tukka hulmuten jossain kalliolla. Kerrostalossa en uskalla sitä soittaa. Mutta koristeena se on. Symbolit kertovat elämästäni, rummussa on vielä tyhjää, täytän sitä pikkuhiljaa. Minä olen minä, moninainen nainen.
 

Tästä kuvasta tykkään tosi paljon, se on otettu Hyvinkään Kameraseuran kurssilla, muutama vuosi sitten. Harmi, minusta tuntuu, että olin eri ihminen silloin. Uuden kynnyksellä, mutta tuiki tuntematon.
Nyt olen tämä, täynnä kerroksia. Täynnä muistoja. Tähtäimessä hyvä vanhuus. Iloa ja Terveyttä. Onnea ja ripaus viisautta.

 

,

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Olipa taas kiva teksti, syvällinen mutta ei liikaa. Tsempiä muotinäytökseen :) R-L.

iris
Liittynyt27.9.2015

Kiitos, kuvia tulee varmasti myöhemmin, mutta oli hauskaa Catwalkkailla hyvässä seurassa ja upeissa luomuksissa:)

Vierailija
2/4 | 

Hei,

Olipa kaunis ja monipuolinen pohdinta ihmisyydestä ja elämästä. Elämän virrasta ja arvoista. 

Olisin kovin kiinnostunut näkemään tatuointisi, mietin kovasti itsekin tatuoinnin ottamista. Hyvää muotinäytöstä!

Katja

iris
Liittynyt27.9.2015

Hei kiitos, ehkä tatskapaljastus joskus koittaa...niin moni asia on auennut ja häpeä rauennut. Kohti vapautta mennään kaikilla tasoilla:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018