Ensinnäkin... Olen aina ollut farkkutyttö, enkä tahtoisi luopua niistä.  Kuuskytyksvuotiaana saattaa olla jo aika löytää uusi tyyli farkkuihin tai siirtyä kokonaan hameisiin.

Onko pakko sanoa hyvästit pillifarkuille? Voiko niitä käyttää saappaiden ja ylisuurten jumpperien kera?  Polveni ...mitä teille on tapahtunut? En tunne teitä enää! Ja takamus... auttaisiko repsahdukseesi terapia?Takamus on farkuissa tärkein. Taskut pitäisi mätsätä pehvan kokoon. Iso pehva, suuret taskut. Pieni pehva, minitaskut, läppätaskut lättäpehvaan jne...

 

Ikääntyessään joutuu väistämättä pukeutumiskriisiin. Vaikka paino olisi pysynyt samoissa kiloissa, mittasuhteet ovat muuttuneet ja lihakset siirtyneet taivaaseen.

Eikö olekin hassua, että jotkut vaatteet on suunnattu mukamas vain nuorille? 

Saako vanhempi nainen käyttää revittyjä farkkuja? Australiassa oli aivan upea farkkuliike Avalon Beachilla, siellä oli myymässä tyrmäävän kaunis harmaahiuksinen nainen ja hänelle sopi hienosti polvista revityt farkut. Joten kyllä saa...

 

Kunpa farkkujen ostaminen olisi helppoa. Lahkeen sisämitta pitäisi olla vähintään 91 centtiä, eli tuumissa 36.  Tulen liian lyhyistä housuista kiukkuiseksi... Kaupoissa suorastaan masentaa selata housurekkiä... Ei mitään minulle!

Ostan housuni englannista tai saksasta pitkien naisten nettikaupoista. Suosikkejani ovat LongTallSally.uk ja Allabouteve.nl ja  Egue.de. Asokseltakin löytyy Tall-linja... Jenkeistä olen tilannut, mutta tullimaksujen takia se jäi yhteen kertaan.

Nyt piipahdin Tampereella Speciaali Koot liikkeessä Tullintorilla. Siellä oli pitkille vaikka mitä. Ehdin pikaisesti vilkaista kauppaan ja totesin laadun hyväksi. Kuulin myös, että heillä on nettisivut. 

Nettisivut olivat hieman kömpelöt makuuni. Mutta uskokaa tai älkää, siellä on laadukkaita vaatteita ja ne näyttivät livenä hyvältä. Siellä oli myös kenkiä mahtavat valikoimat ja suuria kokojakin.

Toivoisin, että suomalainen pitkien naisten myymälä hankkisi mallikseen pitkiä naisia ja kuvauttaisi vaatteet heidän yllään... Myisi varmasti kymmenkertaisesti. Aion tehdä tulevaisuudessa reissun tampereelle pelkästään tuon liikkeen takia ja nauttia kerrankin oikeista mittasuhteista.

.1https://www.speci.fi/epages/speci.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017012510...

 

Nämä farkut ostin Turkista monta vuotta sitten. Näissä puhutteli kivat pienet taskut ja väri. Lahkeessa oli upslaakit, jotka ratkoin auki ja sain näihin lisää pituutta.

Farkuilla on oma psykologiansa.

Jos on oppinut käyttämään strecthfarkkuja ei joustamattomassa kankaassa enää viihdy. Strechfarkuissa on ostettava kokoa pienempi numero, jotta ne eivät suurene sekunneissa.

Farkkumalleja

  • bootcut = lahje levenee polvesta
  • boyfriend= suuret ja löysät
  • skinny= kapeat ylhäältä alas
  • straigh= suorat
  • slim= ihoa nuolevat
  • jeggins= venyvät farkkumaiset
  • curve= muodokkaamman ja reitevämmän naisen farkut
  • normal=normaalivartaloisen
  • super skinny = erittäin hoikan naisen farkut

Nämä farkut löysin Tampereelta kirppikseltä. Lahje pitkä, korkea vyötärö, joustavuus ja kivat taskut. Hinta hulppeat 8 e ja näitä ei oltu käytetty koskaan. Kaikki laput olivat vielä kiinni, joten olivat upouudet. 

Nyt on jälleen muodissa korkeavyötäröiset farkut ja se on mukava juttu. Lannemalli oli hirveä ja sai aikaan kaikille jenkkakahvat.

Pukeutumisessa tärkeää on tunne... Vaate ei saa puristaa, kiristää eikä ärsyttää.

Oletko samaa mieltä, että farkkujen ostaminen on vaikeaa?

Joudutko sinä lyhentämään tai pidentämään farkkuja ja korjailemaan kotona vyötäröä?

Mistä sinä olet löytänyt parhaat farkkusi?

Olen nettishoppaillut vaatteita jo vuosia juuri yllämainituista pitkien naisten kaupoista. En ole kertaakaan palauttanut ostostani, eikä mitään hankaluuksia ole ollut.

 

Tämä blogi oli terapiaa itselleni. Olen oikeasti ajatellut, että farkkujen aika on ohitse elämästäni!!! Miten typerä olinkaan. Kuvatessani ahteriani käsitän, että hitsi vieköön farkut näyttävät riittävän hyviltä. Sana riittävän on lohduttava!

Sitäpaitsi ylitin itseni... Kuvasin takamustani. Se on todellista terapiaa. Kuvakulma ratkaisee. Mitätönkin pylly saadaan paremmaksi pikku kikkailuin. Jos oma kroppa potuttaa, leiki vähän itselläsi. Tee takamuskuvaamisterapiasessio ja heittäydy pyllistelemään. Yllätyt, pylly ei näytä niin pahalta kuin luulit...

Mistä nämä typerät ikärajakysymykset oikein tulevat? Mistä tämä kielteinen asenne itseään kohtaan? Miksi kielteiset puheet sisältään on vaikea muuntaa kannustaviksi? Miksi pitää pelätä tuomiota koko ajan? 

Farkkumietteillä mennään tämä sateinen, syksyltä tuoksuva sunnuntai... Tähtäimessä on löytää yhdet hyvät boyfriend farkut... Ylisuuret farkut ja farkkutakit ovat jälleen kuuminta hottia...

Iloista syksyä, kaikkien pyllyjen, reisien ja kokojen puolesta!

...ja vastaus on: Emme ole koskaan liian vanhoja pukeutumaan farkkuihin!

ByTheHeart

iirispiiris

<3

 

 

 

Kommentit (2)

Käyttäjä28993
Liittynyt24.1.2019
1/2 | 

Hyvältä näytti farkut sinun päällä.Ei todellakaan farkut ole iästä kiinni,mittarissa kuusikymmentä

ja ei ajatustakaan luopua niistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018