Neulaushoidoissa on potkua

Mikroneulaushoito vei aikoinaan mun sydämen. Suomeen tulon jälkeen kolme asiaa on kiristynyt:

  • Iho
  • pipo
  • mopo

Mopo ei ole karannut käsistä, mutta on joutunut melkoiseen luisuun. On siinä ollut pitelemistä. Mietin olenko suomen kansalainen lainkaan? Ilmeisesti en! Mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa etiäpäin mene, jos vain jaksan tsempata itseäni. Yksi tsemppaustapa on hoitaa ihoa.Varsinkin jos potuttaa voi ottaa käyttöön järeämmät aseet.

Pidemmittä puheitta, käyn siis asiaan, eli mikroneulaukseen.

Tartuin telaan ja reijitin ihoni. Rits räts...

Jos innostut mikroneulauksesta, suosittelen kääntymään paikkakuntasi kosmetologin puoleen, hän tietää millainen tela  on ihollesi sopivin ja pääset tutustumaan turvallisesti tähän tehokkaaseen hoitomenetelmään.

Tässä on aseeni, ladattuna pitkillä ja terävillä neulasilla. Kuvittelen olevani maalari, joka maalaa taloa. Samantyyppinen on neulaushoidon tekniikka. 

Sattuuko se?

Neulaus tuntuu kirpakalta etenkin otsassa. Mutta kirpakkuus tuntuu virkistävältä ja on kestettävissä. Mitä ei nainen kauneuden eteen tekisi? Neulan pituus vaikuttaa siihen miten paljon hoito tuntuu. Mitä lyhyempi neula, sitä vähemmän se sattuu.

Neulan pituus määräytyy ihon paksuuden mukaan. Mitä ohuempi iho, sitä lyhyempi neula.

Kasvojen alueelle suositellut neulanpituudet ovat 0,5 mm-1,5 mm. Omani on 1,5mm...

 
Neulaus tehdään puhtaalle meikittömälle iholle. Tekijöillä on erilainen käsiala. Nyrkkisääntö on, että liian kipeää ei saa tuntua.

Sopiiko mikroneulaus couperosalle?

Tämä hoito sopii couperosalle.  Varaudu siihen, että mikroneulauksen jälkeen iho punoittaa pari tuntia ja pientä nipistelyä tuntuu myös. Verinahkaan asti ei saa telata. Pieni verenvuoto on mahdollinen, jos neula osuu pintaverisuoneen. 

Voiko mikroneulauksen jälkeen meikata?

Mikroneulauksen jälkeen kannattaa järjestää koti-ilta.  Meikkaamista ei suositella pariin tuntiin. En meikkaisi koko iltana, sillä meikeissä saattaa muhia pöpösiä, jos ne on avattu ja niitä on käsitelty sormin. Mikroneulauksen jälkeen vaihdan myös tyynyliinan, jos menen nukkumaan kahden tunnin sisällä.

Mihin neulauksen teho perustuu?

Mikroneulauksessa ihoon puhkotaan satoja pieniä reikiä . Teho perustuu ihon omaan parannusjärjestelmään. Kollageeni ja elastiini ryntää paikkaamaan reikiä ja iho kimmostuu. Pienet reijät ovat myös hyvä väylä kosteustuotteille ja seerumeille. Käytän neulauksen jälkeen hyaluronihappopitoisia tuotteita. Hyaluronihappo on kosteustekijä ja kenenpä iho ei olisi talvella janoinen. 

Mikroneulausteloja on myös silmänseudulle ja vatsanahalle

Mikroneulausteloja on saatavilla minikokoisena silmänseudulle ja jättikokoisena vartalon ongelmakohtiin, esimerkiksi vatsanahan neulaukseen. Vartaloteloissa on pidemmät neulat, jopa 2,5 mm.

Myös rintojen iho kaipaa boostereita. Olen mikroneulannut  rinta-aluetta, decolletea ja vatsanahkaa. Ehkä keväällä neulailen reisiä ja alleja, who knows

Voiko huulen alueen neulata?

Huulten alue kannattaa neulata. Alue on herkkä, joten tee se hellästi. Jos kärsit kaksoisleuasta tai katkeruusjuonteista suun ympärillä, tuplaklikkaa ne alueet.

Neulaukseen ei kulu paljon aikaa. Muutamassa minuutissa kasvojen alue on hoidettu.

Ota ennen ja jälkeen kuvat. Mikroneulaushoito on parhaimmillaan sarjahoitona.  Kuvista näet edistymisen. 

Tehokkaat hoidot antavat tuloksia

En pidä neulaushoitoa vaativana, enkä pelottavana. Jos asut pääkaupunkiseudulla ystäväni kauneushoitola IHANA ILMATAR tekee mikroneulauksia. Tunnen tekijän ammattitaidon, joten siksi uskallan häntä suositella. (ei ole kaupallinen yhteistyö)

Kevät on tullut, linnut jo laulelevat ja valon määrä on lisääntynyt!

Mukavaa loppuviikkoa, nautitaan elämästä!

Bytheheart 

iirispiiris

Naamio oli vähän liian iso kasvoilleni ja jäi ryppyyn. Naamio viilentää ja rauhoittaa ihoa mukavasti ja siinä on hyaluronihappoa.
Hoidon jälkeen näytin tältä. Pientä nirhaumaa kaulassa ja hehkua poskilla, siinä kaikki.
Aion tehdä sarjahoidon itselleni. Jo parin kerran jälkeen huomaan otsaryppyni madaltuneen. Tai sitten kuvittelen...

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (4)

Powerwoman
1/4 | 

Hei, miten puhdistat / desinfioit neularullan kayton jalkeen? Sinulla on todella kaunis iho, ihanaa viikonloppua

iiris
Liittynyt27.9.2015
2/4 | 

Käytän NeoAmiseptiä, se tappaa bakteerit 99% teholla, keitän myös lisäksi. Kiitos:) ja upeaa viikonloppua myös:

iiris
Liittynyt27.9.2015

Ostin sen jo hoitola-aikoina mikroneulauskurssien yhteydessä Hoitolatukusta. Se maksoi muistaakseni noin 30 e, ostin silloin useita, koska tein hoitoja asiakkaille. Nyt niitä saa netistä monestakin paikasta...Tärkeintä on miettiä neulan pituus ihon mukaan, ohuelle herkälle iholle lyhyempi neula jne... Paksulle rasvaiselle pitempi. Näin luontaistuotekaupassa mm. Puhdas brändillä paketin jossa oli tela myynnissä, mutta netistä voi tilata esim. eleven.fi:stä.  Neulaushoito on helppo tehdä kotona, ( hygienian muistaen) ja kannattaa aina laittaa hyaluronihapposeerumia, jotta iho napakoituu entisestään. Pari tuntia sen jälkeen kipristelee, mutta kuuluu asiaan. Kiitos kysymyksestä, ihania neulaushetkiä<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram