Maailma on pullollaan tavaroita ja tarinoita niiden syntyperistä. Aina ei tiedä ketä uskoisi. Uskon tuotteissa eniten raaka-aineita. Trendit kiertävät kehää, minä niiden mukana.  Kuva Shampoopullon alla Voi hyvin lehdestä nro 9/2017. 

 

Vanhenemisessa on kurjaa se, että kaikki villitykset on käyty kertaalleen läpi

 

70´luvulla sitä jo kokeiltiin ja munia päähän iskettiin. Oluella hiukset huuhdeltiin ja risiiniöljyllä ripset voideltiin. Foliopaperi kaulan ympärille käärittiin ja siten aurinkoa ahmittiin.

Olimme muodin huipulla, mikroinemme, napapaitoinemme ja stretchsaappainemme ja ah niin kiinnostuneita kaikesta mikä kaunistaisi. SUOSIKKIlehti oli tiedon lähteemme.  Jos SUOSIKKI käski kokeilemaan, ei sitä jääty miettimään.

Munapesu oli sotkuista ja jäi yhden kerran jutuksi. Oluthuuhtelukaan ei toista kertaa innostanut. Molemmissa tökki niin tuoksu kuin koostumus, mutta kaikkea pitää kokeilla, ainakin kerran.

 

Retroilin ja hankin munashampoon kiillottomille hiuksilleni

 

Rauschilla on loistavia tuotteita hiusten hyvinvoinnin edistämiseen. Yksi blogi ei riitä niiden  kehumiseen...Rauschia myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa ja shampoilla on pitkät perinteet takanaan, sekä hyvä filosofia.

Pähkäilin pitkään kumman ottaisin, avokadoshampoon vai munaöljyshampoon? Molemmista olisi hyötyä kuivaan korpputukkaani. Päädyin munaöljyshampooseen.

Aidot munat hiuksien pesussa eivät minua kiinnosta, mutta munien hyödyt shampoossa kylläkin. Raaka-aineissa on se juttu.

 

Munashampoo vei minut menneisyyteen. Tukkani oli pitkä ja paksu, muistan miten se hulmusi tuulessa ja tuoksui kananmunille. Siksi aidoilla munilla pesu jäi yhteen kertaan. Tämä shampoo tuoksuu miellyttävältä.  Kuva shampoopullon alla on Puutarhalehdestä nro 6/2015. 
 

Munashampoon välittömät vaikutukset

 

  1. Tukkani kiiltää (ystävä jopa mainitsi siitä)
  2.  Hiukset tuntuvat pehmeiltä
  3. Niissä ei ole takkuja, ovat helposti kammattavat
  4. En tarvitse  muotoilutuotteita, pehmeä tukka taipuu paremmin
  5. Hiukseni eivät ole sähköiset

 

Ravitsevat aineet

  • B vitamiini
  • E- vitamiini
  • Lesitiini
  • Vehnänalkioöljy

 

Kananmunaöljyt ja vehnänalkioöljyt tekevät shampoosta hoitavan, siksi se sopii kuivalle ja karhealle hiuslaadulle. Suosittelen shampoota myös permanentatuille hiuksille.  Hyvät asiat on keksitty jo kauan sitten. 
Kuva Shampoopullon alla Puutarhalehti nro 6/2015
 
 

Täyteläiset raaka-aineet eivät sovi terveelle hiukselle

 

Jos hiuksesi ovat jo nyt terveet ja kiiltävät, en suosittele munaöljyshampoota.

Minulla on käytössäni 3 erilaista shampoota tällä hetkellä. Hopeashampoolla pidän keltaisuutta kurissa, sydänsiemen shampoota käytän talvikuukausina rauhoittamaan päänahkaani ja kevättä kohti annan hiuksilleni erilaista ravintoa. Vuodenajat vaikuttavat tuotevalikoimaani. 

Kuljeskelin auringossa huolettomasti  Australiassa ja se kuivatti hiuksiani. Siellä ilmasto oli ihanan kostea ja tuntui, että koko keho voi paljon paremmin.

Suomi sen sijaan kuivatti minut numeroa pienempään kokoon hetkessä. Tuntuu kuin olisin puristuksissa ihoni sisällä ja tukkani on melkoinen pehko.

 

Rauschin valikoima on laaja, jokaiselle on jotain

 

Hiustenlähtöön- tinktuuraa, kofeiinia ja ginsengjuurta, nokkosta...

Hilseeseen - Leskenlehteä, takiaisenjuurta...

Täiden ennalta ehkäisyyn- Pajunkuorta, kookosöljyä...

Rasvoittumiseen- Merilevää...

Kuiviin, katkeileviin, permanenttattuihin hiuksiin - Avokadoa, Munaöljyä, Kamomillaa...

Hennoille hiuksille- Malvaa, lehmuksenkukkaa

Ärtyneelle, atooppiselle ja herkälle hiuspohjalle- Sydänsiementä, luonnon oma kortikoidi 

Kellastuneille hiuksille - Hopeanhohtoa...Salviasta, Aloe Verasta, risiiniöljystä...

 

 Hyvät aineet kiertävät äidiltä tyttärelle, mutta kehittyvät matkallaan. Kuva shampoopullon alla Puutarhalehti nro 6/2015
 

Apteekkien ja luontaistuotekauppojen valikoimassa on yllättävän hyviä shampoita

 

Miksi puhun tästä shampoobrändistä? 

Siksi, että hyvistä jutuista on ilo kertoa. Tutustuin brändiin apteekeissa työskennellessäni. Ensin tutkailin tuotteita skeptisesti, mutta kuultuani asiakkaiden kehuja shampoiden toimivuudesta, päätin kokeilla. Vain kokeilemalla tietää, mikä sopii.

Eikö olekin ihanaa, että munat on pullotettu puolestamme. Sotkuinen kauneudenhoito ei ole minun juttuni. Käytän mielelläni valmiiksi innovoituja tuotteita.

Vink Vink...Rauschilla on uskomaton hiusseerumi. Se on nimeltään Amaranth ja kiillottaa hiukset rasvoittamatta. Olen käyttänyt sitä pesujen jälkeen pörhöiseen kuontalooni ja se tekee ihmeitä.

 

Kevät tulee keikkuen, kuljetaan sitä kohti tukka hulmuten. 

Hyvinvointia kalastaen

Bytheheart

iirispiiris

Tuotteet on saatu.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla