Rupsahda rauhassa rakkaani mun...

Sorry vain, en ole koskaan tajunnut tuota biisiä. Kuka siinä antaa luvan ja kelle? Mieskö vaimolle, vai toisinpäin?

Ilahduttavaa on, ettei enää tarvitse kysellä lupia rupsahduksiin tai edes rupsahtaa, niin paljon on välineitä ja aineita, joilla voi ihoa pitää kunnossa. Kollageeni on yksi suosikeistani.

Kollageenia on saatavilla monessa muodossa. Niin jauheena, tabletteina, kuin shotteina, voiteita ja seerumeita unohtamatta. Uskon sisäiseen kauneudenhoitoon, koska olen nähnyt omin silmin huomattavia eroja ihoissa, joita on ruokittu sisäisesti. Siksi innostuin kollageenivalmisteista. 

 

Kollageenin valmistajia on suomessa monia

Olen koukkuuntunut Japanilaiseen Asahi kollageeniin, jota kaverin lentoemäntäsisko tuo minulleTokiosta. Sekoitan kollageenin aamukahviini. Silkkisen puuterimainen kollageeni ei muuta kahvin makua ja on helppo nauttia.

Harmikseni en ymmärrä pussin takaosasta mitään, mutta saatte varmasti vastaavanlaista kollageenia suomalaiselta valmistajalta. Sain kyllä tuoteselosteen, ennenkuin ostin ekan pussin. Asahi kollageeni oli mielestäni vahvempaa suomalaisiin verrattuna, ainakin niin muistelen. Nyt en uskalla enää puhua milligrammoista, sillä pussin tausta on minulle hepreaa...

Kollageenin toimivuuden huomaan käsieni ihosta

Minun on vaikea arvioida kasvoissani tapahtuvia muutoksia, koska en näe itseäni ilmehtimässä, mutta kämmenselissä huomaan selkeän eron. Hiphurraa... Ne eivät ole enää niin ryppyiset.

Toivoin kollageenista apua uraisille kynsilleni, mutta vielä en ole huomannut niissä suurta eroa.

Olen syönyt kollageenia vasta 1,5 kk joten alkuvaiheessa tässä ollaan. Puolen vuoden päästä olen varmaan tiputtanut vuosia kasvoiltani ja kämmenselistäni.

 

Jos aloitat sisäisen kauneudenhoidon, älä pihtaa määrissä

Olen huomannut, että ihmiset pettyvät tuotteisiin jos eivät ota niitä ohjeen mukaan.

Kollageenia on hyvä ottaa suositeltu annos heti alkuun, jotta tulokset pääsevät kehittymään. Jos pihtaa määrässä, tuloksia ei synny. 

Kollageenia valitessasi kiinnitä huomiota siihen miten haluat sen nauttia. Olin yllättynyt kollageenijauheen helppoudesta. Se vei mennessään. Viimeksi näin FitLinen mainoksen jauhekollageenista, joten yhteyttä voi ottaa vaikka Merja Varvikkoon facen kautta.

Kollageeni vaikuttaa koko kehossa, myös nivelissä

Kollagenin vaikutus on moninainen. Se toimii myös nivelten hoitajana, eikä siis rajoitu pelkästään kasvojen alueelle.

Kollageenia on kahta lajia. Kauneuskollageeni on ykköstä, nivelille on omansa.

Apteekit myyvät myös kollageeneja. Siellä on saatavilla useampaakin merkkiä ja suomalaisia valmisteita.

Kollageeni on kotikosmetologisi ja häärii ihosi eduksi

  •  Se toimii silitysrautana rypyille ja juonteille, kiinteyttäen ihoa
  •  Iho näyttää raikkaammalta
  •  huokoset pienentyvät
  •  jopa selluliitille luvataan kyytiä (sen kun vielä näkis)
  •  nivelet voivat paremmin, joustavuus säilyy

 Ota ennen ja jälkeen kuvat

Jotta pääset näkemään ihon edistymisen, ota ihmeessä dokumentit tai videokuvaa ihosi lähtötilanteessa.

 Kollageenipitoisia voiteita ja seerumeita kannattaa myös käyttää ja muista kuoria ihosi, jotta kuolleet solukot eivät himmennä ihosi hehkua.

Sopiiko kollageeni kaikille?

Joku voi olla allerginen kollageenin lähteelle... Se tietenkin kannattaa selvittää, jos herkkyyksiä löytyy. Suurin osa kollageenista on tuotettu merenelävien sidekudoksesta ja jos olet kala-allergikko laita sopivuus syyniin.

Japanista tuotettu pussi kestää kuukauden kerrallaan ja useimmat muutkin kollageenivalmisteet ovat kuukauden mittaisessa annospaketissa.

 

Muita kuulumisia...

Lyhykäisesti kerrottuna, tunnen suurta onnea. En tiedä mistä se on peräisin, sille ei ole mitään erityistä syytä. Tai ehkä onkin. Kesä on niin kaunis. On upeaa katsoa ihmisiä kaduilla, heillä on vapautuneempi ilme kasvoillaan ja on hauskaa seurata kuinka helmat liehuvat  ja tukat hulmuavat. Rakastan myös uuden työpaikkani sijaintia. On ihanaa kävellä Helsingin keskustan katuja. Niissä on tunnelmaa... Joka päivä kyllä uinahdan bussiin kotimatkalla.  

Näkemisiin ja kuulemisiin

Nautitaan kesästä, koska tää on hiivatin lyhyt!

ByTheHeart

iirispiiris

 

Ylläni Ivana Helsingin mekko. Mekko on Vaatelainaamon Lace&Rosen kuvaustouhuissa ylläni ja valokuvan on ottanut tyttäreni.

 

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei,

kiva että kirjoitit kollageenista. Aloitin juuri ensimmäisen kokeiluni, toivottavasti jotain tuloksia tulee. Kädet on varmasti hyvä seurantakohde, kuten sanoit. Ärsyttää kun käsistä tosiaan huomaa miten "vanha" on.

Sinä olet upea! Terveiset länsirannikolta sinne Isolle Kirkolle.

-Kirsi

iiris
Liittynyt27.9.2015

Toimii niin monelle, miksei siis sinulle? Olen ilahtunut tuloksista koko ajan enemmän ja tuntuu, että nivelkivutkin ovat lievemmät (niitä aina joskus on). Elämä on upeaa, mitä vanhemmaksi tulen, sitä jännemmäksi se käy;) Iloista kesää sinne pienemmälle kirkolle Kirsi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram