Tuulinen viikko takana

Kirjoitan tätä hämmentynein mielin. Viikossani oli tuulta ja myrskyä. Mietin mitä olisin voinut tehdä toisin, ja mitä olisi pitänyt jättää tekemättä. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja muutos johtaa hyvään. Joskus tulee esteitä ja ne on joko kierrettävä tai niiden yli on kivuttava tai käännettävä suuntaa. Joskus ei ole sateenvarjoa suojana ja kastuu läpikotaisin.

Tsemppiä teille, jotka taaperratte vastoinkäymisten keskellä. Niistä selviää, vaikka välillä tuntuu kohtuuttomalta. Elämä on aaltoliikettä ja ylösnousu on varmaa. Luota siihen. Elämän laadun parannus vaatii teon, muutoksen, kissan hännän noston, älä siis jää tuleen makaamaan, voivottelu ei vie mihinkään.

Ammattini kauneuden ja muodin ja hyvinvoinnin parissa on rakas. Siksi postaan vielä kertomuksen huulteni jälkielämästä. Muistatte varmaan, että pari viikkoa sitten otin pienen lisäyksen ohuisiin huuliini.

 

Tässä huuleni luonnontilassa. Ennen toimenpidettä

Toimenpide on juuri tehty. Turvotus alkanut.
 

Jälkihoito kotona

 

Oli operaatiosi mikä tahansa kotihoito- ohjeita on hyvä noudattaa. Jälkeenpäin huulissa tuntui pientä painon tunnetta ja pistelyä.  

Sairaanhoitaja Heidi Salonen kertoi, että huulia ei kannata sormeilla. Muhkuroita ei saa puristella, sillä aine etsii kyllä paikkansa. Kylmäpakkausta ei kannata käyttää rauhoittamiseen, sillä hyaluronihappo saattaa kiteytyä kylmästä.

Jos huulia hieroo liikaa, hyaluronihappo liukenee nopeammin verenkiertoon ja häviää. Jos haluat säilyttää tuloksen pitempään pistä sormet kuriin.

Pelkäsin toimeenpiteen jälkeisiä mustelmia ja pieni tummentuma tuli toiseen suupieleen, mutta niin voi käydä, eikä sitä kannata pelätä. Saamani Arnicavoide auttoi nirhaumaa parantumaan nopeasti. 

Huulten turvotus kestää pari päivää, mutta kolmantena ne ovat jo laskeutuneet.

Pieni mustelma huulipielessä. Se parani parissa päivässä
Tässä kuvassa, turvotus on jo hieman laskenut.

 

Täyteainehoito oli kiva piristys, joka kestää pitkään

 

Elämä on kujanjuoksu, tanssi  ja hiusten hulmuava laukka. Elämä on lyhyt, eikä se toistu samanlaisena. Jos elämään saa laatua jollain itseään piristävällä asialla, miksi ei sitä sallisi itselleen?

Oletko sinä miettinyt jo pitkään jotain, jota haluaisit tehdä, mutta et uskalla? Tekemällä se selviää, oliko juttu sinun vai ei...

 

the mind that opens to a new idea

never returns to its original size

- Albert Einstein-

Olen huomannut, että jokainen teko johon on rohjennut pelosta huolimatta, vie eteenpäin ja antaa voimaa.

 

Blogini lukijat saavat Heidi Salosen luona täyteainehoidosta kesäkuun loppuun -15% mainitessaan nimeni IRIS/GrannyNanny

Ajanvaraukset myös Coddler&Toddler nettisivuilta. Ihastuttavassa paikassa oli myös alue lapsille...joten lasten hoitoa ei tarvitse miettiä.
 

Kokemukseni huultentäytöstä oli positiivinen. Se oli kivuton ja sain symmetrisen tuloksen. Nyt kelpaa kokeilla erilaisia huulipunan värejä. Pidän pitkäkestoisista huulipunista, jotka eivät tahraa. Olen myös huomannut, että kirkkaat värit piristävät ilmeen ja antavat väriä silmiin asti.

 

Iloista kesää lukijani

 

Sinun tehtäväsi on suojella itseäsi ja tehdä asioita jotka tukevat hyvinvointiasi, oli ne sitten mitä tahansa.

Pidähän lippu korkealla ja nauti tästä upeasta vihreydestä. Olen viime vuosina loikkinut mustiin aukkoihin. Tänä aamuna kävelin kallioiden keskellä ja mietin miten hurjasti elämäni on muuttunut. Annan sen muuttua vielä. Elämä ei ole yksin muuttunut... Olen muuttunut itse.

Olen tullut tietoisemmaksi sille mitä sallin elämässäni tapahtuvan ja kenen sallin siihen vaikuttavan. Hyppään silti jokaiseen hetkeen uteliaisuutta täynnä, jos hetki paljastuu pettymykseksi, lähden kävelemään... 

Tärkein pääomani tässä maailmassa on oma mieleni, siinä oleva rauha ja tyyneys. Sitä ei voi murtaa, eikä ostaa mistään hinnasta!

 

ByTheHeart <3

iirispiiris

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Inka
1/2 | 

Hienosti tehty huulten muotoilu! Otin itse noin 10 vuotta sitten sibelius- ja nasolabiaalijuonteisiin restylanea. Nyt 60-kymppisenä kiinnostaisi mesolangat leuan linjan selkeyttämiseen ja myös huulten hienovarainen korostaminen. Harmi, etten asu HKI-seudulla, sillä menisin kyllä sinun hoitajan käsittelyyn.

Mielenkiintoinen blogi kaiken kaikkiaan! Olen lukenut kaikki postauksesi. Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä kauan!

iiris
Liittynyt27.9.2015
2/2 | 

Hei kiitos. Mesolangat on kokeilematta minullakin...On ihanaa, että pikkukorjauksia voidaan tehdä just like that, ruokatunnilla. Ihanaa, että olet lukenut, arvostan kovasti:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram