Hei 

Todella kiireinen viikko takana. Olen tavannut paljon ihmisiä ja ollut koko ajan menossa. Rakastan elämääni juuri nyt, mutta olen todennut, että minulla on menossa ikäkriisi. Tässäkö tämä oli, mahdollisuus menestyä, elämä?

Olen liittynyt Linkediiniin jo kauan sitten ja nyt aktivoitunut lukemaan siellä postauksia. Tuntuu, että olen ulkona niin monesta suuresta systeemistä. Vaikka eläkeikään on vielä matkaa, sisälläni häämöttää se tyhjyyden tunne, jonka eläkkeelle jääminen varmasti aiheuttaa. Yksi ovi sulkeutuu ja sen oven taakse kätkeytyy niin paljon. Työelämään liittyy suuria asioita, tunteita ja kokemuksia.

Työmarkkinoista tulen kirjoittamaan aikaanaan monta blogia. Aiheesta on paljon sanottavaa. Olen siirtynyt työstä toiseen koko elämäni ja nähnyt jos jonkin moista. Nyt tajuan, että se on suuri siunaus. Olen saanut mahtavan kuvan niin johtajista kuin duunareista ja päässyt vielä maistelemaan ikärasismin makuja...Ainut mitä en ole vielä koskaan kokenut on potkut...

Eläkeikä, työ, vanhuus, ovatko ne vain asennekysymyksiä? Sitä olen kovasti pohtinut. Jos itse laitamme itsemme jätekasaan, miten sieltä voi nousta ylös? Ehkä ajatteluun vaikuttaa se mitä kommentteja eläkeikäiset ja vielä nuoremmat laukovat suustaan...

- En minä enää voi

- En enää kelpaa

- Ei tällä ikää

- Ne ajat on ohitse

- Ei tähän mikään auta

Miksi puhumme noin itsestämme jo varhain? Näitä lauseita olen kuullut jo vuosia suomalaisten naisten suista... Onko vanhuus vain apteekin kassan ja lääkärin välisiä reissuja? 

Pitäisikö ihmisille tehdä kattava katsastus, kuten autoille, tietyillä vuosikymmenillä, jotta säilyisimme terveempinä ja järjissämme? Kattava katsastus sisältäisi aivopesun, joka pesisi aivot uskomaan kaiken ihanan kuuluvan eläkeikäänkin! Nyt joku outo boomi on vallannut ihmiset uskomaan, että kaikki on ohi, kun työelämä on ohi. 

 

 

Ikääntyminen hiipii peilikuvaan ja ajatuksiin

 

Ikääntyminen hiipii ulkonäköömme, siitä ei pääse mihinkään. Mutta ikääntyminen ei saisi hiipiä ajatuksiimme, esteeksi. Meissä ikäihmisissä on paljon potentiaalia.

Jokaisen työpaikan tulisi palkata pari vanhempaa ihmistä, se saattaisi muuttaa koko yrityksen energian tasapainoisemmaksi. Ikäihmisillä on pitempi pinna ja kokemusta myös vastoinkäymisistä. Ikäihminen työpaikalla olisi kuin Poppamies alkuasukasheimossa, hänen puoleensa käännyttäisiin kriisitilanteissa.

 

Katselin kännykän lasista ryppyistä ihoani ja miltei kirkaisin

  

Olen päättänyt systemaattisesti tehdä pieniä uudistuksia, ihan vain, että muuttuisin siedettävämmäksi itselleni, tyypille joka minua päivisin peilistä tuijottaa.

Ystäväni toi minulle kollageenijauhetta, jota ripottelen kahviini. Uskon sisäiseen kauneudenhoitoon. Toivon etenkin kurjille kynsilleni virkistystä kollageenijauhosta. Kerron tulevissa blogeissani vaikutuksista, kunhan pääsen alkuun. Kesäremonttiini kuuluu seuraavanlaiset jutut...

  • Kollageenijauhe
  • babyfootpussi
  • Mikroneulaus
  • Huulten muotoilu
  • CurlyMethod
  • Aurinkosuoja kasvorasvana
  • Hameet ja mekot 

Aurinko pigmentoi ihoni Australiassa. Suojauduin kyllä, ainakin toisinaan... Ihoni vanheni roppakaupalla, sillä Australian ilmasto oli niin ihana, etten tuntenut ihoni kuivuutta. Suomeen tuleminen on ollut kova kokemus iholleni sillä se kuivui välittömästi korpuksi...
 
 

Mitä mieltä olet pistoshoidoista?

 

Kosmetologina olen kiinnostunut pistoshoidoista, koska ikääntyminen vaatii järeämpiä keinoja. Seuraavassa blogissa näet tuloksia huulten muotoilusta, jonka otin keväthuolto-ohjelmaani.

Törmäsin Heidi Saloseen, joka on sairaanhoitaja. Luotan ohuet huuleni ja laskeutuneet huulipielet Heidin käsiin. Vähän jännittää etukäteen, mutta katsotaan miten käy.  Pääset mukaan arvostelemaan tulosta, joten pysy kuulolla.

Siitä seuraavassa blogissa.

 

Teetkö sinä vuosihuoltoja itsellesi?

Annatko lahjoja?

Miten Hemmottelet itseäsi?

Miten puhut itsellesi? Piiskaatko vai kannustatko?

 

Tällä viikolla sain pari ikävää uutista, jotka pysäyttivät muistamaan, että elämä on juuri nyt , eikä myöhemmin...

Me ollaan autoja arvokkaampia, eikö niin? Joten kaikki mitä investoit itseesi on ETUSETELI PAREMPAAN VANHUUTEEN!

Hyvää Äitienpäivää kaikille!

 

ByTheHeart<3

iirispiiris

 

Ps. tässä linkki suosittuun CurlyMethodiin, jonka olemassaolon äkkäsin vasta kollegan Blogista! Koti Kumpulassa sai minutkin innostumaan, koska tukkani on luonnontaipuisa... 

https://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa/curly-girl-method-mika-se...

Alla viikon fiiliskuvia... Olen syönyt kollageenia, simpukoita, käynyt skumpalla uusien ystävien kanssa ja paljon muuta...

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Eläkeikä pelottaa, ja ajatus että elämä on sitten ohi, onko niin ??? Kannattaako itseensä enää panostaa, kaikki tuleva on nuorten, ja ne ei ymmärrä ikääntyvää ihmistä lainkaan, pientä piikittelyä työyhteisössä. Ei kiva tulevaisuus, kiitos kannustavasta ajattelustasi!

iiris
Liittynyt27.9.2015

Itseensä kannattaa panostaa aina, varsinkin jos muut eivät sitä sinulle tee. Lohdutus on se, että piikittelijätkin vanhenevat, kukaan ei pysy nuorena, se on heillä edessä mitä me jo tiedetään ja me tiedetään paljon... 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018