Kirjoitukset avainsanalla #kauneus

Rupsahda rauhassa rakkaani mun...

Sorry vain, en ole koskaan tajunnut tuota biisiä. Kuka siinä antaa luvan ja kelle? Mieskö vaimolle, vai toisinpäin?

Ilahduttavaa on, ettei enää tarvitse kysellä lupia rupsahduksiin tai edes rupsahtaa, niin paljon on välineitä ja aineita, joilla voi ihoa pitää kunnossa. Kollageeni on yksi suosikeistani.

Kollageenia on saatavilla monessa muodossa. Niin jauheena, tabletteina, kuin shotteina, voiteita ja seerumeita unohtamatta. Uskon sisäiseen kauneudenhoitoon, koska olen nähnyt omin silmin huomattavia eroja ihoissa, joita on ruokittu sisäisesti. Siksi innostuin kollageenivalmisteista. 

 

Kollageenin valmistajia on suomessa monia

Olen koukkuuntunut Japanilaiseen Asahi kollageeniin, jota kaverin lentoemäntäsisko tuo minulleTokiosta. Sekoitan kollageenin aamukahviini. Silkkisen puuterimainen kollageeni ei muuta kahvin makua ja on helppo nauttia.

Harmikseni en ymmärrä pussin takaosasta mitään, mutta saatte varmasti vastaavanlaista kollageenia suomalaiselta valmistajalta. Sain kyllä tuoteselosteen, ennenkuin ostin ekan pussin. Asahi kollageeni oli mielestäni vahvempaa suomalaisiin verrattuna, ainakin niin muistelen. Nyt en uskalla enää puhua milligrammoista, sillä pussin tausta on minulle hepreaa...

Kollageenin toimivuuden huomaan käsieni ihosta

Minun on vaikea arvioida kasvoissani tapahtuvia muutoksia, koska en näe itseäni ilmehtimässä, mutta kämmenselissä huomaan selkeän eron. Hiphurraa... Ne eivät ole enää niin ryppyiset.

Toivoin kollageenista apua uraisille kynsilleni, mutta vielä en ole huomannut niissä suurta eroa.

Olen syönyt kollageenia vasta 1,5 kk joten alkuvaiheessa tässä ollaan. Puolen vuoden päästä olen varmaan tiputtanut vuosia kasvoiltani ja kämmenselistäni.

 

Jos aloitat sisäisen kauneudenhoidon, älä pihtaa määrissä

Olen huomannut, että ihmiset pettyvät tuotteisiin jos eivät ota niitä ohjeen mukaan.

Kollageenia on hyvä ottaa suositeltu annos heti alkuun, jotta tulokset pääsevät kehittymään. Jos pihtaa määrässä, tuloksia ei synny. 

Kollageenia valitessasi kiinnitä huomiota siihen miten haluat sen nauttia. Olin yllättynyt kollageenijauheen helppoudesta. Se vei mennessään. Viimeksi näin FitLinen mainoksen jauhekollageenista, joten yhteyttä voi ottaa vaikka Merja Varvikkoon facen kautta.

Kollageeni vaikuttaa koko kehossa, myös nivelissä

Kollagenin vaikutus on moninainen. Se toimii myös nivelten hoitajana, eikä siis rajoitu pelkästään kasvojen alueelle.

Kollageenia on kahta lajia. Kauneuskollageeni on ykköstä, nivelille on omansa.

Apteekit myyvät myös kollageeneja. Siellä on saatavilla useampaakin merkkiä ja suomalaisia valmisteita.

Kollageeni on kotikosmetologisi ja häärii ihosi eduksi

 •  Se toimii silitysrautana rypyille ja juonteille, kiinteyttäen ihoa
 •  Iho näyttää raikkaammalta
 •  huokoset pienentyvät
 •  jopa selluliitille luvataan kyytiä (sen kun vielä näkis)
 •  nivelet voivat paremmin, joustavuus säilyy

 Ota ennen ja jälkeen kuvat

Jotta pääset näkemään ihon edistymisen, ota ihmeessä dokumentit tai videokuvaa ihosi lähtötilanteessa.

 Kollageenipitoisia voiteita ja seerumeita kannattaa myös käyttää ja muista kuoria ihosi, jotta kuolleet solukot eivät himmennä ihosi hehkua.

Sopiiko kollageeni kaikille?

Joku voi olla allerginen kollageenin lähteelle... Se tietenkin kannattaa selvittää, jos herkkyyksiä löytyy. Suurin osa kollageenista on tuotettu merenelävien sidekudoksesta ja jos olet kala-allergikko laita sopivuus syyniin.

Japanista tuotettu pussi kestää kuukauden kerrallaan ja useimmat muutkin kollageenivalmisteet ovat kuukauden mittaisessa annospaketissa.

 

Muita kuulumisia...

Lyhykäisesti kerrottuna, tunnen suurta onnea. En tiedä mistä se on peräisin, sille ei ole mitään erityistä syytä. Tai ehkä onkin. Kesä on niin kaunis. On upeaa katsoa ihmisiä kaduilla, heillä on vapautuneempi ilme kasvoillaan ja on hauskaa seurata kuinka helmat liehuvat  ja tukat hulmuavat. Rakastan myös uuden työpaikkani sijaintia. On ihanaa kävellä Helsingin keskustan katuja. Niissä on tunnelmaa... Joka päivä kyllä uinahdan bussiin kotimatkalla.  

Näkemisiin ja kuulemisiin

Nautitaan kesästä, koska tää on hiivatin lyhyt!

ByTheHeart

iirispiiris

 

Ylläni Ivana Helsingin mekko. Mekko on Vaatelainaamon Lace&Rosen kuvaustouhuissa ylläni ja valokuvan on ottanut tyttäreni.

 

 

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei,

kiva että kirjoitit kollageenista. Aloitin juuri ensimmäisen kokeiluni, toivottavasti jotain tuloksia tulee. Kädet on varmasti hyvä seurantakohde, kuten sanoit. Ärsyttää kun käsistä tosiaan huomaa miten "vanha" on.

Sinä olet upea! Terveiset länsirannikolta sinne Isolle Kirkolle.

-Kirsi

iiris
Liittynyt27.9.2015

Toimii niin monelle, miksei siis sinulle? Olen ilahtunut tuloksista koko ajan enemmän ja tuntuu, että nivelkivutkin ovat lievemmät (niitä aina joskus on). Elämä on upeaa, mitä vanhemmaksi tulen, sitä jännemmäksi se käy;) Iloista kesää sinne pienemmälle kirkolle Kirsi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tämä komistus on Salviamies Rauschilta... Hän käyttää samaa shampoota kuin minä. Aito harmaakin kaipaa kirkastajaa. Tämän miehen Charmia harmaus lisää, vai mitä mieltä olet?

Harmaa on nyt in...

 

Nuoret naiset kulkevat kaduilla harmaissaan. Heitä se pukee hyvin. He ovat haltioissaan nähdessään aidon harmaan tukan. Toivottavasti muoti säilyy pitkään katukuvassa. Nykyään näkee todella kauniita liilaan, violettiin ja siniseen taittavia harmaita. Liila on tähtäimessäni.

Harmaa tukka on riesa. Siihen on vaikeaa sopeutua ja sen hyväksyminen vie aikaa.

Mieti tilannetta, että menet värjäämään hiuksesi tuttuun sävyyn ja sinusta tehdään vahingossa platinablondi. Suuttuisit. Kirkaisisit peilikuvaa katsoessasi ja vaatisit uuden värin. 

Harva harmaantuu tasaisesti, eikä se tapahdu yhdessä yössä. Ohimot harmaantuvat ensin ja lopuksi takahiukset. Kuvan Salviamiehellä on paksu tukka, mutta todellisuudessa tukka harvenee harmaantumisen yhteydessä.

Harmaa hius on myös oikukas. Se saattaa olla aivan eri laatua kuin muu tukkasi.  

Harmaan sävyjä on useita. On helmen harmaita, on teräksisen pannun harmaita, on hiirenharmaita ja puhtaan valkoisia.

Ensimmäiset harmaat ilmaantuivat päähäni jo 25 vuotiaana, Silloin se oli jotenkin Cool...muttei enää.

Kampaajani sanoi, että harmaat hiukseni ovat kähärät, mutta nyt tuntuu siltä, että tukkani on vain suorentunut, vaikka käytän CurlyGirlmethodia 

 

CurlyGirl:iin liittyvät ongelmani

 

 1. Tukassani on kahta lajia. Terve oma tukka ja sairas värjätty tukka 
 2. Hiukset tippuvat keväisen stressin seurauksena
 3. Takaraivossa on järjetön pyörre, joka kinuaa harjaa, tupeerausta tai fööniä
 4. Hiuslatvat ovat keltaiset, hairahdusvärjäyksen seurauksena

 

CG- metodi on muuttanut hiustani 

 

Tukka tuntuu pehmeämmältä, ehkä vähän löllömmältä, sillä aiemmin se oli kuin peltisotilas. Se on ilmavampi ja helpompi käsitellä. Se pysyy paremmin korvan takana ja näyttää kiiltävämmältä.

Olen  saanut systeemistä irti mukavia asioita. Afroa en siitä toivokaan. Pehmeät laineet riittävät. En voi toteuttaa CG täydellisenä... Esiintyäkseni siedettävänä, käytän kampaa ja harjaa pyörteen peittoamiseen... Joskus kiireessä on föönattava ja silloin tällöin päänahkani tuoksuu omituiselle. Siihen auttaa vain shampoopesu.

 

Ikääntymisen symbolien ilmestyminen elämään surettaa

Kysymys on luopumisesta... Kun tukkaväri, jonka saimme synnyinlahjaksi haalistuu ja muuttuu harmaaksi, tuntuu, että parhaat vuodet ovat takanapäin.

Naiset eivät ole ainoita. Tiedättehän lätsämiehet, ne jotka piilottavat harventuneet ohimonsa, kaljunsa  tai harmauden päähineen alle. Se kertoo miten kova pala tukan muuttuminen on. Kun tukka viedään tai sen väri vaihtuu, se tuntuu sisimmässä. En usko, että asia on samantekevä kenellekään.

Ihana sininen shampoo

Onneksi saamme sinishampoilla piristettä hiuksiimme, sillä aidoissa harmaissa tapahtuu myös kellertymistä. Ehdoton suosikkini on Salviashampoo... Olen kokeillut monenlaisia sinishampoita, mutta ne kutittavat päänahkaani ja värjäävät suihkutilan verhoja myöden.

Salvia on yrttinä kotoisin Välimereltä ja sitä käytetään ruuanlaitossa. Etenkin liharuokiin se sopii mainiosti. Salvian kukat ovat sinivioletteja ja vihreät lehdet taittavat hopeaan.

Salviashampoon etuja muihin sinishampoisiin. 

 • Se ei tee tukastani sinistä
 • Se kirkastaa taittaen keltaisuutta 
 • Shampoon eteeriset öljyt desinfioivat päänahkaa poistaen ikävää tuoksua.
 •  Shampoo tekee hiuksista kiiltävät

Kuvassa on myös Ginseng Koffein hoitsikka. Vein sen mökille kokeiluun, sillä meitä harventuvatukkaisia on muitakin kuin minä. Kerron tuloksista myöhemmin, kun niitä kokeilijoilta kuulen.
 

Fanaatikoksi en rupea

Sorry, ettei minun harmaa pehkoni puhkea afroon. Aion jatkaa CG methodia, varsinkin hoitoainepesut ovat mukavia ja jälkihoitoaineen käyttö ja hiusnaamio, mutta silloin tällöin täräytän shampoopesun.. On mukavaa kokeilla CG:tä, mutta fanaatikoksi en rupea. 

 

Aika hurjaa on, että juhannus on jo lusittu... Omani meni verinäytteitä tarjoillessa sääskiparville. Jostain syystä ne olivat ihastuneet takapuoleeni... Se on kupattu niin täyteen paukamia, ettei mitään rajaa... Etupuolta huidoin ahkerasti ja listin niitä peijakkaita, mutta OFF tuli vain etulinjalle.... Niin, suomen kesä, ah niin arvaamaton... Ja onhan se kivaa, että edes sääsket ovat hulluna kroppaani. Tunsin itseni hyvin suosituksi.

Toivottavasti te olette säästyneet sääskiltä ja juhannus oli rentouttava!

 

ByTheHeart<3

 

iirispiiris

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

iiris
Liittynyt27.9.2015

Voihan Gurly--- kiitos, juuri minulle voi näin tapahtua. Sanasokea olen ja pluslasitkin +4... Mutta suurkiitos, korjattu on...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seksikkäät pörröpäät

 

Ihan mahtavaa, että tämä menetelmä on rantautunut hiusmaailmaan. Itse bongasin sen vasta muutama viikko sitten ja riemastuin heti. 

Olen Curlannut vuosia sitten, nimittäin eräs kampaaja yllätti ja tarjosi normaalin föönauksen sijaan omien kiharoiden esiinottamista... Sain parhaan kampauksen ikinä. Siitä hetkestä asti olen salaa kaivannut kiharoita, mutta en ole tiennyt miten ne tehdään.

Mutta mikä on tämä huikaiseva metodi ja millä tuotteilla siitä pääsee osalliseksi? Onko tämäkin pelkkää rahastusta ja villitystä, jolla myydään jotain merkkiä?

- Ihme ja kumma, sitä se ei ole...Ostamme pesuaineita joka tapauksessa, tässä metodissa vain luemme tarkemmin mitä ne sisältävät.

 

Viimeinen pesu, ennen metodin alkamista...

 

Sana viimeinen kuulostaa pelottavalta, mutta ideana tässä metodissa on se, että tukasta syväpestään kaikki silikonit ja muotoilutuotteiden jämät. Syväpuhdas tukka on siten valmis uudelle elämälle.

Sinun ei siis tarvitse ostaa uutta, jos kotoasi löytyy syväpesevä shampoo. Ostin kotimaisen Herbinan syväpesevän shampoon, koska pesen sillä tasan yhden kerran.

Kun tukka on pesty viimeisen kerran, aletaan houkutella salakiharoita esiin hoitoainepesuin.  Simppeliä...

Mutta ennen sitä minun on löydettävä tuotteet joissa ei ole kolmea kiharoitani suoristavaa ainetta eli

Silikonia, sulfaattia ja alkoholia... Nuo pikkuroistot ovat pitäneet tukkani koppuraisena ja kiharat piilossa. 

Tässä hiukset on normaalikäsitellyt,  shampoolla pestyt ja
harjatut ja niillä on nukuttu yön yli. Eli ovat kuivat ja koppuraiset
Tässä hiukset ensimmäistä kertaa Curly Girlmenetelmällä eli hoitoaineella pestynä. Pesin tukkani Rauschin Sydänsiemen hoitoaineella. Ensin varmistin sen sopivuuden ja sain vastauksen sovellukselta, että sopii CurlyGirl methodiin. 
 

Muista kolme kirjainta; SSA

 • Silikoniton
 • sulfaatiton
 • alkoholiton

 

Föönille sanotaan bye bye 

 

Föönaan harvoin hiuksiani. Toki on kiireisiä aamuja, jolloin on ollut pakko puhaltaa tukka kuivaksi ennen pakkaseen astumista. Mutta nyt fööni saa jäädä... Tässä metodissa pesut on hyvä ajoittaa iltaan, koska aamuisin hitaasti kuivava tukka houkuttelee tarttumaan fööniin.

 

Hiusten harjaus tehdään vain pesun yhteydessä

CurlyGirl Metodissa hiukset harjataan hoitoaineen kera niiden ollessa märkänä. Kuivaa tukkaa ei enää harjata. Sitä kohotellaan sormin ja puristellen.

 

Froteepyyhkeen sijaan käytetään T- paitaa

 

Hiuksia ei pöyhötetä kuivaksi froteepyyhkeellä, vaan liiat vedet taputellaan hellästi T-paidalla. Sen jälkeenT-paidasta tehdään turbaani. Tämä on kiva vaihe...tykkään turbaaneista. Tyynyliinakin käy kuivaukseen.

 

Riittääkö hoitoainepesu?

 

Tämä riippuu tukkalaadusta ja sen rasvoittuvuudesta. Oma tukkani puhdistuu hoitoaineella. Hoitoaine  ravitsee päänahkaa ja hillitsee kuivumista. Jos hiukset ovat rasvaiset voit pestä silloin tällöin shampoolla, kunhan muistat SSA säännön. Metodi suosittelee harvoja pesuvälejä, mutta ne eivät ole kaikille mahdollisia.

Pesussa tukkaa puristellaan. Se toimii kuin stressipallon rutistelu ja rentouttaa mielen, kokeile pois.

Hoitoainepesu saisi kestää useita minuutteja, jopa 10, mutta lyhyempi aika näyttää riittävän. 

Hoitoaineissa on peseviä ainesosia eli tensidejä, joten ole huoleti, tukka kyllä puhdistuu.

Hoitoainepesun jälkeen hiusten kiharaisuutta stimuloidaan jätettävillä hoitoaineella. Itse suosin suihkutettavaa versiota ja löysin tarkoitukseen Urtekramin kookoshoitoaineen.Tarkoitus on kosteuttaa lisää hiusta, jolloin kihara nousee paremmin.

 Muotoilutuotteena käytetään geeliä, joka tuntuu varsin vieraalta ja sen aion skipata oitis metodista, vaikka se on just varmaan se tärkein, sillä geelillä saadaan pörheys alas.

 En käytä lakkaa enkä muotoilutuotteita juuri koskaan, joten geeli ei kolahda.

 

Käytä kerran viikossa kosteuttavaa hiusnaamiota

 

Kerran viikossa turbaanin alle suositellaan laitettavaksi hiusnaamio. Hiusnaamio on vielä etsinnässä, koska olen aloittanut Curly menetelmän vastikään. Hiusnaamiossa on sama sääntö, ei sulfaatteja, silikoneja eikä alkoholia. Kävin jo kaupassa katselemassa, mutta hyllyt ammottivat tyhjinä. Metodi on villiinnyttänyt ostajat.

 

Ostoslista 

Voit ostaa tuotteen miltä merkiltä tahansa, luomua, markettia, kampaajaa... 

Tarvitset menetelmän tekemiseen

- Syväpesevän shampoon,saa olla sulfaatteja...

- Ssa- vapaan hoitoaineen

- Ssa- vapaan hiusnaamion

-Ssa- vapaan hiuksiin jätettävän hoitoaineen

-Ssa- vapaan muotoilutuotteen

Näitä tuotteita löytyy monessa hintahaarukassa. Sinä ja kukkarosi päätätte. Kysy myös oman kampaajasi tuotteita.

 

Menetelmä on kauan kaivattu

Uskon tämän metodin toimivuuteen ja minusta on todella hienoa, että voimme sanoa hyvästit palaneille permanenttipäille ja taikoa kuin Helinäkeijut omat kiharat esiin. 

Kiitos Loraine Massey ja Michele Bender, että metodin kehititte...

- työ ette voi aavistaa miten innoissaan me suomalaiset olemme tästä menetelmästä! Harmittaa, ettei tätä keksitty aiemmin, otin niin monta permistä jotka kertakaikkiaan olivat kamalia...

Tällä metodilla olisin saanut Sinkkuelämän Sarah Jessica Parkerin tukan, mutta jouduin tyytymään Rauli Badding Somerjoen lookkiin aika-ajoin.

 

Menetelmään kuuluva termistö

En käyttänyt menetelmään kuuluvaa termistöä, koska puran jutut itselleni yksinkertaisempaan muotoon, mutta Curly Girl metodiin kuuluu seuraavia sanoja

FW - final wash...tarkoittaa syväpesevää viimeistä pesua

CO-WASH- Conditional wash- tarkoittaa hoitoaineella tehtyä pesua

 

Tukkani on aina muistuttanut kuivanutta heinää, joten upeita tuloksia siihen saa varmasti odotella hiukkasen pidempään:)

 

ByTheHeart<3

iirispiiris

 

Aiheesta on kirjotettu paljon blogeja ja monet ovat postanneet ihania kuvia hiuksistaan. Näytän tuloksia enemmän omastani, kun olen päässyt etiäpäin kokeilussani.

Koti Kumpulassa  blogi sai minut innostumaan aiheesta.  Muitakin hyviä kirjoituksia on netti tulvillaan ja tuotesuosituksia on siellä runsaasti.

https://www.menaiset.fi/blogit/koti-kumpulassa

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

iiris
Liittynyt27.9.2015
2/1 | 

hei, mun tukkaan ne ei vain käy... kerran sain kikkuran vaikka yritettiin laimeaa... ja aina ne kuivui. hiuslaatu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tuulinen viikko takana

Kirjoitan tätä hämmentynein mielin. Viikossani oli tuulta ja myrskyä. Mietin mitä olisin voinut tehdä toisin, ja mitä olisi pitänyt jättää tekemättä. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja muutos johtaa hyvään. Joskus tulee esteitä ja ne on joko kierrettävä tai niiden yli on kivuttava tai käännettävä suuntaa. Joskus ei ole sateenvarjoa suojana ja kastuu läpikotaisin.

Tsemppiä teille, jotka taaperratte vastoinkäymisten keskellä. Niistä selviää, vaikka välillä tuntuu kohtuuttomalta. Elämä on aaltoliikettä ja ylösnousu on varmaa. Luota siihen. Elämän laadun parannus vaatii teon, muutoksen, kissan hännän noston, älä siis jää tuleen makaamaan, voivottelu ei vie mihinkään.

Ammattini kauneuden ja muodin ja hyvinvoinnin parissa on rakas. Siksi postaan vielä kertomuksen huulteni jälkielämästä. Muistatte varmaan, että pari viikkoa sitten otin pienen lisäyksen ohuisiin huuliini.

 

Tässä huuleni luonnontilassa. Ennen toimenpidettä

Toimenpide on juuri tehty. Turvotus alkanut.
 

Jälkihoito kotona

 

Oli operaatiosi mikä tahansa kotihoito- ohjeita on hyvä noudattaa. Jälkeenpäin huulissa tuntui pientä painon tunnetta ja pistelyä.  

Sairaanhoitaja Heidi Salonen kertoi, että huulia ei kannata sormeilla. Muhkuroita ei saa puristella, sillä aine etsii kyllä paikkansa. Kylmäpakkausta ei kannata käyttää rauhoittamiseen, sillä hyaluronihappo saattaa kiteytyä kylmästä.

Jos huulia hieroo liikaa, hyaluronihappo liukenee nopeammin verenkiertoon ja häviää. Jos haluat säilyttää tuloksen pitempään pistä sormet kuriin.

Pelkäsin toimeenpiteen jälkeisiä mustelmia ja pieni tummentuma tuli toiseen suupieleen, mutta niin voi käydä, eikä sitä kannata pelätä. Saamani Arnicavoide auttoi nirhaumaa parantumaan nopeasti. 

Huulten turvotus kestää pari päivää, mutta kolmantena ne ovat jo laskeutuneet.

Pieni mustelma huulipielessä. Se parani parissa päivässä
Tässä kuvassa, turvotus on jo hieman laskenut.

 

Täyteainehoito oli kiva piristys, joka kestää pitkään

 

Elämä on kujanjuoksu, tanssi  ja hiusten hulmuava laukka. Elämä on lyhyt, eikä se toistu samanlaisena. Jos elämään saa laatua jollain itseään piristävällä asialla, miksi ei sitä sallisi itselleen?

Oletko sinä miettinyt jo pitkään jotain, jota haluaisit tehdä, mutta et uskalla? Tekemällä se selviää, oliko juttu sinun vai ei...

 

the mind that opens to a new idea

never returns to its original size

- Albert Einstein-

Olen huomannut, että jokainen teko johon on rohjennut pelosta huolimatta, vie eteenpäin ja antaa voimaa.

 

Blogini lukijat saavat Heidi Salosen luona täyteainehoidosta kesäkuun loppuun -15% mainitessaan nimeni IRIS/GrannyNanny

Ajanvaraukset myös Coddler&Toddler nettisivuilta. Ihastuttavassa paikassa oli myös alue lapsille...joten lasten hoitoa ei tarvitse miettiä.
 

Kokemukseni huultentäytöstä oli positiivinen. Se oli kivuton ja sain symmetrisen tuloksen. Nyt kelpaa kokeilla erilaisia huulipunan värejä. Pidän pitkäkestoisista huulipunista, jotka eivät tahraa. Olen myös huomannut, että kirkkaat värit piristävät ilmeen ja antavat väriä silmiin asti.

 

Iloista kesää lukijani

 

Sinun tehtäväsi on suojella itseäsi ja tehdä asioita jotka tukevat hyvinvointiasi, oli ne sitten mitä tahansa.

Pidähän lippu korkealla ja nauti tästä upeasta vihreydestä. Olen viime vuosina loikkinut mustiin aukkoihin. Tänä aamuna kävelin kallioiden keskellä ja mietin miten hurjasti elämäni on muuttunut. Annan sen muuttua vielä. Elämä ei ole yksin muuttunut... Olen muuttunut itse.

Olen tullut tietoisemmaksi sille mitä sallin elämässäni tapahtuvan ja kenen sallin siihen vaikuttavan. Hyppään silti jokaiseen hetkeen uteliaisuutta täynnä, jos hetki paljastuu pettymykseksi, lähden kävelemään... 

Tärkein pääomani tässä maailmassa on oma mieleni, siinä oleva rauha ja tyyneys. Sitä ei voi murtaa, eikä ostaa mistään hinnasta!

 

ByTheHeart <3

iirispiiris

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Inka
1/2 | 

Hienosti tehty huulten muotoilu! Otin itse noin 10 vuotta sitten sibelius- ja nasolabiaalijuonteisiin restylanea. Nyt 60-kymppisenä kiinnostaisi mesolangat leuan linjan selkeyttämiseen ja myös huulten hienovarainen korostaminen. Harmi, etten asu HKI-seudulla, sillä menisin kyllä sinun hoitajan käsittelyyn.

Mielenkiintoinen blogi kaiken kaikkiaan! Olen lukenut kaikki postauksesi. Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä kauan!

iiris
Liittynyt27.9.2015
2/2 | 

Hei kiitos. Mesolangat on kokeilematta minullakin...On ihanaa, että pikkukorjauksia voidaan tehdä just like that, ruokatunnilla. Ihanaa, että olet lukenut, arvostan kovasti:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Blogiarkisto

2019
2018