Kirjoitukset avainsanalla law of attraction deepak chopra louise hay affirmaatiot elämäntapa unelmat mieli albert einstein

 

Oodi Albertille

Albert Einstein, sinussa oli sitä jotain! Surffitukka, suhteellisuusteoria ja  karisma.

Muistan fysiikan tunnin jolloin kuulin  teoriastasi. Heräsin liidun viiltoon taulua vasten. Kuivaruokamainos piirsi yhtälöä ja selitti valon nopeutta, massaa ja kaarevuutta. Katsoin lamppua katossa ja yritin nähdä valoa juoksemassa äärettömään. Valo häikäisi silmiäni ja tuntui pysyvän paikallaan. Turhauduin ja en voinut välttyä ajatukselta, että huijausta koko teoria.

Muoti-ihmisenä minua kiinnosti enemmän opettajan uudet teryleenihousut ja niihin ommellut prässit. Miten suorat ne olivatkaan. Peltimäiset lahkeet saivat uuden ilmeen. 

 Einstein, sinun hautasi on valaistu, sillä maailma kohisee Law of Attractionista, sen elokuvista ja kirjoista. Fysiikan lait ovat nyt vetävämpiä kuin koskaan.

 Jutussa on ideaa!

 Voin ohjata aivoissani liikkuvat ajatukset luomaan hyvinvointia ja se on tajunnan räjäyttävää. Löysin Law of Attractiontyyppiset kirjat  90-luvulla. Silloisia hittejä oli mm. Louise Hay, Deepak Chopra ja ilmiötä kutsuttiin New age ilmiöksi.

Jo lapsesta asti olin miettinyt miksi ilmapiiri muuttuu sakeaksi tai miksi se on joskus keveä kuin keiju. Omasin herkän värähtelylukutaidon ja se oli melkoinen riesa, joskin myös siunaus. Negatiivisten värähtelyjen voima on puistattavan voimakas. Siksi ajattelun laadun muokkaus tuntui huikean hienolta, mutta rankinta jutussa on se, että itsestä pitäisi aloittaa...

Mitä sinuSSa puhutaan on tärkeämpää kuin mitä sinuSTa puhutaan ! 

Päätin kuunnella pääni puheita. Tein pelottavan havainnon...kallossani asui kitkerä terroristi. Dynamiittipötköjen narut törröllään  se odotti, että mihin ikinä ryhdynkään, se löytää siitä jotain sabotoitavaa. 

Kirjat joita ahmin opettivat affirmoimaan. Hihkuin riemusta, peace of cake. Kohta olen uusi ihminen!!

Yritin sovittaa suuhuni hymisteleviä käännöslauseita. Sama kuin yrittäisit pukea yllesi liian pientä kotelomekkoa. Tuli epämukava olo.

Kuuntelin sisäisiä puheitani ja huomasin, että koin turvattomuutta, joten päädyin mantraan- Olen turvassa, elämässäni on kaikki hyvin.

Aloin viljelemään voimalausetta  aina kun olin vajoamassa synkkyyteen tai pelkotilaan. 

 Mitään en häviäisi jos jättäisin surkuttelun ja ottaisin tilalle herkuttelun. Sanoilla voi herkutella.

Kaikki mihin keskitymme lisääntyy ja samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Tämä on fysiikan laki.  Jos keskityt surkeuteesi, surkeus lisääntyy.

 

Miksi unelmat eivät toteudu affirmaatioista huolimatta?

Vastaus on:

- värähtelet eri taajuudella unelman kanssa.

- et salli unelmaa itsellesi

Sain vauhtia unelmiini vasta kun käsitin värähtelyn merkityksen. Kamppailen vielä suuren ongelman, eli sallimuksen kanssa, mutta hitaasti hyvä tulee.

Mistä voit tarkistaa mitä taajuutta värähtelet?

Tunteesi kertovat millä taajuudella olet. 

Kukaan ei valitse värähtelyä puolestasi, ei koulukiusaajat, ei työpaikka, ei pomot, ei sossu, ei valtio, ei Sipilä.

Meille on annettu valinnan vapaus värähdellä kahta taajuutta, positiivista tai negatiivista. 

Voit nostaa sekunneissa itsesi pois huonolta taajuudelta.

Tämä toimii, koska perustuu fysiikan lakiin. Ajatus on energiaa ja energian muotoa voi muutaa.

Hyppää siis suitsiin ja hallitse hevosesi. Ajatukset värähtelevät aina, halusit tai et!

Värähtelyä et voi sammuttaa, se on automaatio, mutta voit valita taajuuden.

 Ajatusalaisia on satojatuhansia, eli johdat suurta bisnestä. Olet kapellimestari. 

 Rumat sanat ovat kuin puukoniskut, Kauniit nostavat ylös. Pikkutyttönä mietin miten suuren energian sanat sisältävät. Niillä on mahti. Mahti runnoa itseluottamuksesi, särkeä mielesi tai nostaa sinut ylös. Sisäinen puheesi on tärkeä. 

Vaihda värähtely, muuta puhe!

Sinä et pelkästään värähtele. Kodissasi värähtelee kaikki, maljakot, astiat, vaatteet, ruuat, huonekalut, raha, siippa, sänky jne...

Joskus elämä lyö lekalla, muljuttaa henkitoreisiin. Sellaisen kokemuksen jälkeen taajuudet ovat alhaalla. Silloin ainut keino kestää elämä on hilata itseään ylös kiinnittämällä huomiota johonkin hyvään. Koska niin kauan kun elämä jatkuu, olisi siitä tehtävä mahdollisimman siedettävä. Taivaankirjaan on kirjoitettu suurimmat jutut, kuten elämän alut ja loput, melkein kaiken muun luomme itse ajatuksillamme ja valinnoillamme.

Työpaikan hakijoille...

Inhoatko nykyistä työtäsi? Värähtelet negatiivista. Mieti tarkkaan mitä työssäsi inhoat ja ole rehellinen.

Jos inhoat toimenkuvaasi...tarvitset uuden haasteen.

 Jos inhoat ihmisiä, mutta pidät tehtävästäsi... Pidä työsi, mutta hoida ihmissuhteet

Negatiivinen värähtely nykyisessä työssäsi sabotoi sinua saamaan unelmien työpaikkaa. Saatat saada uuden työn, mutta samat ongelmat ovat vastassa.

 

Värähtelynenäni ei kestä negatiivista kenttää pitkään, siksi poistun ennenkuin vajoan.

 Kun negatiivinen kenttä värähtelyineen tulee liian voimakkaaksi, alan etsiä uutta työtä ja lähden ennenkuin kenttä on imaissut minut. 

Miksi en saa rakastamaani henkilöä affirmoimalla?

Joskus epätoivoset ihmiset rakkaushuolissaan manifestoivat tiettyä ihmistä itselleen. Mutta miksi eivät saa? 

Rakkautta ei voi ostaa universumilta itsekkäisiin tarkoituksiin. Onneksi! Maailma olisi sekaisin jos voisimme woodoottaa itsellemme ihmisen, joka ei ole kiinnostunut meistä. Jos manifestoit  tietyn ihmisen rakkautta, värähtelet epätoivoa. Yhtälö on siis mahdoton jo värähtelynkin puolesta.

Seuraavassa blogissa kerron siitä miten Sallimusta voi harjoitella ja muistathan, että raha on energiaa, se värähtelee ja sinulla on siihen suhde.

Ai niin. En päässyt laulutaidottomien kursseille, koska sain flunssan ja ääneni katosi. Sen sijaan eräänä sumuisena päivänä JhonnyDeppSeanConnery habitus vuosimallia -57 käveli eteeni liian pienessä nahkajakussaan... eikä Tinderillä ollut osuutta asiaan!

Tarkkaillaan värähtelyämme!

Albert Einsteinia komppaillen

STAY AWAY FROM NEGATIVE PEOPLE

THEY HAVE A PROBLEM FOR EVERY SOLUTION.

By the heart

Iirispiiris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

R-L

Syvällisiä asioita, ymmärrystä tarvitaan oma elämän sekamelskaa ymmärtämään, vai ymmärränkö sittenkään

iris
Liittynyt27.9.2015

Päämme viidakko on melkoinen, mutta kyllä se siitä selkeytyy, usko pois. Zemppiä!

Arja

Onnellinen, että löysin Blogisi! Niin voimaannuttavaa tekstiä...itse täytän ensi vuonna 60v. Jossain kohti tuntui kuin olisit ajatuksiani kirjoittanut. Kaikkea hyvää ja ihanaa sinulle. Seraava postausta odotellen. -Arja

iris
Liittynyt27.9.2015

Voi kiitos, onpa ihana kuulla Arja ja 60;syys tuntuu uskomattoman mukavalta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuusikymppinen kosmetologi, joka uskoo muutoksen voimaan. Hän KonMarittaa kotinsa ja tekee virheen aarrekarttaansa. Hänellä on laukussaan seitsemän kertaa suurentava peili ja päälakea koristaa silmälasien kirjo. Rakkaus muotiin, kosmetiikkaan ja hyvinvointiin ei koskaan kuole, mutta sitä pitää päivittää. 

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Blogiarkisto

2018

Instagram