Muuta sisäinen puheesi, muutat elämäsi

Mitä puhut sisälläsi? Vihoitteletko rahalle? Uskotko:- Raha ei tuo onnea, Rahalla ei oo sielua, Raha tulee vain rahan luo, Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa, Raha on likaista...

 

Nämä uskomukset on hyvä viedä navetan taa ja panna kivääri töihin! Yksikään noista uskomuksista ei vie elämää parempaan. Ne pitävät matalalla. Pärjätäkseni, minun on muutettava sisäinen puheeni, etten työnnä rahaa pois.

 

 

Raha tuo onnea

Omien ajatusten harvennushommat ovat kovaa puuhaa. Rikkaruohoja riittää. Uskomukset ovat lujassa. Päämme sisältö on elämämme käsikirjoittaja. Meillä on suhde rahaan, halusimmepa sitä tai emme.

 

Sanontoja, jotka pitävät kurjuudessa

Uskomus: Raha ei tuo onnea on silkkaa potaskaa! Lause pitää ihmisen köyhyydessä ja tyytymättömänä. Jos rouskutan tuota pääni rattaissa, uskomuksesta tulee tosi. Se muokkaa elämääni ja pitää lompakkoni laihana.

 

Rahaton on turvaton!

Onnellinen ihminen kokee turvallisuutta ja raha tuo sitä. Raha tipauttaa hartiat korvista ja vapauttaa kurkun, se poistaa ahdistusta ja parantaa yöunet. Se alentaa stressitasot ja rentouttaa vatsan. Se antaa mahdollisuuksia ja tilaa unelmille. Se vapauttaa oravanpyörästä ja levittää hymyn. Raha tuo onnea, sillä onni on edellämainittuja asioita.

 

Ajatus ja raha ovat energiaa, niiden pitää kohdata

Henkiset ihmiset pitävät itseään köyhyydessä uskomuksella, ettei raha ei ole henkistä. Se on bullshittia! Raha on energiaa ja fysiikan lakien mukaan, saat mitä ajattelet. Jos ajattelet köyhyyttä, saat sitä. Ei herra universumi katso miten hyvä tyyppi olet, tai miten uhrautuvaisesi elät, se lukee vain mitä värähtelet. Jos raha-ahdistus on elämääsi, värähtelet negatiivista. Huijaa universumia, ala tykätä rahasta. Universumi ei käsitä, että huijaat... se ei kurkkaa tilillesi-  se toimii yksinkertaisemmin ja lähettää lisää sitä mitä värähtelet.

 

Toivotko vain pientä lottovoittoa? Toivomalla vain pientä lottovoittoa, pelkäät olla rikas, pelkäät, että rahassa on jotain pahaa ja se muuttaa sinua. Raha on vallassa vain silloin, kun se puuttuu. Kun rahaa on riittävästi, olet vapaa, eikä ajatusenergiasi ole siinä kiinni. Penniä venyttäessäsi, ajatusenergia on rahassa ja eikä se syleile sitä.

 

Bob Proctor on uusin guruni

Hänen ajatuksissa on pureskeltavaa. Mies selittää rahan ja universumin yhteyden selkeästi. Rahan kanssa olen tekemisissä kehdosta hautaan. Se on kestävä liitto. Raha ei ole äitini, eikä isäni, se on kumppanini.

On  käärittävä hihat ja noustava ongelmaa vastaan. On ystävystyttävä elinikäisen kumppanin kanssa. Olen torjunut rahaa ja hieman halveksinut sitä. Damn me!

 

Muotoilen ajatukseni toisin kuin aiemmin 

Tiedättekö mitä? Heti, kun puhun toista kieltä itselleni, oloni tuntuu levollisemmalta, käsi kurkultani herkeää ja näen auringon.

 

Jouduin ahtaalle, kun poistuin Suomesta ja jätin työni. Kun tulin Suomeen jouduin vielä ahtaammalle, koska Suomi sylki minut systeemistään. Olen onnellinen, että se sylki, sillä en halua olla systeemin omaisuutta. En halua, että se pitää silmukkaa kaulassani, kaventaen liikkumisvapauttani, kuristaen minut marionettinukekseen.

 

 

Jokaisen 60 vuotiaan pitäisi kokea turvaa ja onnea

Elämä saattaa heittää häränpyllyä ja muuttua täysin, myös taloudellisesti. Hyvinvointivaltiossamme on pahoinvointia ja kaikkien ikäryhmien edustajat kärsivät siitä.

 

Mielikuvani oli: Kuuskymppisenä kuljeskelen minkkiturkissa, harmaat hiukset rullattuna, kirsikan punaa huulillani. Jaloissani olisi Louboutin kengät ja kainalossani LouisVuitton, asuisin palatsissa kissa ja koira kainalossani ja valuttaisin pesuveden paremmista hanoista, mutta toisin kävi. Tallustan tyttäreltä perityissä kengissä ja selässäni on H&M:n reppu. 

 

Iltaisin hoen tyynylle: Kaikki järjestyy... Ongelmat on tehty ratkaistaviksi, ei hävittäviksi... Taistele, taistele. Sait kokea Australian, se on kaunis muisto...kulje ajatuksinesi Jakarandapuun alle, silloin olit hetken huolista vapaa...  

 

Raha tuo onnen, se tuo turvan, se antaa elämälle mahdollisuuksia, se ruokkii ja rakentaa. Se ratkaisee niin monta asiaa! Raha on hyvis. Toivotan sen tervetulleeksi elämääni! 

 Tiukka elämä on opettanut monia hyviä asioita, Oppia ikä kaikki.

Vuoden 2019 haaste on pistää kukkaro kuntoon. Hyvää ystävänpäivää Te ihanat!

ByTheHeart

iirispiiris

 

Jos aihe kiinnostaa, tsekkaile gurujani youtubesta

BOB PROCTOR

LOUISE HAY

MARISA PEER

LEFFA: Law of Attraction

CHRISTIE MARIE SHELDON

SILVA METHOD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018