https://mesmoiselles.com/ sinne voi varata vaikkapa yksityisajan ja mennä vain kylään
 

Olemme tottuneet, että vain täydelliset nuoret vartalot esittelevät alusasuja, mutta me aikuiset rohkeat naiset astuimme catwalkille ja yleisö hengähti syvään

 

Aamu alkaa alusasun valinnalla. Ilta päätyy niiden riisumiseen. Alusasu on tärkeä ja se voi tehdä olon epämukavaksi tai toisinpäin. 

Arja Kyyny on perustanut Riihimäelle Temppelikadulle Mesmoiselles alusasuliikkeen. 

Tutustuin Arjaan muutama vuosi sitten ja silloin hänellä oli unelmia. Innostun aina, kun näen ihmisen toteuttaneen unelmansa. Tiedämme, että on kahdenlaisia tapoja unelmoida... Toiset jäävät unelmiksi, toisista tehdään totta. Unelmiensa toteuttajat ansaitsevat aplodit. Arja on ammatiltaan myös stylisti ja on järjestänyt muotinäytöksiä jo vuosia.

Alusasu on tärkein vaatekappaleemme. Tiedätte tunteen, vääränlaiset liivit painavat rintakehää ja toimivat kuin kermapursottimet, pullistellen sitä sun tätä. Rintsikan henkselit liukuvat ja liukuvat, alushousut kuristavat, nousevat tai laskevat...Ärsyttävää! 

Ongelmilta välttyy jos menee asiantuntijan puheille alusasuja myyvään liikkeeseen. Arjan Mesmoiselles liikkeeseen on mukavaa mennä. Liikkeessä olet suojatussa tilassa ja voit sovitella alusasuja rauhassa tilavissa pukukopeissa. Ja sinne voi tilata yksityisajankin. Miten mahtavaa!

 

Upeat, kurvikkaat naiset toimivat keulakuvana Mesmoiselles liikkeen alusasuille

 

Upea alusasu nostaa itsetuntoa.  Se parantaa puvun istuvuutta ja saa vartalon näyttämään paremmalta. Laadukkaat alusasut ovat hengittäviä ja iholle miellyttäviä. Ne ovat jopa terveystekijä. Tutkimukset kertovat, että me suomalaiset emme osta alusvaatteita yhtä paljon kuin muissa maissa. Alkkarit on hyvä vaihtaa päivittäin ja välillä uusia koko varasto, sillä pöpöt eivät lähde täysin pois pesussakaan... Luin tämän jostain hiljattain. Alkkarimieltymykset vaihtelevat. Itse suosin hipstereitä... Ne sopivat vartalooni parhaiten.

 

 

Muotinäytöksen teema oli woman in love! Jokainen on sen kokenut, ainakin kerran

 

Alusasut liitetään rakkauteen. Haluamme miellyttää kumppanin silmää. Mutta ennenkaikkea meidän tulisi viehättää omaa silmäämme. Hyvä alusasu toimii nopeammin ja kivuttomammin kuin kirurgin veitsi, joten se ei ole pelkkä alusasu, vaan koko kehon nuorentaja. Keho muuttuu ja rintsikkakokokin saattaa muuttua rintojen hiipiessä kohti kainaloa.

 

Mesmoiselles tarjoaa alusasuja kaiken kokoisille naisille. Näkisittepä vain ne rintsikkarivit ja uikkari-ihanuudet. 

Kurkista kaftaanin alle. Siellä on herkulliset bikinit ensi kesälle. Hyvissä bikineissä lomamatkat ja auringon otto sujuu mutkitta. On ihanaa pulahtaa veteen rannan mageimmissa bikineissä. Jos arastelet, laita yllesi kaunis kaftaani. Ne ovat nyt muotia muutenkin, vaikka kesäisen mekon päällä.

Tämän kaftaanin alla on yksi lempiuikkareistani. Kauniit värit ja uikkarin upea leikkaus ja yksityiskohdat miellyttävät tarkempaakin silmää.
Elämän hauskuus on siinä, että voit tehdä itsellesi seksikkäämmän olon vaikkapa kauniilla alusasulla. Alusasuliikkeessä löytyy kaikkia kokoja jokaiselle vartalomallille.
 
Turkoosi uikkari ja turkoosi vesi. Mikä yhdistelmä. Meille suomalaisille sopii hyvin värikkäät asut. Tässä uikkarissa on yksinkertaisesti hyvä olla.
Tämä uikkari käy vaikka topiksi farkkujen seuraan. Miksi uikkarin pitäisi olla vain yhteen asiaan tarkoitettu?
 
Katsokaa tätä kaftaania... se on kertakaikkiaan ihana. Sen alla on kaunis kukkakuosinen uikkari. Kaftaanit liikkuvat ihanasti ilmavirrassa. Olen myyty.
Tässäkin asussa on monta yksityiskohtaa. Katso hihoja... Saisin sillä allit piiloon. Katso helmaa, ihana tyttömäinen pyree. Todella upea asu, koti-iltaan, matkoille ja vierailuille ja tietenkin for his eyes only..

Olen enemmän piiloutuja kuin paljastelija, mutta olisi noloa olla laittamatta kuvaa itsestäni. Voihan senkin luetella saavutukseksi, että olin elämäni ensimmäistä kertaa catwalkilla uikkarissa, toki valkean upean kaftaanin peittämänä ja ikää oli kuuskytja rapiat... 

Suihkurusketuskin onnistui hyvin, vaikka tässä olen piilottanut jalkani sukkiksiin, joten näyttävät vaaleammilta.   Suihkurusketus tehtiin Vita Liberatalla ja oli paras kokeilemani. Teetin sen flamingossa ja se maksoi vain 29 e. Tee se 2 päivää ennen juhlaasi. Älä jätä viimetinkaan.
Muotinäytöstunnelma oli vailla vertaa. Tiheä energia, jossa poreili ilo ja jännitys. Ehdinkö vaihtaa vaatteet, jäykistynkö kameran edessä, osaanko koreografian. Olkoon catwalk pitkä tai lyhyt, sen astelu on jännittävää, varsinkin kun olemme amatoorejä. Iloisia sellaisia.  
 
 Koru on kiinni uikkarissa. Mesmoiselleksen uikkarit käyvät myös topeiksi. Uikkarissani oli sivulla aukot ja se toi mieleen ajan kauan sitten. Kasarina niitä pidettiin ja ovat ihastuttavat varsinkin vatsan piilotukseen. Valkoinen on ehdoton suosikkini uikkareissa ja bikineissä.
 
 

Seuraavassa blogissa muodin parhaat palat näytöksessä

Lähipäivinä kerron kevätmuodin helmistä joita esittelimme WOMAN IN LOVE MUOTINÄYTÖKSESSÄ ja uudenlaisesta vaateyrityksestä. Uudet innovaatiot kiinnostavat minua aina ja liputan niille. Oli hienoa olla mukana tässä upeassa joukossa ja saada esiintyä ihanissa luomuksissa.

Olen muuttolaatikoiden ympäröimä pääsiäisen. Ihanaa, että pääsen uuteen kotiin ja saan jättää tämän painajaisen taakse. Yksi naapuri voi pilata asumismukavuuden, joten on paras häipyä...Mutta muuttaminen, se on helvetistä...anteeksi kirosanat, mutta muutakaan en osaa sanoa.

 

Päät pystyyn ja alusasut kuntoon!

 

Bytheheart<3

iirispiiris

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogia kirjoittaa kuuskymppinen kosmetologi, joka irtisanoo eläkevirkansa, pakkaa laukkunsa ja matkustaa Australiaan löytämään itsensä. Pohdintoja aikuisen naisen unelmista, ihmissuhteista, muodista ja kauneudesta, likinäköisten silmien läpi, suurentavan peilin avulla, mutta silmää iskien.

iris.ekman81@gmail.com

<a href="https://www.blogit.fi/grannynanny/seuraa" target="_blank">
  

 

 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018