Toivon mukaan ei tule jo jouluruoka korvista. Sen ehkäisyksi pari muuta ohjetta.

Tällä smoothiella on positiivinen asenne, aivan kuten Rockylläkin! (Muita kuvia ei valitettavasti irtoa, sillä ne eivät oikein irtoa kamerasta.)

Muistatko, millaisen "smoothien" Rocky veti aamupalaksi? No tämä on aavistuksen verran vaativampi valmistaa kuin raakojen munien juominen, mutta varmasti menee helpommin alas ja on paljon maukkaampi. Rocky-smoothie tämä on siksi, että olen ryystänyt tätä samalla kun olen tuijottanut läpi koko elokuvasarjan (ja koska kuvassa näyttää siltä, että siinä olisi munia, joskin paistettuja).

Smoothie on hämmentävän hyvää ja erinomainen valinta sellaisiksi illoiksi kun haluaisi ihan tolkuttomasti ahmia jotakin makeaa, mutta ei halua lisätä ankeuttaan vetämällä pussillista TV Mix -nameja. Mikä tietysti täytyy erottaa niistä illoista, jolloin on syötävä ehtaa karkkia.

Rocky-smoothie

(Pakaste) ananasta, papaijaa ja mangoa noin 3 desiä

(Säilyke) ananasta vajaa desi

(Säilyke) persikkaa 3 puolikasta

Kreikkalaista jugurttia pari kolme rkl (Total 2% on parasta)

Makeutettua kondensoitua maitoa noin ruokalusikallinen tai pari (usko pois, tämä kannattaa!)

Maitoa (luomu-kevyt) noin pari desiä

Vaniljaa ripaus

Tarvittaessa vähän vettä

Sekoita sauvasekoittimella tai blenderissä. Itse käytin pakastehedelmiä kylmyyden aikaansaamiseksi sekä säilykehedelmiä laiskuuttani. Jälkimmäiset olisi tietty hyvä vaihtaa tuoreisiin jo maunkin vuoksi, mutta ei niihin säilöttyihinkään kuole. Säilöananas hengaa mukana pääosin nesteytyksen takia. Ohjeesta tulee suunnilleen kaksi annosta, mutta eipä noita mittoja tarvitse tuijotella, makuyhdistelmästähän siinä on kysymys. Uskalias lisää myös banaania ja kookosmaitoa. Tosi uskalias oman elämänsä Rocky heittää megeen myös raakoja munia.

Siltä varalta, että et muista tai olet liian nuori tietämään mistä on kysymys:

Samoin kuin edellisen kohdalla, älkäätten ymmärtäkö niin, että tällä olisi tarkoitus korvata ne oikeat tyhjää energiaa täynnä olevat jouluherkut. Ei suinkaan, tämä on vain hauska lisä joulun ajan aamiaiselle tai välipalaksi.

Ohjeen löysin jostain ruotsalaisesta fitness-lehdestä, jossa sen kertoi joku ruotsalainen fitness-bloggaaja. Nyt kun olen täsmällisesti antanut kunnian sinne, minne se kuuluu, paljastettakoon mistä ihmeestä on kysymys. Ihmeestä kirjaimellisesti, en tiedä millainen yliluova aivo tällaista keksii. Itselle ei tulisi mieleenkään.

Piparipuuro

Kaurapuuroa (haluttaessa keitetty maitoon/ mantelimaitoon)

Piparkakkumaustetta

Haluttaessa makeutusta

Sekoita, syö.

Kaikkea sitä Ruotsissa keksitäänkin!

***

Try to mix some gingerbread seasoning to oatmeal for a christmas feel for your breakfast. A brilliant idea, but sadly not mine. You can also try my Rocky-inspired smoothie by blending together some pineapple, papaya, mango, peaches, milk, greek yoghurt, condensed milk & vanilla. Raw eggs are optional.

Kommentit (2)

Inka / alternatiiviurheilija.net
1/2 | 

Jaaha, saattaa olla että huomenna syön ruotsalaista joulupuuroa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012