Muistatteko Yksin kotona -elokuvat? Nehän sijoittuivat aina jouluun ja osia tuli jatkuvalla syötöllä. Muistatteko myös kun olin juhannuksen aikaan yksin salilla? Näistä inspiroituneena Yksin salilla 2! (Sekä sen mahdollistamana, että tajusin tuossa kotva sitten missä kamerassa on itselaukaisin ja sain siten sekoilusta kuvamateriaalia.)

Ykkösjuttu yksin salilla on pää alaspäin twerkkaus. Koska olen niin käpy, en tiedä onko se virallisesti twerkkaamista silloinkin, kun takamuksen heiluttelu tapahtuu päälläseisonnassa, mutta käytetään nyt sitä termiä.

Turvallisuussyistä menin seinän viereen (ja laitoin oikein matonkin alle). Sinänsä paikkavalinnasta ei ollut hyötyä, koska kaatumiset tapahtuivat sivusuuntaan, kuten näkyy:

Seuraavana pyhänä sitten luvassa video! (Lasken sen varaan, että kukaan teistä ei muista tätä enää silloin.)

Vaikeita yksinään treenaamisessa koikkeloinnissa on se, että kukaan ei ole kertomassa, mitä pitäisi tehdä. Yritin ottaa vähän tanssahduskuvia, ajattelin että sellaiset olisivat ihania. Ja totta, niistä tuli siis kerta kaikkisen upeita (ei yhtään ironiaa tässä). Eikä laisinkaan huomaa, että minulla ei ollut hajuakaan siitä, mitä tekisin. Hirveä ramppikuume tuli pelkästä kamerasta.

Ehkä olisi parempi jättää kuvaamatta. Niin kauan kuin en näe itseäni, voin kuvitella että homma menee putkeen ja näytän ballerinalta.

Vielä koitin vetää leukoja leveällä myötäotteella. Koittamisen tasolle jäi. Mikä ei johtunut ainoastaan siitä, että oli hirviä kiire kipittää tuonne roikkumaan ennen kuin kamera ottaa kuvan, vaan valitettavasti ihan voiman puute oli syynä.

Mutta eikö tällainen kuva aina pidä treeniblogissa olla? Nyt on, olkoonkin että vain roikuin tuossa ihmeissäni mikä on kun ei voimat riitä, mikä on kun ei onnistu?

Tällainen päätön jumppailu on kyllä hauskinta. Tarvitsen todellakin sen ikioman salin. Tai sitten sellaisen salin, missä on suotavaa sekoilla ympäriinsä vakavan ja orientoituneen treenaamisen sijaan. Mistäköhän sellaisen löytäisi?

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: Hyvää joulua!

***

Gym alone 2. The world misses one hell of a ballerina in me. Or a dancehall queen. Happy holidays!

Kommentit (4)

Suvi/ Uudet lelut
1/4 | 

Hyvää joulua sinullekin!
Meidän salilla oli eilen myös varsin hiljaista, kun karkasin sinne työvuoron ja piirakanpaiston välissä hetkeksi. Yksin treenaaminen on parasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012