Tähän mennessä juhannuksen paras juttu on ollut se, että työaikasaldoa plussalle kerryttäneet konttoritoverit säntäsivät aikaisin jonottamaan maakuntiin johtaville teille ja minä kaupungissa pysyvä miinussaldoinen jäin taloon yksin. Ennen kaikkea jäin kuntosalille yksin.

Normaalisti salilla on aina joku, ja silloin siellä ei voi ihan rennosti olla, vaan pitää treenata rauhallisen sivistyneesti. Mitä nyt voisi vähän ähkiä, mutta en ole ähkijätyyppiä ollenkaan. Ohimennen todettakoon, että kaikenlainen puhkunta on äärimmäisen ärsyttävää, tekisi mieli huutaa että olkaa hiljaa kyllä tässä muihinkin sattuu, mutta meidän ei tarvitse tehdä siitä numeroa!

Ei tarvitse jaksaa jos ei tahdo - saati totella sääntöjä. Kuva täältä.

Voi mitä kaikkea voi touhuta kun on salilla yksin! Esimerkiksi lämmitellä crosstrainerilla niin että vaihtaa poljeskelusuuntaa miten sattuu, tekee täysin epäjärjestelmällisiä intervalleja sekä imitoi hiihtäjiä. Itsekseen on myös loistomahdollisuus kokeilla kaikkia niitä hankalia juttuja, joita ei viitsi tehdä muiden nähden jos ei vaikka onnistukaan, kuten nyt vetää leukoja jollain oudolla otteella.

Toisaalta joissain asioissa seurasta on hyötyä. Tänään hurjastelin penkkipunnertamalla yksinäni ensimmäisen kerran ikinä, mutta koska olin itsekseni, en uskaltanut laittaa tankoon hirveästi painoa. Mutta eipä tarvinnut noloilla ankeita minikiekkoja kun kukaan ei ollut näkemässä!

Yksin ei tarvitse kuunnella urpojen neuvoja vaan saa käyttää vempeleitä kuten parhaaksi näkee.

Muistui myös mieleen kuulemani juttu, että jossain tasapainojumpissa seistään polvillaan jumppapallon päällä. Liike on jäänyt vaivaamaan, sillä homma kuulostaa tosi hankalalta, ja tämä on juuri niitä juttuja joita ei tee mieli testata yleisön edessä. On nimittäin aika iso riski että pallo kimpoaakin alta ja päätyy lattialle ihmettelemään, kyllä nolottaisi. Joten pallo kintujen alle ja testaamaan: sujui, eikä ollut edes vaikeaa. En sitten tiedä, olisiko siinä pitänyt myös kyetä tekemään jotain, itse vain olla möllötin ja mietin, pitäisikö karata sirkukseen.

Toki piti myös kokeilla, että pystyykö sitä seisomaan päällään ja sheikkaamaan pebaa samanaikaisesti (vaikka sitä sirkusuraa ajatellen). Pystyin, joskin aika laimeasti. (Kyseinen moovi on on siis dancehall queen style -liike, en ole sentään niin häiriintynyt että keksisin moista itse.) Aivan harmittaa, että unohdin testata onnistuisivatko ns. stripparijalat, eli sivuille avattujen koipien aaltomainen heiluttelu samassa asennossa.

Harmi vain, etten tiennyt saavani salin omaan käyttööni, olisin pukeutunut näin. Kuva täältä.

Melkein jo lähdin tässä vaiheessa kotiin, mutta halusin hyödyntää vielä tanssisalia. Loikin siellä diagonaalisesti kaikki muistamani balettihypyt. Pas de ciseaux irtosi ihan kohtalaisesti, sen sijaan grand jete jotenkin tosi yllättävästi ei. Tömps.

Oli ratkiriemukasta. Pitäisiköhän ostaa oma sali. Pääsisi samalla niistä ähisijöistä eroon.

***

I was at the gym - alone. So my training today included trying difficult and potentially embarrassing things, like kneeling on a gym ball, ballet jumps and bootyshake on a headstand.

Kommentit (8)

A. Sinivaara
9/8 | 

Mä olen se, jonka pitäisi mennä johonkin perämetsään yksin treenaamaan pois muiden jaloista, koska ähisen. Enkä voi sille mitään, se on osa hengitystekniikkaa, joka on tarttunut selkärankaan jostain :D

honeychile
10/8 | 

Jos tiitin tunnari tankotanssitunnilla on Vuorenpeikon linnassa, niin se olis kyllä mulle noiden grand jeteiden kanssa... tömps, todellakin. :D 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/8 | 

Mä en ymmärrä niitä hengitystekniikkajuttuja. En vaan osaa rytmittää hengitystä siten kuin pitäisi, ja siksi mulla menee aina hermo kaikkien ajoitettujen hengenvetojen kanssa just salilla, joogassa, pilateksessa ja synnyttäessä :D

Kiisa
12/8 | 

Ah, yksin salilla oleminen on ihan parasta, kun saa juurikin pelleillä ja kokeilla kaikkia outoja juttuja. Plus vähän jammailla musaa aina lepotauoilla.

Mindeka
13/8 | 

Nyt muakin jäi häiritsemään se Dancehall- liike! Ääääk. Pitää vissiin mennä tänään vielä jonnekin kokeilemaan, että onnistuuko se!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/8 | 

Suosittelen mahdollisimman julkista paikkaa, ja toivon myös videota!!!

Mietin ihan vakavissani, että olisin itsekin videoinut. Pehmittää pään tämä kesä...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/8 | 

Hahaa, sanopa muuta! Pitäisi tulla bassorummun iskulla alas jotta se jymähdys peittyisi...tosin lattian heilahdus saattaisi silti paljastaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012