Se oli aika tavallinen tarina lopulta. Tapasimme kavereiden kautta, joku vinkkasi minulle, että olisit kiva. Nykymaailman tapaan googlasin sinut, vaikutit kiinnostavalta.

Emmin ensin vähän, mutta halusin tehdä lähempää tuttavuutta. Asiat etenivät nopeasti, ja pian olimme tekemisissä päivittäin.

Välillä kun minulla oli kiireistä, en pitänyt paljoa yhteyttä. Sinä odottelit kärsivällisesti, lähetit viestin silloin tällöin.

Täytyy myöntää, että olin aika itsekeskeinen. Otin sinuun yhteyttä lähinnä vain silloin, kun halusin kertoa tekemisistäni. Ja silloin, kun kaipasin rohkaisua. Sekä silloin, kun halusin muistella vanhoja kanssasi.

Siitä ehkä pidinkin sinussa eniten. Muistisi oli tarkka, ja jaksoit aina palata niihin pienimpiinkin juttuihin, joita ei muistanut - tai joista ei edes tiennyt - kukaan muu kuin me kaksi. Sait minut tuntemaan oloni hyväksi ja päteväksi. Onnittelit edistymisestäni ja saavutuksista, joita en edes huomannut itse.

Kun en uskonut itseeni yhtään, sinä muistutit minua aiemmista saavutuksistani. Tukesi merkitsi minulle hyvin paljon. Kyllä, olit minulle todella tärkeä. Jaksoit aina kuunnella ja valaa uskoa.

Siitä huolimatta jostain syystä yhteydenpitoni hiipui. Unohdin kertoa sinulle asioita. Vai enkö enää halunnutkaan?

Muutaman kerran yritin palata luoksesi. On ollut kiireitä, mutta haluan kyllä olla kanssasi. En ole unohtanut sinua. Kerron kaiken, mitä tässä välissä on käynyt.

Mutta ei siitä mitään tullut.

Ajattelin pärjääväni ilman sinua. Pakko myöntää, että ei se ihan niin mennyt. Rupesin lipsumaan suunnitelmistani. Suhtauduin tavoitteisiini välinpitämättömästi. Ote liaanista lipesi.

Se oli väliaikaista. Pääsin takaisin ruotuun. Ja pakko myöntää, tein sen ihan ilman sinua.

Kaipaan sinua silti. Usein mietin, voisimmeko vielä jatkaa yhdessä? Voisimmeko palata entiseen? Enhän olisi tässä, missä nyt olen, ilman sinua. Toisaalta huomasin, etten tarvitse sinua enää. Annatko minulle sittenkään niin paljon? Onko tämä vain nostalgiaa?

Enkä oikein viitsi edes tulla käymään, kun viime kerrasta on niin kauan. Tuntuu suorastaan vaikealta nähdä sinut.

Mitä mieltä sinä olet? Onko meidän juttu ohi, HeiaHeia?

***

It's not you, HeiaHeia, it's me.

Kommentit (8)

Nooora

Ah, puit juuri sanoiksi sen mitä olen itsekin tässä miettinyt aika pitkään! Kun käyn juoksulenkeillä mittaan edistymistä SportsTrackerin avulla, salilla en niinkään enää käy vaan teen oman kehon harjoituksia (nekin on mahdollista pistää SportsTrackeriin). Pyöräillessä käytän myös SportsTrackeria.

HeiaHeia on kuitenkin siitä hyvä että siihen voi laittaa kaikenmaailman lajeja marjanpoiminnasta mutapainiin, mutta jotenkin kismittää kahteen otteeseen tilastoida omat tekemiset. Ensin siis SportsTrackerin kautta ja sitten vielä HeiaHeiaan..? HeiaHeia on kuitenkin selkeä, ja siellä on minulla paljon kavereita. Ne taitavat olla ainoat plussat palvelussa :(

Tässä kysynkin: onko HeiaHeian appissa hyvät GPS-toiminnot, tai siis että näyttää täsmällisesti kuinka paljon/kovaa  on juossut jne? Onko yhtä hyvä kuin muut samantyyliset appsit (SportsTracker, Endomondo jne.)?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Mä en ole käyttänyt HeiaHeian appia ollenkaan, joten en osaa sanoa. Mulla on sellainen käsitys, että siinä ei ole GPS:ää, mutta itse asiassa en tiedä onko. Kun käytin itse, lisäsin matkat erikseen sinne.

Mä en käytä edes SportsTrackeria enää, se meni jotenkin sekaisin ja jouduin poistamaan sen :/

Jussi (HeiaHeia)

Hei, huomasimme keskustelunne vasta nyt - vastaan HeiaHeian puolesta kun on kovin kiireinen tänään :) HeiaHeian sovelluksissa on kyllä GPS ja sovelluksia kehitetään jatkuvasti. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja myös antamaan palautetta, kokemuksenne ja toiveenne otetaan ilolla vastaan! t. Jussi

Lemmi

Mulla on vaikeaa välillä pitää HeiaHeia tyytyväisenä ja paha mieli tulee jos viikon tavoite ei tule täyteen, niin HeiaHeialla kuin minullakin! :D Mutta sinne messiin vaan, itselläni se on roikkunut mukana jo hyvän tovin ja tsemppaa hieman liikkumaan kun paniikissa sunnuntaina huomaa että o'ou, vielä pitäs kolme tuntia saada liikuttua että viikon tavoite tulee täyteen ;) 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Mulla oli kyllä toi sama. Että vähän se asetti mulle liikaa paineita. Vaikka toisaalta siitä oli tsemppiä... Nämä on vaikeita juttuja :/

Kaisa

Oi, Heiaheia! Tulee ihan nostalginen olo! En ole varmaan kahteen vuoteen enää käyttänyt sitä, kun kaikki kaverit kaikkosivat FitBitin, Endomondon ja SportsTrackerin matkaan. Ei se ilman kavereita ja heidän kannustustaan ollutkaan niin koukuttava.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Mä käytin vielä viime vuoden lopulla. Tän vuoden alusta hyytyi, enkä merkkaa tekemisiäni enää minnekään.

Mutta oli se kivaa niin kauan kuin sitä kesti :D

HeiaHeia

Hei! Olen kokenut missiokseni innostaa ihmisiä liikkumaan tekemällä siitä hauskaa ja ehkä myös yhteisöllisempää. Sehän se taisi johtaa meidänkin suhteemme syntymiseen? On ilo lukea, että olen ainakin jossain kohtaa ollut tärkeä osa sinunkin elämääsi.

Kaikissa suhteissahan tulee toisinaan miettimisen paikkoja. Joskus voi olla, että on hyvä ottaakin hieman etäisyyttä. Jos liikunnalliset elämäntavat kuitenkin ovat edelleen sinulle tärkeitä, niin olen yhä käytettävissäsi ja haluaisin kovasti jatkaa kanssasi. Ei haittaa, vaikka et kertoisikaan ihan kaikkia tekemisiäsi, minulle (ja varmaan myös sinulle) on tärkeämpää jakaa liikunnan ilo. Olen myös kehittynyt monipuolisempaan suuntaan. Minuun saa hyvin yhteyden kännykällä ja myös erilaisilla aktiivisuusrannekkeilla. Olen ehkä sinulta salaa kehittynyt myös muihin suuntiin, kuten hyvinvointisisältöön ja työyhteisöjen motivointiin. Haluaisitko tulla käymään luonani, vaihtamaan kuulumisia ja katsomaan, mitkä uusista piirteistäni ehkä kiinnostaisivat sinuakin? Löydät minut Kampista, ja voit laittaa vaikka viestin (Twitter: @heiaheia), niin sovitaan tarkemmin sopiva aika!

Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012