Törmäsin jo syksyisillä liikuntapaikkarakentamisen messuilla tähän mielettömään juttuun, eli Wibit-vesihuvipuistoon. Kuulin silloin juttua, että vesipeuhua olisi luvassa myös Mäkelänrinteen uimahalliin, mutta aikatauluista ei ollut tietoa. Nyt on, elikkäs torstaina 21.2. ja perjantaina 22.2. klo 10 - 15. Sinne!

Kattokaa nyt miten kiva! Kuva Urheiluhallien sivulta.

Sanovat että lapsille ja nuorille, mutta eikös nykyään kolmekymppinen ole vielä melkein teini? Ja onhan minulla nuo lapset rekvisiitaksi. Enää tarvitsisin päälläpysyvän uima-asun, unohdin ainoat ei-narubikinini Siuntion kylpylään ja ne katosivat sen siliän tien. Superhienot Pumat vielä, nyyh. Sitäkin tässä mietin, että miksi kaikki hauska on usein suunnattu vain lapsille, niin kuin vaikka pomppulinnat? Helsingin Leikkiluolassa sentään sai aikuinenkin hyppiä pomppuradoilla. Vielä kun siellä voisi järjestää omatkin syntymäpäivät!

Eksyin näköjään vähän asiasta, mutta siis tätä Wibit Aquatrack -rataa tuo Suomeen Swimshop, jolla on muutenkin ihan loistavat valikoimat kaikkea uintiin liittyvää vempelettä. Lue lisää Aquatrack-radasta täältä ja kurkkaa myös Swimshop kauppaa.

Kunpa tuo rata tulisi kesällä Uimastadikalle tai vaikka Hietsuun. Ai että mylläisin siinä!

***

Swimshop brings Wibit Aquatrack to Mäkelänrinne swimming baths. So much fun! They say it's for children but mayde I can sneak in...

Kommentit (3)

Kiisa
4/3 | 

Vision juuri taannoin ystävien kanssa, miten heino liikeidea olisi perustaa HopLop-tyyppinen sisäaktiviteettipaikka vain aikuisille. Siellä saisi nimeomaan kiipeillä telineillä, hyppiä pomppulinnoissa, riehua pallomeressä, ajaa polkuautoilla, ymsyms. mitkä niin harmillisen usein on aikuiselta kielletty.

Itsehän lähden aina kummilapsen tai siskonpojan mukana riemusta kiljuen noihin sisäpeuhauspaikkoihin,  joissa aikuisetkin saa mennä mukana.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/3 | 

Kiisa, nimenomaan! Tuollainen olisi niin kiva, pallomeret ja kaikki! Se on niin väärin, ettei aikuiset pääse. Nyt vaan toteutukseen!

Swimshop, kiitos! Täytyy päästä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012