Tiedättekö, kun tulee sellainen yllättävä tyhjyyden tunne, kun tajuaa elämästään puuttuvan jotain? Tavallaan kaikki on ihan hyvin, mutta ei sitten kuitenkaan. Koska jokin puuttuu. Jokin tärkeä, merkityksellinen juttu, joka saa katsomaan asioita uudella tavalla ja joka ratkaisee kaikki ongelmat.

Se asia on treenihaalari.

Minulla on kyllä väljä, lyhytlahkeinen sortsihaalari teknisestä materiaalista. Mutta se ei auta tähän hätään. Tarvitsen pitkälahkeisen, ihonmyötäisen kokotrikoon. Luulen, että sen nimi on catsuit. Treenivaatemateriaalista, ei semmoista ohutta pornoviritystä, koska meinaan mennä siinä joogaan enkä vain "joogata" kotona.

Ajattelin, että niitä myydään joka paikassa. Vaan eipä myydä. Yksinkertainen musta löytyy kyllä, mutta haluaisin jonkun tosi päheän. Mistä, OI MISTÄ saan sellaisen?

Ei ole muuten ensimmäinen kerta kun keksin jonkun treenivaate- (tai vaate-)himotuksen, jota ei sitten löydy mistään. Treenihaalarin lisäksi tarvitsen treenivaatemerkin. Sellaisen, jonka mallistot ovat täynnä upeita ja sekoja trikoita, tekstitoppeja, joiden tekstit ovat mahtavia eivätkä urpoja, ja tietysti treenihaalareita! Mustaa! Pinkkiä! Kimallusta! Kaikkea hienoa! Kyllä!

Jos tiedät, mistä saan jumppahaalarin, kerro toki! Ja jos tiedät, miten treenivaatemerkki perustetaan, kerro toki sekin! Ennen kaikkea kerro, jos olet mesenaatti, joka haluaa rahoittaa treenivaatemerkkiviritykseni!

***

I need a catsuit for training. I really do.

Kommentit (10)

sokeris
13/10 | 

Toinen vahva suositus Black Milkille! Catsuiteja en ole kokeillut ( = uskaltautunut kokeilemaan), mutta leggareita ja toppeja kyllä!

MutiNa
14/10 | 

Mä en tiedä mistä haalareita saa, eik rahaakaan kauheasti oo. Mutta tulen ehdottomasti asiakkaaks, jos perustat sekopäisiä treenivaatteita myyvät merkin!

MMinne
16/10 | 

Sain juuri tänään HenkkaMaukalta sähköpostin, jossa mainostettiin joogahaalaria. Se oli tosin musta, ainakin siinä kuvassa mallin päällä. Näytti kissanaiselta!
Ps. Et sattuisi tietämään hyvää olutkuppilaa Helsingissä, keskustassa? Mieluiten sellaista josta saisi sen seitsemää sorttia vehnäolutta suoraan hanasta? ;D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
17/10 | 

Kaivoin heti netistä, se on just hyvä! Pitää saada!!

No kuule, mä käyn tosi vähän missään...joten en ole kovin hyvä vinkkaamaan :/ Viimeksi kävin Brewdogissa, se oli tosi kiva, mutta en tiedä valikoimasta mitään kun en itse käynyt tiskillä. Ja on kauempana keskustasta. Ölhuseista Kööpenhamina Kalevankadulla on musta ok, hyvä palvelu ja kivoja suosituksia on tullut. Mutta se joka on Manskulla Töölössä, se ei ole yhtään hyvä, en mene toiste. Kaislassa oon käynyt pari kertaa, ja muistaakseni siellä on hyvä valikoima, mutta kaverit sanoo että siellä haisee :D Eniten oon varmaan käynyt Bruuverissa, mutta siitäkin on niin kauan, että en osaa senkään valikoimasta sanoa mitään.

yogaddict
20/10 | 

Heippa! Usassa on miljoona eri joogavaatemerkkiä ja monilla on myös one piece-vaatteita.

Ekana tuli mieleen alo yoga http://www.aloyoga.com/women/bottoms/one-pieces/w8061r-rebel-unitard , mikä on merkkinä tuttu, ja tilaisin kaiken sieltä sivuilta heti jos ei olisi rahasta kiinni! Tosi laadukasta kamaa!

Toinen on liquido active http://liquidoactive.com/au/bottoms/one-piece.html , mistä ei ole kokemusta mutta pitäisi olla laadukas merkki. Sieltä löytys noita kuviollisiakin, mitä kaipaat. Liquidon hauskuus on siitä, että kutakin tuotetta on rajattu erä ja kun ne loppuvat niin niitä ei tule ikinä enää ihan samanlaisena takaisin. Kaikki vaatteet ovat vähän niinku limited edition.

Toivottavasti löytyy!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012