Lauantaina I Love Me -messuilla julkistettiin Sport & Wellness Blog Awards -voittajat. Kategorioita oli kaksi, Sport ja Wellness, ja molemmista palkittiin sekä asiantuntijaraadin ja lukijoiden suosikit. Lukijat olivat saaneet ehdottaa mitä tahansa treeni- tai hyvinvointiblogeja lopullisten ehdokkaiden joukkoon, ja tähän finalistiporukkaan olitte ehdottaneet myös Fitness Führeria.

Ehdolla oli blogini lisäksi myös tosi isoja blogeja, ja ajattelin että voittajat valitaan sellaisin kriteerein, ettei väliin kärkkäällä ja kriittisellä meiningilläni voisi tunnustusta odottaa. Toki silti piti mennä lauantaina paikan päälle hermoilemaan.

Ja kun sanon hermoilemaan, tarkoitan todellakin sitä, jännitti aivan tolkuttomasti! Niin paljon, että en oikein muista mitä juontaja sanoi kun oli aika julkistaa Sport-kategorian voittaja. Jotakin monien erilaisten lajien testaamisesta ja naisen elämästä ja lukijoiden haastamisesta ajattelemaan asioita uudella tavalla tai jotain. Sen muistan, että mietin kuvailun kyllä sopivan Fitness Führeriin.

Kun sinne sitten lävähti oma headeri taululle, varmaan säikähdinkin vähän. Enemmän säikähtivät kyllä vieressäni olleet, koska pidin niin kovasti metakkaa! Jouduin myös kyselemään vierestä, että pitääkö nyt mennä tuonne eteen.

Useampi kaverini sanoi, että minun pitäisi harjoitella valmiiksi puhe siltä varalta että voitan. En sitten uskonut, ehkä olisi kannattanut, koska en osannut sanoa mitään siellä edessä. Minä kun uskoin sitä kaveria joka sanoi, että pitää opetella "oikeaan osoitteeseen meni" -häviäjänilme.

Jouduin sitten vaan hihkumaan ja sekoilemaan jotain, koska olin niin iloinen. Vieläkin hihkututtaa! Siis voi että miten kivaa oli voittaa tämä! Wohoo! Ihan älyttömän hienoa saada tunnustusta blogin eteen tehdystä työstä, olen tosi iloinen ja otettu! Että oikein Suomen paras Sport-blogi, kuulostaa mielettömän hienolta eikö!

Kiitos tosi paljon kaikille jotka ehdottivat blogiani Sport & Wellness Blog Awardsiin ja kaikille jotka äänestivät Fitness Führeria yleisöäänestyksessä! Sekä tietysti asiantuntijaraadille, ei voi muuta sanoa kuin että olitte selvästikin erittäin asiantunteva raati.

Ennen kaikkea kiitokset jokaiselle lukijalleni! Olen sanonut tämän ennenkin, ja sanon taas, että kommunikaatio on se syy, miksi blogia kirjoitan. Bloggaaminen ei olisi puoliksikaan niin kivaa ilman lukijoita, eikä edes yhtä kahdeksasosaa niin motivoivaa kuin se teidän ansiostanne on!

Kiitos myös kavereilleni henkisestä tuesta sekä näistä loistavista kuvista. Omaa kameraani kaivattiin jälleen lapsen telinevoimistelukisoihin samaan aikaan.

Sport & Wellness Blog Awards järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, ja sen takana häärivät Kauneus & Terveys -lehti sekä viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli. Tunnustuksen parhaasta wellness-blogista sai asiantuntijaraadin päätöksellä Vilma P. ja lukijoiden äänin The Good Morning, ja lukijoiden suosikki Sport-kategoriassa oli Linda Manuella.

P.S. Kiitti vielä!

P.P.S. Siis miten hienoa!

***

Fitness Führer won an award for the best sport blog 2014! How amazing is this! I'm so happy - and flattered!

Kommentit (45)

Hanna / Sporttaillaan
46/45 | 

Siis miten siistiä!! Niin meni oikein tuo! Ihanaa, kun näin aito ja omannäköinen blogi voitti Sport-kategoriassa, eikä mikään liian fitness! Oot rautaa, jeesss! :) ONNEA!

Candyontherun
49/45 | 

Jeeeeeee!!!!!!! Tää on niin mahtava juttu, onnea vielä kerran tosi paljon!!! :) Meni kyllä oikeaan osoitteeseen ja mä hykertelen tyytyväisyyttä siitä, että juoksuun keskittynyt (hieman erilainen monista ehdoilla olleista upeista blogeista) blogi voitti!! :) Mahtavaa!! Toivottavasti oot skoolannut tarpeeksi viikonloppuna. Woop woop!

Lii
50/45 | 

Hurjasti onnea vielä! En ole missään nimessä mitään sporttiblogien kohdeyleisöä, vaikka tykkäänkin hikoilla - väitänkin, että erinomaisuutesi salaisuus on omintakeinen lähestymisesi näihin sporttiasioihin. Tiedäthän, sellainen liikunnasta iloitseva, mutta ei itseään turhan vakavasti ottava. Oikeaan osoitteeseen siis meni!

Kahvittelija
52/45 | 

Loistava juttu, ihan oikeaan osoitteeseen meni voitto! Onnea, onnea! :)

Toimitus
53/45 | 

Onnea, ihan huippu juttu! Tyypillä on niiiiin ässä blogi, ettemme lainkaan ihmettele voittoa! :)

Sagu
54/45 | 

Eikä, superia! Sulle kyllä suo tämän voiton ilomielin! :)

Epäilevä Tuomas
57/45 | 

Voi Kauhee.. Vähänkö tuli syyllinen olo jos olin ainut joka käski harjoitella "gracious loser face" ilmeen valmiiksi. Puolustukseksi vedän esiin Frendit kortin ja sanon että Rachel käski.

A. Sinivaara
60/45 | 

JES! Hyvä sä <3 Jahka joskus päästään sen saman pöydän ääreen niin tarjoon kakkukaffet.

Lemmi
61/45 | 

Onnea todella paljon upeasta saavutuksesta! :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
66/45 | 

Niin on, kiitos :D Mustakin meni ihan oikeeseen hehee :D

Kyllä mä pari maljaa kerkesin nostaa, mutta jatkan vielä varoiksi ensi viikonloppuna ;D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
67/45 | 

Kiitos kovasti :) Musta tuntuu, että mäkään en ole, se ehkä vähän selittää :P

MindyJ
70/45 | 

Onnea, mahtava suoritus! Multa pitkät juoksulenkit kiellettiin :( Nyt pitää varmaan siirtyä vesijuoksuun.

Suvi1
71/45 | 

Täältäkin hurjasti onnea voittajalle! Kuten sanottu, meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen tämä!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
73/45 | 

Siis mä luulen, että nyt kun oon tämmöinen palkittu bloggaaja, niin mulle varmasti suorastaan tyrkytetään lentolippuja sinne! Että tulen varmaan ihan pian kakkukahville :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
77/45 | 

Kiitos :)

Voi ei :/ Toisaalta vesijuoksu on aika kivaa, ei yhtään niin ankeaa kuin luulisi. Mutta eihän se sama ole tietenkään.

Lina-Sofia
81/45 | 

Paljon onnea, todellakin ansaittu voitto!

Miia/Helsinki Chic
82/45 | 

Hei, aivan mahtavaa! Onnittelut!

helchic.blogspot.fi

Nessa
85/45 | 

Onnea näin jälkikäteen, hieno suoritus! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012