Täällä ei oikein toimi netti eikä aivot, joten ihan pikainen vinkkauspostaus vaan tarjolla. Tällainen kiinnostava liikuntapulju kuin Compactfit Cross Training Center avautui juuri osoitteessa Mäkelänkatu 62. Tarjolla on cross training- & kahvakuulatunteja, kehonpainoharjoittelua ja painonnostoa. Kuulostaa hyvältä!

Tunteja pääsee testaamaan viikonloppuna, sillä salilla on avoimet ovet perjantaista sunnuntaihin. Vähän jäi auki, että mitä on tarjolla ja milloin, kuten sanoin ne aivot eivät ihan pelitä nyt. Käy kurkkaamassa Compactfit Cross Training Centerin Fb- ja nettisivuilta.

Mitä minuun tulee, sairastelu on sen verran hillittänyt, että pääsin tänään salille. Postuessani en meinannut jaksaa avata ovea, kertooko sitten treenin tehosta vai siitä, että olen vielä toipilas, en tiedä. Toivottavasti ensimmäisestä!

***

Compactfit Cross Training Center opened in Helsinki.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012