En ole, enkä edes halua päästä yli Terässika-parhaudesta! En halua, että tekään pääsette, ja siksipä vielä vähän hehkutusta!

Ensinnäkin alla näkyvä Piruetin asu! Kysyimme kisavermeitä Piruetista vasta vähän ennen kisaa, koska mukaan pääseminen varmistui aika myöhään. Tosi tiukasta aikataulusta huolimatta meille ehdittiin ommella sortsit ja topit. Piruetin oman malliston vaatteet tehdään Suomessa, ja niitä on tosiaan mahdollista saada omien toiveiden mukaisina. Kangas- ja värivalikoima on laaja, ja malleissa voi muokata esimerkiksi vyötärön korkeutta haluamakseen.

Vähän meitä epäilytti tässä asussa pyöräileminen ja juokseminen, mutta sekä sortsit että toppi toimivat todella hyvin ja olivat mukavat päällä. Niin mukavat, että itse en riisunut asua koko iltana! En riisunut myöskään Punanaamion lahjoittamaa peruukkia, ja jouduin vedonlyönnin kohteeksi siitä, ovatko hiukseni aidot vai eivät. Natural Look luki pakkauksessakin!

Toiseksi, meidän huikea ja akrobaattinen showmme Kuusijärvellä oli kuvattu videolle, ja saman tien myös ladattu Youtubeen. Katsoin tämän videon kerran, ja alla oli jo muutakin kuin litra Karhua, joten muistelen että se on mahtava eikä ollenkaan nolo. Enää en uskalla katsoa sitä, mutta jaan sen teidän iloksenne!

Valitettavasti unohdimme ottaa mukaan esiintymismusiikit, mutta eiköhän jokaisella soi muutenkin päässä I'm sexy and I know it kun tätä katsoo!

Varsinainen kisaraportti Terässiasta löytyy aiemmasta postauksesta!

***

Teräsmeduusat performing their fabulous, acrobatic show!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012