*yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry*

Muistuttelen, että vielä ehdit osallistumaan Joulujuoksuun! Juokse noin kymppikilsa jouluisessa asussa, klikkaile verkkopankissa 20 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, ja lahjoitat lapselle päivän tukiperheessä. Jos juoksu ei nappaa, niin voit hankkia itsellesi joulumieltä pelkällä lahjoituksella. Tukiperhettä tarvitsevat esimerkiksi lapset, joiden perhettä on kohdannut sairastuminen tai muu vastoinkäyminen. Lisätietoa Joulujuoksusta ja tukiperhetoiminnasta löytyy Pelastakaa Lapset ry:n sivuilta ja aikaisemmasta postauksestani.

Jos haluat myös juosta (suosittelen!) niin printtaa itsellesi numero rintaan ja vetäise yllesi teemaan sopiva juoksuasu. Itse en löytänyt muuta kuin lapsen tonttulakin, mitä piti kovasti kiskoman koska se oli minulle liian pieni.

Oho numero näkyy väärin päin! Vielä toinen kuva:

Tänään juoksin 10,62 kilometriä. Lupauduin juoksemaan toisen kympin Ninan puolesta, joten vetäisen uuden kiekan vielä jouluaattona, jolloin on viimeinen osallistumispäivä. Kelpaa sitten istahtaa herkkujen ääreen!

Osallistu sinäkin ja anna joululahja joka tulee varmasti tarpeeseen!

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012