Kaverini jääpallojoukkue kaipaa lisää pelaajia. Tämmöttistä mainostavat, ehkä on just sun juttu?

Naisten jääpallo on vauhdikas, monimuotoinen ja hauska laji. Iso kenttä ja kenttäpelaajien määrä muodostavat mahdollisuuden taidokkaaseen kuvioiden rakenteluun ja vauhdikkaaseen luisteluun.

Viime kaudella HIFK naiset päätyivät hopealle. Tänä vuonna toiminta uhkaa loppua kokonaan vähäisen pelaajamäärän vuoksi. Lajia rakastavia pelaajia on kourallinen, jotka haluaisivat edelleen jatkaa ja nimenomaan omalla naisten joukkueella. Naisten SM-sarjassa on tällä hetkellä 4 joukkuetta ja toivottavasti saisimme kasaa
n myös viidennen punapaidoille :)Jos luistimet viihtyvät jalassasi ja maila kädessä: Tule mukaan iloiseen ja pelihaluiseen porukkaan!Tarkoitus on rennonvakavasti :) pelata ja noin kerran viikossa olla jäällä yhdessä Bragun kentällä Kalliossa. Tästä linkistä voit tutustua aikaisempiin kausiimme: http://www.hifk-bandy.fi/joukkueet/index.php?p=1_3Koska tilanne on kiireinen tarvitsemme ilmoittautumiset LA 27.10. mennessä.Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule mahtavan lajin pariin!

Tapahtumasivu Facebookissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012