Sain kutsun entiseen Väriestejuoksuun, nykyiseltä nimeltään Color Obstacle Rush. Olin ollut tapahtumasta aiemminkin kiinnostunut, mutta en vaan ollut saanut aikaiseksi mennä.

Noin viisikilometrisellä reitillä on pääosin ilmatäytteisiä, helppoja esteitä sekä pisteitä, jossa päälle heitetään värjättyä perunajauhoa. Kuulostaa hauskalta, eikö?

Harmi vaan, että toteutus hieman ontui. Olimme Pumpui-Lotan kanssa ensimmäisessä startissa, ja jouduimme jonottamaan todella pitkään, ensin rannekkeen ja paidan noutoon, sitten narikkaan ja vielä lähtövuoroa. Jälkeemme tulleet joutuivat odottamaan vielä kauemmin, kuulemani mukaan myös kylmissään juoksun jälkeen. Rannekkeiden jaossa oli turhan vähän porukkaa, puhumattakaan narikasta, jossa oli (ymmärtääkseni 3 000 osallistujan tapahtumassa) 2 ihmistä töissä. Kaksi!

Jonottelun ja keväisen raekuurosään takia meillä ei ollut ns. fiilis katossa reitille lähtiessämme. Tunnelmaa ei nostanut se, että ensimmäinen este oli suljettu.

Värijauhe oli hauskaa ja esteet samoin, joskin monotonisia. Reittiohjaus oli vajavaista ja aika moni työntekijä reitillä nyrpeä. Reitti ei oikein kokonaisuutena toiminut. Esteet olivat harvassa ja juoksua niiden välissä paljon, ja esteille joutui jonottamaan. Monet osallistujat eivät halunneet juosta (tapahtuman luonne on sellainen, että ei missään nimessä tarvitse, nimikin on vaihtunut runista rushiin), jolloin uskoisin että siirtymät kävivät vähän tylsiksi. Esteiden hajautus toiminee ihmismassan kanssa paremmin, mutta pienempi alue ja tiiviimmin esteitä olisi kivempi yhdistelmä. Väriäkin saisi tulla joka nurkalla! Myös musiikki reitillä nostaisi kummasti tunnelmaa.

No juokseminenhan on tapahtumassa mukavaa ja esteet paranivat loppua kohden. Viimeinen oli jo suorastaan hulvaton, kun yritimme huitoa toisiamme kumoon.

Color Obstacle Rush saisi kyllä tosissaan petrata järjestelyjen kanssa, mutta muuten se oli ihan mukavaa liikunnallista ajanvietettä. Esteet olivat tosi helppoja, hieman kiipeämistä ja liukuen alas, ja ne sai halutessaan kiertää. Juosta ei todellakaan tarvitse, joten tapahtuma sopii kaikille. Värijauhe on värjättyä perunajauhoa ja sen pitäisi irrota vaatteista helposti.

Color Obstacle Rush -tapahtumia järjestetään ympäri Suomen pitkin kevättä ja kesää. Suosittelen valitsemaan tapahtuman, joka pidetään lämpimään vuodenaikaan! Toivon mukaan myös nuo järjestelyt saadaan kuntoon tulevissa tapahtumissa.

 

Osallistuin tapahtumaan järjestäjän kutsumana.

***

Color Obstacle Rush should have more obstacles and color and far less waiting. 

Kommentit (3)

Päivi / Äiti treenaa nyt
4/3 | 

Olin myös lauantaina tuolla. Jep, olisivat voineet petrata toteutuksessa. Vähän se harmitti kun ensimmäinen este heti oli rikki, mutta tiedä sitten mistä se on puhki mennyt? Äänentoistomokat ei olleet myöskään kamalan kivoja korville... Mutta oli meillä silti hauskaa :) Aika paljon oli tosiaan esteissä kiipeämistä ja liukuja ja osa oli vähän laimeita.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Joo totta olisi pitänyt olla korvatulpat!
Toivottavasti toi tosta vähän kehittyy, uskon että toi voisi olla ihan huippu tapahtuma kyllä :)

Vierailija
6/3 | 

Päivällä kummatkin vaahtoesteet olivat rikki, myös se lähdön ensimmäinen este sekä yksi oli sateen vuoksi suljettu. Valokuvaajia ei ollut missään ja tosiaan työntekijät nyrpeitä ja värijauhe loppu. Surkein tapahtuma ikinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla