Minulla on mielessä todella säkenöiviä postauksia muun muassa aiheista sisäinen motivaatio, läskileiri ja...mikäköhän se yksi nyt olikaan? Lisäksi olen pyöritellyt mietteitä jutuista, joiden aiheena on ruokarauha, maantiepyöräily Kanarialla ja väärin tehdyt liikkeet kuntosalilla. En vain ihan ole jaksanut kirjoittaa näitä. Yhteyskin pelaa aika hyvin (kop kop), joten en voi enää syyttää sitä. Olen vain laiska. Tarkalleen ottaen näin laiska:

Miksi, oi miksi tällaisia ei saa Suomesta? Söisin niin paljon terveellisemmin!

Jätetään nyt mainitsematta ne kolme tyhjentämääni purkillista Nutellaa ja palataan niihin aiheessa läskileiri.

Että pysykää kanavalla, kyllä täältä taas joskus jotakin tulee!

***

Ready-chopped vegetables? It's like having one's mum working in nearby grocery store... 

In addition I have a lots of ideas to write about but I've been busy spending time on playa...

Kommentit (7)

Mia-Elina
8/7 | 

Hihih, parasta!  (Nutelloita hymyilen. Pystyn itsekin samanlaisiin suorituksiin kun annetaan tilaisuus.) Itsellä pään päällä riippuu synkeä talvimasennuksen pilvi (varsinkin kun ei ole nyt saanut liikkumisesta hyväfiilishormonihoitoa), mutta edes jotenkin olen myös yrittänyt pitää syömiset kunnossa, vaikka yhtään ei huvittaisi laittaa ruokaa ja kaupassa käyntikin on suuri ahdistus. Olen sitten syönyt vaikka tonnikalaa suoraan purkista ja jotain salaattia siihen päälle koittanut ja vedellyt proteiinisheikkiä siihen väliin, kun näyttää siltä, että nyt ei olla syöty päivän aikana tarpeeksi... Mahoton, kun syöminen on niin vaikeata.

Kyllä meidän lähikaupasta tosin joskus löytyy valmiiksi pilkottuja (tuoreita) juureksia ainakin, porkkanoista en sitten tiedä. :)

Corde
9/7 | 

aah, nutellaa ja bimboa ilman reunoja :) Espanjan ihmemaa jossa leivästäkin otetaan reunat pois jotta lapsetkin söisivät leipää.

Hurjaa kuinka jopa tuon bimbo leivän tuoksu tuli nenään, samoin kuin espanjan tuoksu. Tulipa ikävä takaisin "kotiin".

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/7 | 

Mia-Elina, löytyyhän niitä ankeita soppajuureksia, mutta kun ne on 1.) ankeita, 2.) liian isoja lohmoja (kunnon laiskuri haluaa syödä noita kuten sipsejä), 3.) maksavat jotakin 3 euroa paketti. Että kyllä kaipaan pienempiä paloja ja yhtä edulliseen hintaan :D Piristymisiä sinulle :)

Corde, tuoksumuistot on jänniä. Ja makumuistot, itse tajusin vasta eilen ilmeisesti juoneeni lapsena mansikanmakuista Millac-mansikkamaitoa...purkista en tajunnut (vaikka ei sitä ole ainakaan 30 vuoteen uusittu), äklömakeasta mausta vasta. Nuo leivät on kyllä hilpeitä. Ja kaikki ne paakelsit, suklaata vaikka minkä muotoisten taikinaviritysten sisällä...

Corde
11/7 | 

Näinpä, oma suosikki on mercadonnasta suklaa croisantit. Samoin kuin peti su-leivokset ja croisant tai sandwich mixto ja tuore omena menu! 2,5 vuoden asuminen costa del solilla ja espanjalainen puoliso on jättänyt jälkensä, onneksi hyvällä tavalla. 

Mia-Elina
13/7 | 

FFFifi, jep, hinnasta ollaan ainakin samaa mieltä! (P.S. Kiitos! Kyllä jo ollaan siellä päin. :))

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
14/7 | 

Corde, joo suklaacroissantit...olisi vaikea opettelu syömisten kanssa jos tänne jäisi asumaan, noita kaikkia on niin vaikea vastustaa :D

Kiitos haasteesta Heidi, palaan sen pariin hieman myöhemmin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012