En ole saanut itseäni treenaamaan muutamaan päivään. Kuukausi aikaa maratoniin, joten hiukan huolettaa. Mutta aina ei vaan voi. Töissä on ollut tosi raskasta ja päivät pitkiä. Kymmenen työtunnin jälkeen en ole halunnut lähteä kahdeksi juoksemaan, en vaikka olisinkin jaksanut. Minulla on täällä kotona ihmisiä, joita haluaisin nähdä enemmän kuin kymmenen minuuttia aamulla ja vartin illalla, joten jostain se aika on otettava.

Hyvinvoinnista, eli muun muassa liikunnasta, sitä tosin ei missään nimessä pitäisi ottaa. Mutta viime viikot olivat poikkeustilanne, joka nyt on ohi.

Silti en treenaa vielä huomennakaan. Tai no, sanotaanko että luvassa on matalatehoinen kestävyysharjoitus jouluostosten muodossa. Varsinaisena valopäänä päätin

lähteä Tallinnaan ostoksille, eipä sitten käynyt mielessä että siellä on ihan samanlainen ruuhka, mutta minulla paljon vähemmän aikaa! Lisäksi asenteeni on hiukan huolestuttava: kunhan saan shopattua Chanelin mattahuulipunan ja pullon samppanjaa, saattaa muu homma jäädä sikseen... Ja kai sitä täytyy pikaiseen treenivaatteitakin vilkaista. Lahjaksi, lahjaksi tietenkin, enhän minä nyt itselleni...!

Vaikka jutun alussa kaipailinkin perhettäni, olen hyvin iloinen myös siitä, että pääsen matkaan yksin. Parin tunnin laivamatkat suuntaansa niin, että voin näprätä kosmetiikkapakkauksia niin pitkään kuin haluan, eikä minun tarvitse puhua kenellekään! Eikä tässä vielä kaikki, perhe lähtee maalle joulunviettoon jo huomenna, joten olen myös kokonaisen illan ja yön yksin. Tässä väsymyksessä en voi paljon parempaa kuvitellakaan!

Nyt nappaan iltapalaksi vähän jogurttia, ja saatanpa juoda myös olusen, mikäli se juotavissa on. Laitoin sen nimittäin pakastimeen ennen kuin kirjauduin Lilyyn. Varmaan jo umpijäässä.

Kyllä kaikki tästä.

***

I'm off to Tallinn for some Christmas shopping. Seemingly for myself....well I deserve it, I truly am exhausted. Haven't been running for days, been too tired and spending too much time at work. But it's all over now and I'm planning to have such a happy holidays!

Kommentit (4)

styleornot
1/4 | 

Se on hienoa kun itse huomaa sen että nyt ei jaksa, ja kuitenkin tietää sen että se on ohimenevää, lepoa lepoa ja sitten treeni täysille :) Jouluja!

Ninan verkkareissa
2/4 | 

Kun tahti on ilman treenejäkin kova, on kokonaisuuden kannalta fiksumpaa levätä kuin treenata vapaina hetkinä. Toivottavasti Tallinnasta löytyi kaikkea ihanaa!

styleornot
3/4 | 

Eiköhän löydy! Näinhän se on, ja sitten kun on aikaa on kivempaa treenatakkin :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/4 | 

Kiitoksia :)

Tallinnasta löytyi samppanjat ja huulipunat ja lisäksi vielä upean kitchejä neuvostoliittolaisia kuusenkoristeita sekä "lämpöä kehittävästä materiaalista" tehdyt hanskat...hhmm. Treenikin alkoi maistua jo aatonaattona, vaikka pakkanen piti lenkkien pituudet aika maltillisina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012