Ilmoittautuminen Berliinin maratonille 2013 alkoi eilen. Ja loppui myös. Kaikki 40 000 paikkaa menivät kolmessa ja puolessa tunnissa! Onnekseni minulle vinkattiin asiasta ja kerkesin mukaan. Olisi ehkä fiksumpaa juosta nyt ensin se ensimmäinen maraton ennen kuin alkaa ilmoittautua uusille, mutta jos en olisi änkenyt nyt mukaan, olisin joutunut odottamaan vuoteen 2014 ennen kuin olisin päässyt Berliiniin. Sitä paitsi nyt minulla on treenitavoite jo ensi syksyksi!

Enkä ole koskaan käynyt Berliinissä. Kaikesta kivasta voi laittaa vinkkejä jo näin hyvissä ajoin!

Oikeastaan haluaisin myös Rooman maratonille maaliskuussa ja Pariisin maratonille huhtikuussa, mutta ehkäpä nyt rauhoitun.

Tukholmaan tosin on varmaan pakko mennä, sieltä markkinamaakari lähetti ihan suomenkielisen postikortin kotiin, ilmoittaudu nyt, paikat loppuvat pian! Jos sen ostaisi joululahjaksi itselleen...

Sitten luen näitä tammikuussa ja oon että mitä mä oikeen sekoilin, en juokse tätä enää evö.

I'll be running a marathon in Berlin next fall. I would also like to have my name on the list of participants of Rome and Paris marathons. Time to slow down! I'll run my first marathon in January, then we'll see if I'll never ever run another one...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012