Huomasit ehkä, että Me Naisten sivusto on uudistunut, ja blogini sitä myötä. Vähän tässä on vielä viilailut kesken, mutta tilanne normalisoituu kuitenkin mahdollisimman pian.

Uusi sivusto on vähän eri näköinen, ja blogin lukemisen kannalta siinä on olennaista se, että postaukset jatkuvat tuon muista jutuista vinkkaavan laatikkorivin alla. Rullaile siis sinne asti!

Vanhoille lukijoille muistin virkistykseksi ja uusille tiedoksi Fitness Führerin somekanavat - ja miksi niitä kannattaisi seurata:

Facebookissa linkkaan lähes poikkeuksetta uusimman postauksen, joten sitä kautta on helppo kliksutella lukemaan. Facessa jaan myös linkkejä ja muuta kivaa ja kiinnostavaa, jota sattuu netissä vastaan.

Instagram (tunnuksella @fitnessfuhrer) päivittyy tällä hetkellä kaikkein tiuhimmin, keskimäärin kuva per päivä -tahtia. Tuppaan kertomaan sielläkin uusista postauksista, ja jaan kuvia kaikesta kivasta ja kiinnostavasta mikä sattuu vastaan sitten muualla kuin netissä! Uudet lajikokeilut ja muut vilahtavat ihan ekaksi Instassa, ja on siellä joskus jotain extraakin, kuten arvontoja.

Blogin osoite on päivitetty nyt myös Blogloviniin, joten jos seuraat sitä kautta, niin postausten pitäisi näkyä normaalisti.

Tässä uudessa sivustossa on ylhäällä näkyvästi somejakonappulat, jos olet sitä mieltä, että muidenkin pitäisi lukaista juttu, niin klikkaa se toki eteenpäin!

Sain palautetta kommentoinnin hankaluudesta vanhoilla sivuilla, toivon mukaan se on nyt helppokäyttöisempi, jotta on kivempi jatkaa keskustelua kommenttiboksissa.

Kuvissa näkyvien kokeilujen pariin päästään pian!

***

You can also follow Fitness Führer on Facebook & Instagram (@fitnessfuhrer)!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012