Olikohan tämä ennätys? Juoksin puolikkaan viime lauantaina, ja aloin roikkumaan maratonkalenterissa vasta tänään. En voi sanoa, että tietäisin tulevaisuudesta yhtään sen enempää kuin viime kerrallakaan sitä ennustellessani, mutta törmäsin kiinnostavaan uuteen tapahtumaan.

Women's Health Halvmarathon juostaan Tukholmassa 26.4. ja se on siis nimensä mukaisesti tarkoitettu vain naisille. Minulla ei ole mitään sukupuolipreferointeja juoksutapahtumien suhteen, mutta Tukholman virallisen puolimaratonin kokemukseni (1, 2) ovat niin miellyttäviä, että kiinnostuin tästäkin. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja oikein mukavaan aikaan keväästä juoksemisen kannalta. Maisematkin vaikuttavat houkuttelevilta.

Kisassa on sekä kilpa- että kuntosarja, joista ensimmäinen on tarkoitettu niille, jotka selvittävät puolikkaan alle 1:55 ajassa. Hauskana yksityiskohtana on se, että tässä tapahtumassa osallistujat eivät saa mitalia vaan Snö of Swedenin rannekorun!

Reittikartta. Kuva järjestäjien sivuilta.

Meinasin alkaa täyttämään ilmoittautumislomaketta saman tien, mutta sitten pohdin että uskallanko sitoutua tuohon jo nyt? Huhtikuussa olisi myös Pariisin maraton, mitä jos lähtisin sinne...Roomassa olisi tarjolla kokonainen maaliskuussa, mutta noinkohan ehdin toeta Las Palmasista siihen mennessä.

Täytyy vielä miettiä kotva, mutta aika vahvoilla tämä Women's Health Halvmarathon nyt on!

***

I discovered this new half marathon race for women in Stockholm while browsing the internet. Sounds nice, and they even give you a bracelet instead of a medal. Maybe I'll attend?

Kommentit (10)

Lii
1/10 | 

Oho höh. Toihan kuulostaa tosi hauskalta, nyt melkein harmittaa se HCR-ilmo. Vaikka ehkä tähän elämäntilanteeseen sopii parhaiten kotiseutujuoksentelu, mutta silti.

Mindeka
2/10 | 

Kylläpä kuulostaakin hauskalta! ...Mutta. Vähän on sellainen elämäntilanne (kun huhtikuussa asiat on toivottavasti aivan toisin esim. työrintamalla), niin en valitettavasti uskalla ilmoittautua mukaan.

Kommenttiboksiini jättämääsi vastaan että, aion toki jatkaa juoksemista ja jos hyvin jäy, niin puolikas juostaan keväällä, mutta koska en ole aivan täysin itsetuhoinen, niin ajattelen, että opiskelu, työ, perhe ja talotoimikunnan puheenjohtajuus (ja samalla vuokralaistoimikunnan jäsenyys) työllistää kyllä muutenkin ihan tarpeeksi. (Kuulostaa tooooodella nihkeältä tekosyyltä, mutta pakko rauhoittaa edes joku tavote kevääksi. -Toivottavasti se ei jälkeenpäin katsottuna ollut tarpeen.)

Mutta, olisi ollut loistava idea ja aivan mieletöntä juosta se kanssasi!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
3/10 | 

Joo harmi etta noissa on vaan 2 viikkoa valissa. Mutta toivotaan etta toi on pysyva tapahtuma. Ma en edes ajatellut hcr:ia nyt...mutta onhan mulla ilmo sisalla kun olin viimeksi kipea. Oon aika epauskoinen sinne paasemisesta, oon muistaakseni ilmoittautunut 4 krt ja paassyt juoksemaan kerran. Se osuu jotenkin niin kevatflunssa-alttiiseen aikaan.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/10 | 

Joo ymmarran, mullakaan ei oo mitaan tietoa siita, mita teen kevaalla... Mutta vahan luulen, etta tonne pitaa paasta :D Sulla on kylla melkolailla hommaa tiedossa. Onneksi noita tapahtumia on koko ajan, niin ei ihan koko muuta elamaa tarvitse niiden mukaan jarjestaa!

Nata - White Trash Disease
5/10 | 

meitsi on tahkonut juoksumattoa nyt. ehkä kohta siirryn ulos.. suunnittelin että pitäsköhän ilmottautua johonkin juoksutapahtumaan. mä en vaa millää jaksais miettii elämää johonkin keväälle saakka, voisin mennä tyyliin vaikka huomenna juoksemaan hehhe

Jaimes
6/10 | 

Ooh mua alko kiinnostamaan! Oon jo ilmoittautunut helsinki half maratonille 7.6 mut ehtishän tuossa...mitä sitä ei nainen tekis rannekorun eteen..eikun siis ;) mut oikeesti kyllä kiinnostaa.pitäis vaan saada joku messiin että uskaltais :) blogimatka pystyyn?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/10 | 

Mä en selviä matolla kuin joku 2 minuuttia, yyh.

Onhan noita, huomenna heti 4.1. legendaariselle Hassen Tervasaari-hölkkämaratonille (10, 21 tai 42 km) tai 6.1. Paloheinämaratonille (kokonainen, puolikas ja vartti) :D Tulisin vaikka mukaan, mutta olen flunssassa :/

Suomen tapahtumat löytyy täältä ja kansainväliset esim. täältä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/10 | 

Joo siis tossahan on kuutisen viikkoa väliä, kyllä sitä molempiin ehtii! Ja joo, pitäähän sitä nyt rannekoru saada :D

Voisi koittaakin kerätä porukan, kivempihan se yhdessä mennä!

Nata - White Trash Disease
9/10 | 

kiitti vinkistä! 

ja mä vihasin ennen juoksumattoa. mutta sitten tajusin kuinka nerokas se oikeastaan on! vauhdin säätäminen on tosi helppoa, mikä on mulle muuten tosi hankalaa. haluan nyt nimeonmaan kehittää peruskestävyyttä ja lenkillä juoksen aina vähän liian lujaa.. myös intervallit onnistuvat matolla helposti, kun vauhtia ja aikaa voi tarkkailla. en omista sykemittaria tai edes juoksukelloa, niin ulkona minuuttien laskeminen on vähän mahdotonta. koukussa ollaan siis :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/10 | 

Totta kyllä. Mulla ei vaan pää kestä siinä paikallaan juosta :D Ja helposti sattuu tohon säären etuosaan, mikä käy tosi harvoin ulkona juostessa, mutta matolla melkein aina. Siksi olen lumitalvinakin epätoivoisesti raahautunut hangessa kun en vaan ole selvinnyt matolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012